עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני וחברים שלי רוצים לארגן ללכת לעשות ביחד בנג'י, משהו צנוע, ניסיתי לחפש "בנ'גי" בגוגל לא מצאתי שום דבר משמעותי, מישהו מכיר אתרים עם מידע ומקומות שאפשר לעשות בהם בנ'גי? מישהו פה עשה פעם ויכול לספר קצת איך היה ויש איזה בעיה עם זה שאני בן 16 בקפיצות בנג'י?! יש איזו הגבלת גיל?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by askme,

הכי טוב, פשוט לראות את הסרט " האיש שידע אינסוף". אפשר כמובן גם לגגל. זה מדהים עד כמה עם כל העבודה המבוזרת והקבוצתית עדיין יש מקום לאנשים כמו סיריניבסה רמג'ואן במדע.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by avi15,

התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Wingedbull,

בתקופה האחרונה, יש לי דחף להביא כלב. אצלי זה בא בתקופות. הרבה זמן אני מת להביא כלב מגזע שאני הכי רוצה. אין לי בית עם גינה\חצר. בגדול אני מאוד רוצה להביא בולדוג אנגלי\צרפתי, פאג, בוסטון טרייר. אלו הם הסוגים. העסק לא זול בכלל. מחירים מרקיעי שמיים! כמובן לכלבים עם תעודות,חיסונים ושבבים וכו'. מכל הסוגים הבוסטון טרייר הוא מאוד נדיר פה בארץ. הוא דיי דומה לבולדוג הצרפתי אבל יותר אתלטי ומעוצב. אתם יכולים בדיון הזה לכתוב איזה כלבים יש לכם ולהעלות תמונות.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by roisg,

שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ביום שלישי ה25 למאי תערך הבגרות במתמטיקה. שעות הבחינה: שלוש יח"ל: 001 מ 18:00 עד 19:15 הארכת זמן עד 19:34 002 מ 13:00 עד 14:30 הארכת זמן עד 14:53 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 ארבע יח"ל: 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 004 מ 13:00 עד 14:45 הארכת זמן עד 15:11 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 חמש יח"ל: 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 006 מ 15:30 עד 17:30 הארכת זמן עד 18:00 007 מ 13:00 עד 15:00 הארכת זמן עד 15:30 שאלות וטיפים לפה!! אני עושה את 006 ו007 בהצלחה לכולם! ערן.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by T-Flash,

האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב, מצטער אם זה לא קשור לפה אבל הייתי חייב לשתף ולבקש עזרה. הכל התחיל לפני 4 חודשים, רכשתי מחשב מחנות מומלצת והכל סבבה... מפרט בצד. אני בא להפעיל איזה משחק.. אני רואה ריצודים מטורפים במשחק, נגיד אני זז עם השחקן אז נגיד אני מסתכל על איזה בית רואים את הבית ממש זז... לדוגמא בFS2004,FSX יש ריצודים, ארטיפקטים וזה מגעיל אי אפשר לשחק ככה ומה שגרוע זה הורס את העיניים.. ואל תחשבו שזה רק במשחקים האלה, ניסיתי לשחק בכל המשחקים החדשים וברובם הגדול יש ריצודים וארטיפקטים! עכשיו אני הלכתי לחנות אולי 7 פעמים, 3 פעמים הלכתי אליהם אמרתי תבדקו במעבדה, ולא, המוכר התעקש ואמר אין בעית חומרה, כמה פעמים שהלכתי אליו הוא עידכן לי דרייברים וזה ממש לא עזר. הלכתי אליו בפעם הרביעית, החלפנו כרטיסים ו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dolev16,

קניתי אתמול שני דברים, לחץ אוויר בשביל לנקות את המחשב מאבק ומטליות לחות לניקוי מסכים . עכשיו רציתי לדעת אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בשני הדברים האלו?< כי למשל על האריזה של המגבונים רשום" אינו מתאים לשימוש מסכים בציפוי כרום" ואין לי מושג מה זה כרום ואם יש לי את זה במסך(2007WFP)... בנוגע ללחץ אוויר גם כנ"ל אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בזה... תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by R0ck,

אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום , כמה משלמים מע"מ ומכס על בגדים ? ומה הסכום הפטור אם יש ?? תודה

13. אנחנו צריכים לקנות טלוויזית LCD חדשה, ואבא שלי נזכר בחנות בנמל אשדוד, שבה מוכרים כל מיני מוצרים שהמכס החרים במחירים זולים. חשבנו לנסוע לשם קודם לבדוק אם יש טלוויזיה ששווה משהו, רק שאני לא מוצא שום פרטים לגביי החנות! לא טלפון, לא שעות פתיחה או שום דבר אחר! מישהו יכול לספק פרטים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avi2014,

רוברט קוביקה הנהג של BMW ושלום אסייג..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ntl,

פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה נשמע? אז ככה, אני ממש לא מעודכן לאחרונה בשירים שיש, ונמאס לי כבר לשמוע את אותו שירים כל פעם, אותו פלייליסט, אז רציתי לחדש קצת.. יש לכם שירים טובים להמליץ? חוץ ממטאל ורוק כבד, משהו יותר קל.. תודה, כל הצעה תתקבל..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ag43,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110360446565&Category=51071 לאחר מכס,מע"מ מס גולגולת וכו'

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by huber,

1. בזמן חקירה משטרתית, ללא קשר לפשע, יהיה זה נחוץ לבקר במועדון חשפנות לפחות פעם אחת. 2. בזמן שהייה בבית רדוף רוחות, נשים צריכות לחקור רעשים חשודים כשהן לובשות את תחתוניהן האינטימיים ביותר. 3. אם תרצה להתחזות לאדם גרמני לא תהיה חייב לדעת את השפה. מבטא כבד יעשה את שלו. 4. בזמן לחימה בטרוריסטים, סרקאזם ותשובות חכמולוגיות יהיו הנשק הטוב ביותר. 5. לאדם אחד שיורה בעשרים אנשים יהיה יותר מזל מאשר לעשרים אנשים היורים באדם אחד. 6. רוב המחשבים הנישאים חזקים מספיק בשביל לעקוף מערכות מחשבים מתוחכמות של חייזרים עוינים. 7. אין זה משנה אם אתה נמצא בנחיתות מספרית גדולה בזמן קרב מגע, האויבים יחכו בסובלנות כדי להתקיף אותך אחד אחד. 8. כשגברים מזדקנים מושכים משום מה יותר מגברים צעירים, ותמיד …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, אם מישהו מכם ביקר בבית חולים קפלן ברחובות יודע אולי אם במיון יש פסיכאטרים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. גילוי נאות - אני חבר של האמן, אני לא רואה שקל מהעניין, המטרה של הפוסט הוא נטו יצירת מודעות. האומן יוצר מוזיקה ייחודית שאין לי אפשרות לשייך אותה לז'אנר מסויים, מוזיקה לבעלי דמיון מפותח ונפש חופשייה על האלבום כולו עמל איתי ארגמן 3 וחצי שנים, הוא השקיע דם, יזע ויצירתיות שאין כמוהה כיום. ממליץ בחום לכולם להאזין, כמובן שיוטיוב אינו המדיה האופטימלית למוזיקה מורכבת ומפורטת כ"כ אך זוהי המדיה החינמית הכי נפוצה, הנה דוגמא לאחת היצירות שלו בשם InHarmonic Symphony http://www.youtube.com/watch?v=mP6teu4R_2s והמייספייס שלו: http://www.myspace.com/argaman מי שמעוניין לתמוך באמן ולרכוש דיסק מקורי אני אשמח להפנות אותו למפיץ באזור מגוריו. שיהיה בכיף

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.