עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SoHoN BuChO,

שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים. עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר. והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך. אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pergola,

מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

אוף שבוע לפני הגיוס אני סוףסוף מוצא לעצמי חברה. ככה זה בחיים. לפחות אני אהיה על יומיות קרוב לבית.. מי עוד מתגייס מחר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iem,

מישהו התנסה בהוצאה של דרכון רומני לאחרונה (אחרי מרץ 2007) ? אני ממש לא יודע את השפה הרומנית ועד ינואר 2007 אלה היו הדרישות כי מאז שהם הצטרפו לאיחוד אולי חלו שינויים כאלו ואחרים... בעיקרון הדרכון כבר פג תוקף מ-1995 ואני מעוניין "לחדש" אותו, כלומר להוציא חדש... אשמח לעצות והכוונות... תודה

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by mega1234,

קיים דבר כזה ? אני לא מוצא משהו איכותי (בבקשה משהו מהיכרות אישית לא מגוגל !).

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום. יש לי שאלה מאיפה משיגים סרטי HD ?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by hedva,

יש ברשת המון פורומים במגוון תחומים, ובעזרתם אפשר לפתור בקלות יחסית כל מיני סוגי בעיות או סתם להעביר את הזמן בפורום שמדבר אליכם. 1 איזה פורומים אתם מכירים? (תתנו רשימה לא מחייבת) 2 על איזה פורומים אתם ממליצים ? אניי למשל אוהב להסתכל בסרטוני דיג בפורום הזה http://www.israelfishingforum.co.il/ החיסרון שלו, שמשום מה הוא מגיב לאט, ולדעתי הקהילה שם מגובשת ולא כלכך ידידותית לזרים (כאן למשל כל משתמש עם 0 הודעות יבקש מפרט למחשב, או המלצה לרכיב מסויים ומיד יקבל מספר תגובות)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by genia,

אז נכון..בעבודה יש מחשב שרושם אבל עדיין אני רוצה לרשום בעצמי...אחרי שרשמתי בפנקס ואיבדתי אותו החלטתי שעדיף לרשום במחשב שלי ולגבות לעוד מקום..יש למישהו תוכנה\גליון אקסל\משהו אחר יעיל לרישום שעות עבודה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. ביקשתי מדוד שלי שהיה בחו"ל להביא לי מכונת גילוח , והוא הביא לי מכונת גילוח של פיליפס 8140xl smart touch speed xl היא עלתה לו איזה 120 דולר וננתי לו 400 שקל. עכשיו הבעיה היא שרשום על המכונה noreclo shave במקום פיליפס ממש כמו בתמונה פה http://www.amazon.com/Philips-Norelco-8140XL-SpeedXL-Shaver/dp/B0009MFUOA עכשיו ממה שקראתי באיזשהו אתר ישראלי - כתוב שנורקלו זה בעצם מכונות מחודשות \ממוחזרות של פיליפס ? בגלל שבחוף הצפוני של ארה"ב אפשר להחזיר מוצרים ליצרן עד 60 יום , אז יש אנשים שמתגלחים חודשיים ומחזירים את המכונה לבעלים , ומה שהם עושים זה לשטוף את המכונה ולמכור אותה כחדשה בלי להחליף אפילו סכיני גילוח , וזה בעצם המכונות של נורקלו ? מצד שני באתר אחר קראתי שנורקלו זה פשוט …

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Burned,

עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by genia,

אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם אחי נתן לי את האתר הזה: http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.php בטענה שאם אביט בנקודה האמצעים במשך 25 שניות-30 שניות בעוד התמונה צבועה בצבעים לא ריאליים,ללא מיצמוץ, ולאחר מכן ללחוץ עליה למצב שחור לבן, אראה את כל הטירה בצבע. זה פועל! אני לא מאמין, זה היה מדליק ומפחיד באותה המידה! התמונה אט אט הפכה לשחור לבן לאחר מכן. הזוי לגמרה! תנסו וספרו!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב אני לא הבחור היצירתי. יש לי יומולדת 18 השבוע וסבתא שלי שאלה מה אני רוצה, וממש אין לי מושג. ואין לי מושג מה אני צריך מוצא אחרון זה פשוט לבקש כסף, אבל סבא\סבתא בקטע של מתנה. מחיר: לא רוצה לסחוט אותם, משהו תלת ספרתי. כמובן אם משו משתלם מעל אפשר לחשוב על זה שימושיות: שיהיה משהו שימושי ולא איזה צעצוע או חפץ נוי לשים על החדר קצת עלי: אני כנראה עתודאי לעתיד להנדסת חשמל בטכניון, מעונות. דברים טכנולוגיים או שיהיה בטוח שימושיים בשבילי. רעיונות: שעלו בראש\ראש אחרים: * לוח כתיבה אלקטרוני. אבל אני לא בטוח כמה זה שימושי או אם אני צריך את זה בכלל אפשרויות שאני לא צריך: בגדים למיניהם, מצלמות, מחשב או חלקי מחשב, דברים שקשורים לרכב, נגן. אה, ותודה מראש נ.ב. לא שוקו פסק ד…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by redead,

האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by LOL,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by davidreznic,

על רוב הדברים ההנחה לא רצינית, אבל יש 4870 של GIGABYTE ב 1280... הייתי קונה את ה CM690 אבל אין $$$ :'(

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  22. הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חבר'ה חג סוכות שמח מועדים לשמחה וששון... אני בשלישי לנובמבר טס לדרום אמריקה וכבר יש לי את כל הציוד מוצ'ילה כמו שצריך מצלמה, תיק יום ועוד ציוד מגניב שכזה, עכשיו הבעיה האחרונה שנותרה לי זה לבחור נעל מתאימה יש ברשותי 2 זוגות נעלי הרים שלמיטב ידעתי הן כיום הנעליים הכי טובות שיש אני מדבר על הרייכלי גראביטי 2 והאסולו TPS 353 עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת דבר ראשון איזה זוג לקחת? (מי שמכיר את הזוגות נעליים, הנעליים אטומות לחלוטין לנוזלים וכ'ו), אני לא רוצה שהרגל שלי תחנק כי הנעליים האלה לא נושמות בכלל, או שמה אני טועה? האסולו חדשות לגמרי לא נעלתי אותן אפילו יום ועם הרייכלי הסתובבתי משהו כמו שלושה חודשים אבל זה היה בתנאי שלג באתרי היצרן שלהם אני לא מוצא פרטים חוץ מזה שההגדרה ש…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by My_Name,

היי אני לומד כרגע בכיתה י"ב, ואני בן 16 ומשהו [ עוד חודש 17 ] ואני היחיד בשכבה [ מתוך 200-300 תלמידים ] שעדיין לא קיבל צו ראשון. :s05: אני מכיר כמה ילדים מהכיתה שלי, וגם מהשכבה, שהם קטנים ממני והם כבר קיבלו. יש לי לי חבר שאני מכיר [ מב"ס אחר ] שהוא כבר עבר 17 ממזמן, אבל גם עדין לא קיבל. שהתקשר לברר למה, הם אמרו לו משהו על "תקן 120" וטענו שהם לא יודעים על מה מדובר ושהוא כבר יקבל. בכל אופן, אין לי כוח להתקשר ללשכת גיוס. |: מישהו יודע מה זה תקן 120 ? ואיזה סיבה יכולה להיות לאיחור האופנתי הזה של הצו . . .[ אם הוא בכלל יגיע ] ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. רוצה לקנות מעבד של 100 $ דרך EBAY האם יקרעו אותי במיסוי? האם יש קומבינה לעקוף את זה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.