כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אהלן. מקודם לא יצא טוב - אני כותב מהפלאפון... בכל אופן - הזמנתי משהו מגיבור מחשבים ועבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי את זה, הם לא חוזרים אליי בטלפון ולא עונים לי למייל - המוצר כבר חוייב בכרטיס האשראי שלי והכסף ירד מהחשבון - איך אני פונה לישראכרט שיזכה אותי ואיך הולך בכלל התהליך? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה). ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד? טנקס 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17557 :-[ :-[ :-[
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מתבצע כל התהליך אצלו? ומתי רואים אותו? לפני או אחרי הכניסה לאוטובוסים בגיוס? הוא מביא את כל התפקידים שהינך רשאי לשרת בהם..אתה בוחר אחד ואתה שם? הוא נותן לך יותר תפקידים מאשר מה שמצוין במנילה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
כמה שעות הנאה http://www.ratemyboobies.com/ratemy/boobies
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז אני בדיאטה, וקניתי עוגה בחנות ככה לשבת לאחר שראיתי את הערכים התזונתיים שעשו רושם מאוד דיאטתי אך מחשיד מאוד החשד התעורר לאחר שפתאום שמתי לב שרשום על גבי הקופסא: במקום קלוריות רשום "אנרגיה (%) 31" הערכים כמובן הם ל100 גרם עכשיו מדובר בקלוריות? או שמא זה טריק שיווקי אין סיכוי שבעוגת שוקולד יהיו כל כך מעט קלוריות? העוגה היא בגודל עוגת שיש של כל חברה בחנות היא 600 גרם סך הכל, משמע כולה 180 קלוריות לכל העוגה אין שום סיכוי בעולם! מישהו יאיר את פני?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://users.skynet.be/bk325635/mzk/februari/2002feb0047.swf
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://order.1and1.com/xml/order/MsHosting;jsessionid=C22C1B697B6698031A4610DB5825DE3E.TCpfix140a המחיר ממש נמוך, שלא נדבר על החודשים והדומיין שנותנים בחינם. איפה הקאצ'? (פורסם במגזין Computer Power User)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב. המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה. אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצה תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
שלום,יש לי הרבה חברים שמנגנים על גיטרה וזה מושך גם אותי מאוד מפני שאני טיפוס מאוד מוזיקלי עכשיו רציתי לדעת כמו עולה גיטרה קודם כול. וכמה צריך ללמוד בשביל להגיע לרמה כזאת למשל? http://www.youtube.com/watch?v=RN_Dg0t0XUQ תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר חומרה חדש ושונה עומד לצאת לאוויר העולם. האתר נמצא בתהליכי בנייה מואצים והוא יושק בקרוב... ממש בקרוב... אני מחפש אנשים נוספים לצוות. מי שמאמין שהוא יכול לתרום לאתר ורוצה לקחת בו חלק, יכול לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים. רועי. ICQ #: 23073297
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לעשות על מדע בדיוני , אבל אני אצטרך למלא הרבה עמודים רק מהראש , ואין לי כוח לזה . למישהו יש רעיונות לנושאים מעניינים שגם קל למצוא עליהם חומר באינטרנט לפרוייקט ? ( בפרוייקט אני צריך להציג כמה שאלות ולענות עליהם )
-
- 11 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר נמעס לכם לשמוע על עוד תאונת דרכים וכמה שאני כותב עליה, אבל הפעם משהו השתנה. אתם בטח כולם אומרים לי זה לא יקרה, וביום שישי בערב חבר טוב שלי שלי שחצה את הכביש במחלף ההגנה(אלמבי) בחיפה נהרג, יהיה זיכרו ברוך. גבי ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3311974,00.html פה ושם אנשים קוראים שמישהו נפגע ובמיקרה חמור נהרג ועדיין ממשיכים בחיים שלהם בלי לחשוב טיפה ולהוריד את הרגל מהגז. אנשים גם אני מודה כמו כול אחד חשב לי ולכול ואנשים שאני מכיר זה לא יקרה, אתם יודעים מה..? טעיתי, ואני מצתער! תעשו טובה לעצמכם, תחשבו על זה.
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הסרט לא מזמן בDVD אבל לא הבנתי די הרבה דברים. איך זה שבסוף הסרט חוזרים למה שהיה קודם? הוא הצליח למצוא את "חור התולעת"? למה הוא לא הציל את עצמו בסוף? פרנק מת? מי זה פרנק הזה? מאיפה הוא בא? איך השמיים נפתחו? חח המון המון שאלות, אודה לכם אם תענו לי לפחות על כמה מהם וגם תכתבו את התרשמותכם מהסרט ועוד דברים שהבנתם מהסרט שלא שאלתי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התחלתי לאחרונה ללמוד גיטרה קלאסית ;D אני לומד עם מורה פרטי (אחלה מורה וגם גר ממש קרוב אליי, מרחק הליכה ממש). והוא מורה רציני שמלמד תווים, שיטות וכו' וכו'. יש לי כמה שאלות רק, קודם כל, זה תמיד כזה קשה בהתחלה?! ??? כלומר, אני מרגיש שהאצבעות שלי (יד שמאל) ממש נקרעות (לא נורא, אבל קצת כואבות אחרי הרבה נגינה). נוסף לכך, מרגיש שלא מצליח לפרוט כמו שצריך, כלומר שצריך ללחוץ E ואז A ואז D נניח, שאצבע אחת עולה על המיתר האחר וכו', לכולם זה ככה בהתחלה? ואיך משתפרים? איך מגיעים למצב שאני מוציא ממש טוב כל צליל מבלי לעלות על המיתרים שליד ועם ללחוץ כמו שצריך עד הסוף? (הרבה פעמים לא לוחץ מספיק ואז גם יוצא צליל לא נקי כזה). גם האחיזה עצמה קצת קשה לי עדיין (כלומר יד שמאל, ולאחוז…
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-