כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עשיתי לפני שנתיים בערך אולי שלוש שעורים לקטנוע 50 סמק ועשיתי טסט אחד ונכשלתי בו ולא המשכתי- לא הוצאתי רישיון לאופנוע. וחשבתי שהשנה כשאני יגיע ל18 אני יוציא לעד 500 סמק ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות שעורים או שאני יכול ישר לעשות טסט..?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.... יש משהו במשטים שנקרא הוצאת שם רע .. אני רוצה לדעת איך זה מסתדר מבחינה משפטית מה צריך הבן האדם " הנפגע" לעשות ומה התהליכים אם מישהו יודע .. תודהה
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו שאני צריך לעבור בדיקות במכון פילת... ראיתי עכשיו מבחן ניסיון של מבחן בדיקה כזה במכון נועם, אלוהים ישמור!! זה כמו מבחנים לנאס"א, איך אני עובר את הבדיקות האלה בכלל? איך להתכונן???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה , התקשר אליי קצין מיון לפי כשעתיים , הבחור הציע לי את התפקידים הבאים : חיל האוויר כללי (לא מכונאי כי יש לי פרופיל 45) שב"ס אבטחת מתקנים הובלה,תובלה ... הוא אומר שאני צריך לבחור אחד מאלה , כרגע אמרתי לו חיל אוויר כללי , מישהו היה בזה ? יודע אולי מה אני הולך לעשות ? תודה ...
-
- 40 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו כתבה על נבחרת ההוקי של ישראל ונזכרתי שהיה לי מן חלום ביסודי-תחילת חטיבה לשחק בקבוצה של הוקי קרח.. היתי משחק הוקי רחוב עם רולר...וכשהיו הזדמנויות היתי נוסע להחליק בקרח במרכז שהיה ליד אצטדיון רמת-גן ואז המקום נשרף..וככה השגעון חלף לי בקיצור...אני גר בירושלים מישהו יודע פרטים על מקום שאפשר לשחק בו הוקי בסביבה? או במרכז? או משהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חיפשתי כבר emap וכל החברים המקום חדש מידי ולכן הרחוב "האשל" לא מופיע עד לכניסה לקיסריה מכביש 2 (חיפה-תא) אני יודע יורדים בכניסה של חדרה-קיסריה ומה עושים משם?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי תהיתי אם יש תוכנה [או דרך אחרת] להוריד דברים מיוטיוב, פעם שמעתי על דבר כזה, אבל לא ממש התעניינתי. למישהו יש דרך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אם משהו לא מכיר את האתר, הוא נפלא כאתר עזר(ואצלי כתחליף למורה) ללימודים מכל התחומים, בין אם תאוריה לנהיגה, פיזיקה, מתמטיקה, פסיכומטרי ויש עוד לא מעט... הקונספט הוא מצליח מאוד, מדובר במצגות אינטרקטיביות, הסברים מונחי דיבוב ומבחנים לתרגול, שאצלי מאוד חשובים בעיקר ללימודי פיזיקה כי המורה מאוד לא מובנת ובעלת מבטא כבד.... הייתי שמח להבין איך להוריד את הסרטונים הנ"ל למחשב שלי, ניסיתי תפסני אתרים ומנהלי הורדות, אך אין בהם מן התחכום הדרוש... אגב האתר תומך באקספלורר בלבד. תודה על כל עזרה שהיא.
-
- 8 תגובות
- 7k צפיות
-
-
הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו
-
- 34 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-