עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by overload,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ ההונדה אקורד קופה? או שכבר יש אותה פה?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by R0ck,

Part I : http://www.albinoblacksheep.com/flash/love.php Part II : http://www.albinoblacksheep.com/flash/antihonda.php

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  6. אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by Chymes,

ברצוני לשפר את ממוצע הבגרויות. מאחר ואני עדיין לא יודע מה ללמוד החלטתי לעשות קורס פיזיקה באנקורי כי פקולטות רבות דורשות פיזיקה. (בעיקר הנדסה) לצערי קורס בפיזיקה לתלמידים שסיימו תיכון לא יפתח מחוסר ביקוש והיועצת באנקורי המליצה לי להצטרף לקורס פיזיקה תיכון. מדובר בקורס שנתי ואלמד ביחד עם תלמידי כיתה י"ב. המחיר 3,700. מה דעתכם? ללכת על זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by chenrp,

הוספת ADSENSE ל GOOGLE GROUPS אפשרי?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by MDK,

אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hezi60,

אני מנסה להדביק את הקוד הרשום נניח בסרטון שלי שמופיע ביוטיוב מהתיבה Embed שממקמת בצד ימין , כלינק בדף האתר שלי , וזה לא עובד , כנראה צריך להשמיט משהו מהקוד ... בקיצור השאלה שלי כיצד עושים זאת , בעקרון אני מעוניין שהליק ששתלתי יוביל לסרט שלי בלעדי ז"א שיראו את הנגן של יוטיוב מראה את הסרט שלי תודה חזי

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by reuven5,

היי חברים כנראה אני יוסיף שתי קתודות סגולות לאופנוע מלמטה מה שכן זה לא בעיה החיבורים הבעיה היא האם הם יאירו כמו שצריך כי יש לי פה שתיים סגולות של sunbeam הם לא מאירות הכי משהו הצעות נוספות התקבלו בברכה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by pure perfection,

מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .

14. אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נושא זה הועבר לפורום ספאם. (חחחחחחחחחחחחחחח.. כן, יש פורום כזה... גישה רק לצוות האתר, תאכלו את הלב..) [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237120.0[/iurl]

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by neil4,

http://www.notes.co.il/gadi/1712.asp על זה אני מדבר!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

מזל טוב לי אני בן 15 [צעיר מת]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by free_me_0,

כולם שעירים...טוב זה רק אני

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/568/385.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kikkler,

דרור לוקאץ' ייבצע בפעם האחרונה מחווה ל איירון מיידן ומטאליקה אקרופוליס ייבצעו מחווה מלאה! למגהדת', במופע פרידה מהסולן דרור "שוקו" פאר. כל הופעה באורך של שעה פלוס.. תצפו להפתעות תקלוט - בועז בר לוי במקום יוקם דוכן של רייבן. פרטים נוספים בקרוב {צונזר. תיחצן את המסיבות שלך במקום אחר.}

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by CashMAn,

אהלן כולם רציתי לדעת פרטים על ההופעה של אנריקה אגלסיאס באיזה תאריך יום שעה והכול תודה מראש ביי ;D

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by rk666,

הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  23. אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Xeyd0,

http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.