כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/568/385.html
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרור לוקאץ' ייבצע בפעם האחרונה מחווה ל איירון מיידן ומטאליקה אקרופוליס ייבצעו מחווה מלאה! למגהדת', במופע פרידה מהסולן דרור "שוקו" פאר. כל הופעה באורך של שעה פלוס.. תצפו להפתעות תקלוט - בועז בר לוי במקום יוקם דוכן של רייבן. פרטים נוספים בקרוב {צונזר. תיחצן את המסיבות שלך במקום אחר.}
-
אהלן כולם רציתי לדעת פרטים על ההופעה של אנריקה אגלסיאס באיזה תאריך יום שעה והכול תודה מראש ביי ;D
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס כבר קניתי.... מי יהיה תהיה להקת החימום?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתם יודעים אם יש הופעות חיות, לא בהכרח בארץ, גם באירופה, בניו יורק, האם באופן כללי ישנם הופעות חיות למוסיקה מדהימה כזאת? http://youtu.be/DqLHgodkIPk ודברים בסגנון, לפי מה שהבנתי זאת מוסיקה שחברות מייצרות לסרטים, לטריילרים, למשחקי מחשב, אבל האם יש גם הופעות חיות של מוסיקה כזאת? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותם, איפה הם מתקיימים לרוב וכו'?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://img388.imageshack.us/img388/6440/untitlednr1.jpg אני זה זה בפינה השמאלית העליונה עם החולצה השחורה אני וחבר הלכנו למשחק כדורגל בהרצליה לפני כמה שבועות ואז לא ידענו שהולכת להיות סידרה כזאת...פתאום ראינו את אסי כהן וצילמו שם משו שבוע אחרי זה ראינו פירסומת לסידרה מסודרים ואז הבנו שצילמו פרק לזה מאז כל פרק חיכיתי לראות מתי אני יופי והנה אתמול זה קרה ;D
-
- 49 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
הנה תמונה מתוך סיקור סרט שראיתי בליונטוורק שפשוט קרעה אותי מצחוק אם גם לכם יש שתפו
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר ואני מאמין שרובכם מכירים, היום לפני 15 דקות שהלכתי לשירותים ולא היה לי מה לקרוא לקחתי את הספר הזה, והוא פשוט קורע מצחוק! הספר הוא על משפטים מוזרים, מצחיקים שנאמרו על ידי שדרים,שחקנים ומאמנים בתקשורת. כמובן שאלון מזרחי הוא הכוכב הגדול שם ואני יתן לכם כמה דוגמאות: הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שיש בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול ליהיות טיפש? הכדורגלן, אלון מזרחי, בתהייה על הקשר בין חוכמה לשערים. "ידיעות אחרונות", ינואר, 1998. מה שעמאר אמר על גוטמן, זה הכי נכון. -מה הוא אמר? לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים. כדורגלן בית"ר ירושליים, אלון מזרחי, מוכיח בריאיון עיתונאי שלא את הכל צריך לזכור, העיקר הכוונה. "תל אביב", אפריל 2001. לא צריך לצאת מפרופורצ…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי שזה הליך די פשוט, מסתבר שלא כ"כ. רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות בשביל להגיש בקשה מסודרת לשגרירות בארץ. בנוסף, רציתי לדעת האם סוכנויות הנסיעות דואגות לזה בתוספת תשלום וגם האם חברה כמו easyvista זה לא איזו רמאות. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שולחים לי בפייסבוק כל מיני אנשים הזמנות לאירועים בפרטי. איך אני מוציא אותם מהתפוצה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-