כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146885,00.html המהירות הצפויה היא 56K ,כלומר חזרנו 5 שנים אחורה, אבל יש להוסיף כי המהירות תלויה בכמות המשתמשים כלומר אם יש קצת אנשים המהירות יכולה להגיעה לקצב של אינטרנט מהיר (לא כתוב כמה) דבר הנוסף שמאכזב זה שמהירות העולה היא רק 256K לכל המטוס המחיר צפוי להיות להיות בין 10 ל30 דולר תלוי באורך הטיסה ובמסלול הנבחר
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
-
-
יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מכיר את כל הטענות שתעלו - כל אחד יכול למכור בכמה שבא לו, שוק חופשי, זכותו לפרסם , מדינה דמוקרטית, אבל באמת שזה משהו שמתעלה בגדול - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24346/cat/all כאילו, למה רק 2,000 ש"ח ? למה לא 5,000 ? למה לא 10,000 ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אתר HWzone, אתר המחשבים הישראלי, יחגוג בחודש הבא 16 שנים לקיימו, מאז נפתח אי שם בשנת 2001 כאתר חומרה ישראלי פורץ דרך, עד שהפך במרוצת השנים למותג ושם דבר בקהילת אנשי המחשבים בישראל, ולמעשה – בעולם כולו. אז מה הולך להיות פה החל מהיום? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הצטרפו יחד איתנו לזון של HWzone - המקום שלנו להכיר, לשתף ולקבל מידע על חדשות או מבצעים שונים ברשת, להתייעץ עם חברי האתר לפני קניה או לפתור תקלות טכניות, וכמובן להתעדכן בעולם הטכנולוגי בכלל והמחשבים בפרט. קדימה, כולם מחכים לך להצטרפות: http://bit.ly/32As6Y2
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ת'ראד שעוסק במיקרים הזויים שקרו לכם באוניברסיטה\ מיכללה\ טכניון... אני אתחיל: הרצאה ראשונה בקורס "התנהגות סביבתית של חומרים", נכנס מרצה (באיחור של 20 דקות), סבל'ה נחמד, מתחיל בהרצאה, מציג את עצמו וכו... אחרי השקפים הראשונים עם המידע הטכני על הקורס, הוא מראה לנו שקף עם הטבלה המחזורית של היסודות, ומספר סיפור: לילה אחד, לפני הרבה שנים, חלם מנדלייב חלום, ובחלום הוא ראה את הטבלה המחזורית". עכשו קחו 10 דקות, תסתכלו על הטבלה המחזורית, תחשבו על מנדלייב, ותתחברו אל הטבלה..." 9 בבוקר, כולם שפוכים, האור בכיתה מעומעם, הוא שם לנו מוזיקת שנטי ברקע, וכולם צריכים להתמקד- להתחבר- לטבלה. אחרי 3 דקות שהוא רואה שכולם יושבים עם פרצוף של "WTF???" הוא אומר "נשאר לכם 7 דקות... בסוף השיעור תצתר…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//691050 הייתי חייבת.. עכשיו תבינו מה עלול "להציל" אתכם בשעת צרה...
-
אהלן חברה, קיבלתי הזמנה לפיינטבול מחברה של חבר שלי (שתאמת כואב לי הלב לירות על שניהם) לכבוד היומהולדת שלו, קבוצה של בערך 10 איש, בערך ב 8 אני נוסע. עכשיו, ראיתי דיברתם פה דיי הרבה על הפיינטבול שאין לי בדיוק מושג איך זה (אני רק יודע שזה ליד כפר סבא) אני צריך טיפים והמלצות מכל המנוסים פה (אולי גם קצת הסברים) ועד כמה העסק שונה ממ16 מקוצר פלוס מינוס תוספות, הקיצר כל מה שתוכלו לעזור - תודה חברה..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות הזמנה מהאתר Newegg. איך אני אם הוא עושים משלוחים לארץ, איזה חברת משלוחים, וכו'. האם יש אפשרות שישלחו בכלל לארץ? האם יש אפשרות שישלחו למקום שאני אשהה בארה''ב? האם הם גובים כסף על משלוח? /אני מעוניין להזמין את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832116550 או לתוך ארה''ב\או לארץ. מה שיותר זול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהנחה שאני נרשם בתור דילר אצל אחד היבואנים בארץ לדוגמא http://www.cd-log.co.il/become_h.asp למה אני נכנס ? האם עליי להתחייב להזמנות או שאפשרי להזמין הזמנה חד פעמים של כעשרה מעבדים כמו I7 920 וכעשרה כ.מ כמו 4870 למטרת מכירה באתר יד2 ובפורומים למכירה כמו פה באתר,ובכמה אחוזים בערך המחיר יהיה זול מהמחיר שבחנויות שבזאפ ? רק מי שיודע שיגיב ותודה מראש על המידע.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי הזמנה לG-MAIL... בבקשה... ד"א איך אני יכול לעשות לדוגמא הזמנה למישהו אחר ..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הזמנה לGmail הכתובת שלי היא eyal_work@hotmail.co.il תודה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-