עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חיפשתי אך לא מצאתי..

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by Dima67,

מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by udicol,

http://nanocom.co.il/

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מממ אז ככה, אני יודע בגדול מה יהיה אבל יש כמה דברים שאיני יודע, מישהו פה יודע איזה צורות צריך לסרטט במבחן הקורדינאציה? אני יודע שאמורים לסרטט עיגול, אז השאלה היא איך?!? בבקשה מישהו שהיה שיספר לי מה יהיה ושיתן טיפים, וגם יגיד איך עושים את העיגול הזה??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by slim_shady,

סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

http://www.techpowerup.com/reviews/CeBIT_2007/Girls

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הרבה זמן לא נפתח פה פורום של כמה כוסיות, אז החלטתי להיות הראשון שיעשה את זה...!! אז אני מצרף תיקייה מלאה בתמונות של בר רפאלי המדהימה...!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar ועוד תיקייה עם תמונות של אורית פוקס ורותם סלע... http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar תהנו....!!!

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by IG,

איפה אני יכול להוריד אותם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. החבר המטומטם שלי שלח לי סרטון לאחד באפריל פתחתי והיה שם אדם שחותך לעצמו תבולבול טוב זה על אחריותכם לא כדאי לכם לראות לא כדאי אל תהרסו לעצמכם את החיים אבל אם אתם רוצים להרוס לחברים שלכם: הכניסה מגיל 18+ והסרטון אינו מומלץ לצפייה בכל גיל אנשים הלוקים במחלות לב וכדומה לא לפתוח ברצינות ... BME Pain Olympics <--- לסקרנים חפשו את זה בגוגל זו לא בדיחה של אחד באפריל

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום. יש לי שאלה מאיפה משיגים סרטי HD ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Psychopath,

I wanna orginize an order from jab-tech, I'm looking for other people who are interested to order everything together, and save up some delivery cost... to contact me: icq: 13384870 email: p1mp@3dv.co.il Thanks in advanced

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!? תודה

13. אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייב ותבינו אני התחייבתי לפני שבוע ופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלום הם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהם תודה -

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ביקשתי מדוד שלי שהיה בחו"ל להביא לי מכונת גילוח , והוא הביא לי מכונת גילוח של פיליפס 8140xl smart touch speed xl היא עלתה לו איזה 120 דולר וננתי לו 400 שקל. עכשיו הבעיה היא שרשום על המכונה noreclo shave במקום פיליפס ממש כמו בתמונה פה http://www.amazon.com/Philips-Norelco-8140XL-SpeedXL-Shaver/dp/B0009MFUOA עכשיו ממה שקראתי באיזשהו אתר ישראלי - כתוב שנורקלו זה בעצם מכונות מחודשות \ממוחזרות של פיליפס ? בגלל שבחוף הצפוני של ארה"ב אפשר להחזיר מוצרים ליצרן עד 60 יום , אז יש אנשים שמתגלחים חודשיים ומחזירים את המכונה לבעלים , ומה שהם עושים זה לשטוף את המכונה ולמכור אותה כחדשה בלי להחליף אפילו סכיני גילוח , וזה בעצם המכונות של נורקלו ? מצד שני באתר אחר קראתי שנורקלו זה פשוט …

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חבר'ה חג סוכות שמח מועדים לשמחה וששון... אני בשלישי לנובמבר טס לדרום אמריקה וכבר יש לי את כל הציוד מוצ'ילה כמו שצריך מצלמה, תיק יום ועוד ציוד מגניב שכזה, עכשיו הבעיה האחרונה שנותרה לי זה לבחור נעל מתאימה יש ברשותי 2 זוגות נעלי הרים שלמיטב ידעתי הן כיום הנעליים הכי טובות שיש אני מדבר על הרייכלי גראביטי 2 והאסולו TPS 353 עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת דבר ראשון איזה זוג לקחת? (מי שמכיר את הזוגות נעליים, הנעליים אטומות לחלוטין לנוזלים וכ'ו), אני לא רוצה שהרגל שלי תחנק כי הנעליים האלה לא נושמות בכלל, או שמה אני טועה? האסולו חדשות לגמרי לא נעלתי אותן אפילו יום ועם הרייכלי הסתובבתי משהו כמו שלושה חודשים אבל זה היה בתנאי שלג באתרי היצרן שלהם אני לא מוצא פרטים חוץ מזה שההגדרה ש…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by IG,

http://www.albinoblacksheep.com/games/hidethefart תהנו

18. שלום, אני עושה היום את צעדיי הראשונים באיביי בתור קונה. ישנו פריט מסוים שאני רוצה. מחירו כ 60$. רכשתי היום ויזה נטענת ואני מעוניין לפתוח חשבון פייפאל. רק מה? עכשיו קראתי שמעבר לעמלות שאני אשלם רק להעביר את הכסף מהכרטיס לפייפאל, אני גם לא יכול לשלם למוכר את 60 הדולרים בשער של 60X3.55. ושבעצם המחיר יותר גבוהה, ושפייפאל לוקחים עמלה גבוהה על המרה. האם בכל זאת יש דרך לשלם כמה שפחות שקלים? מה אתם עושים? אין אולי איזו אופציה אחרת (בטוחה) לקניה, חוץ מפייפאל? אולי יש אפשרות להעביר כסף מהכרטיס לצד שלישי, שהוא ימיר את השקל לדולר ואז להעביר את זה לפייפאל? אולי יש אפשרות לשלם למוכר בשקלים והוא ימיר את זה אצלו בזול? תודה רבה! נ.ב יחד עם העמלה להמיר מזומן לכרטיס, וכרטיס לפייפאל…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני פשוט עושה עבודה ואני צריך לראות דוחות כספיים ותזרים מזומנים. תודה

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

היי.. צריך את העזרה שלכם, ומהר!!.... עבודה בזה"ב..:-(( 1. מהיא דרך עירונית? כתוב 10 מאפיינים. 2. מהיא דרך שאינה עירונית? כתוב 10 מאפיינים 3. מהיא דרך מהירה? כתוב 10 מאפיינים. 4. מהוא רחוב משולב.? הסבר 5. איזה תמרור יופיע בכל אחת מארבעת הדרכים- הסבר.. 6. מה המהירות המירבית המותרת לרכב פרטי בכל אחד מארבעת סוגי בדרכים? 7. מה המהירות המותירבית לטרקטור.? לאופנוע 50סמק, בכל אחד מסוגי הדרכים ? אם יש הגבלות ציין אותם. 8. מהיא מהירות מירבית ? מהיא מהירות סבירה, על ידי מי נקבעת מהירויות אלו. 9. מהיא חובת האטה? כתוב 10 מצבים בהם יש חובת האטה 10. מהיא חובת הזהירות הכללית, כתוב 5 סעיפים של חובה זו כל פיסת מידע תעזור.. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

ממה שמצאתי ברשת שמעתי אזכורים של "ליפסטיק צבע" מסתורי או ללכת לפחח ולתקן. מצאתי אתר שמוכר את כל סוגי הצבעים בזול ומראה איפה לחפש את קוד הצבע ברכב: http://www.paintscratch.com/col2005.htm ראיתי גם אזכורים על חומר בשם GS27. מה הניסיון שלכם ? איפה ואיך אתם מתקנים שריטות על הרכב מלבד פוליש כולל. אשמח להמלצות על חנויות לקנות בהם את מה שתציעו או מוסך פחחות טוב באזור תל אביב והסביבה.

• 11 תגובות
    • 23.6k צפיות
  23. Started by Your-AsSaSsiN,

אז הייתי אתמול בתל השומר הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה. יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ??? שוב תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.