עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Keman,

הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by fuck off,

או לא יודע במה זה. בקיצור היום קיבלתי באן בכל אתרי הטורנט בהם הייתי רשום. כשנכנססתי לערוץ הIRC של אחד מהם גילית שהיה כתוב במשתמש שלי 8 מיליארד טרה בייט של הורדה והעלה. איך זה קרה? ואפילו לא זייפתי. יש למישהו רעיון איך זה אפשרי? נ.ב. הקטע שזה קרה באתרים לא קשורים ביניהם, באתרים אמריקאים, רוסים, שוודים, איפה לא.

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  3. שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Delapro,

שלום רב ! בבית ספרי עשיתי בגרות 4 יחידות. עכשיו הייתי רוצה להשלים את 006 ו007 כדי לקבל 5 יחידות. כמה יעלה קורס להשלמת שני השאלונים האלה ? ושאלה נוספת האם אפשרי להשלים אותם בעצמי, כלומר ללמוד אם ספרים ?

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  5. OK כל אחד יודע מה משמעות הביטוי ומה הוא אומר... אבל למה דווקא "לדפוק ברז" ? מה הקשר בין הברזה לדפיקת ברז? אנחנו משתמשים בזה כ"כ הרבה... ואני לא חושב שהרבה יודעים מאיפה הביטוי הגיע... מישהו יודע ?

• 11 תגובות
    • 16.4k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html מעניין מאוד. לפי פסק הדין הנ"ל אם ישנה טעות במחיר באתר אינטרנט, האתר מחוייב למכור את במוצר במחיר שנקב לפי חוק הגנת הצרכן, בנוסף האתר לא יוכל להתנער מהחוק ע"י פירסום חוקים והגבלות שכן חוק הגנת הצרכן נמצא מעל לחוקים אלה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

https://www.facebook.com/ מישהו יכול לתת חוות דעת, חסרונות וייתרונות....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://blogoscoped.com/archive/2007-11-20-n35.html לקרוא להיקרע מצחוק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הוא ישרף/יתכבה? או שלא יקרה כלום וכל הכח ילקח מהמערכת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?

12. Started by slim_shady,

סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by ArielBiMBa,

אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by exercise,

http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iem,

ברצוני להתקין תוכנת מעקב על אחד המחשבים ברשת הביתית שלי שלא תשאיר לי אייקון ליד השעון במחשב. התוכנה הזאת ייעודה הוא לראות מה עושה המשתמש בכל רגע נתון לפחות מה הוא עושה באינטרנט (תמונה ויזואלית בזמן אמת). אני מודע לקיומה של תוכנה בשם Teacher Op אבל היא משאירה אייקון יש אחת כזו שלא תשאיר? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

http://members.iinet.net.au/~a.koepke/carpuzzle.swf עדיין לא הצלחתי. אמשיך לנסות אח"כ.

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

יש לי שאלה קטנה. יש לי חשבון בנק. השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להעביר חלק מין הכסף ל"תיקיה" נפרדת, אני לא מדבר על תוכנית חסכון. אלה פשוט שחלק מהכסף יהיה בחשבון בנק אבל שאני יוכל להעביר אותו לתיקיה נפרדת. משהו הבין אותי? \: עריכה: לדוגמה: אני עובד עכשיו ומקבל 3500 שקל. ואני מעונין לקנות מספר דברים. א. X ב. Y ג. Z ואני רוצה לחלק את הכסף שהרווחתי לכל אחד סכום מסויים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחול ועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G 380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץ יש לי כמובן אשראי בינלאומי אז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  23. שלום מאחר ואני עוסק בתקשורת נתונים ולא בתכנות (למרות שיש לי רקע, עשיתי הנדסאי תוכנה), אני שוקל לא ללמוד מדעי המחשב אלא אולי כלכלה וניהול. מישהו יכול לייעץ לי אם זה כדאי או שאני עושה טעות בבחירת המקצוע ללימודים? בעיקרון אני מתכנן לעבוד בתחום התקשורת נתונים כך שלא מדעי המחשב ולא כלכלה ממש קשורים למקצוע הזה, אבל חשבתי אולי שכלכלה וניהול ייתן לי משהו לעתיד, להתקדם לכיוון של ניהול. אני יודע שיש תואר בתקשורת נתונים בבן גוריון אבל אני לא מתכוון לעבור לשם, החלטתי ללמוד במכללת ת"א יפו. בבקשה זה חשוב לי ואני צריך להרשם בקרוב לשנה הבאה, אז עזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by danielzy,

בא לי לראות סרט מדע בדיוני טוב :> סרטים שראיתי בזמן האחרון וממש נהנתי "פרבר 13" - היה מצויין. אוהב סרטים בסגנון הזה. גם Death Race\"מירוץ קטלני" נהנתי בעיקר מהטוויסט הלא צפוי שהם עשו. בעקרון כל סרטי מדע בדיוני-פעולה :>

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. טוב אני צריך להגיע מחר מחיפה לקרית גת. הרכבת החליטה שכל הרכבות מת"א דרומה מבוטלות עקב שיפוצים ולכן אני צריך למצוא איך אני מגיע בצורה מהירה הביתה. בעקרון אני נוסע מחיפה לת"א, אני צריך לרדת באחת מהתחנות וללכת ברגל לתחנה מרכזית 1. באיזו תחנה אני יורד? עכשיו, יש עומס בערב ובמקום לחכות לאוטובוס חשבתי על מונית שירות, 2. מאיפה הן יוצאות? ועד כמה זה נפוץ שאני אצליח לתפוס מונית שירות לכיוון ב"ש? (יש קו מטרופולין חצי שעה אחרי שהרכבת שלי מגיעה לת"א, כדאי להתעסק עם המוניות שירות, או ללכת על בטוח-אוטובוס) בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.