כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
קורס טכני בחיל האויר.. מי שיודע מה כולל התפקיד בדיוק והאם זה כדאי ואם לא למה. אני באמת רוצה לדעת לפני שאלך.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה קנו את מירס וקיבלו אישור לפעול כספקית כלומר: גם מפעילה סלולרית, גם ספקית אינטרנט, גם ספקית תשתית, גם טלפון נייח וגם טלויזיה.. זה לא מפחיד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסביבות 19:30 אני משוטט בין הערוצים אולי ניפול על משהו טוב בערב המשמים הזה, פתאום אני קולט את ערוץ 48 (טבע הדברים) - מה רואים? תמונת מסך מחשב ב-LIVE. רואים את התמונה של הפוסט ו-disk failure בבוט. כמובן שנשארתי על הערוץ וחיכיתי להתפתחויות... ;D אחרי כמה דקות יש אתחול, הם ניכנסו לביוס, ואחרי איזה 4 דקות בערך הצליחו להגיע למסך של בחירת התקן האתחול, כנראה שהיה שם אחד טירון ממש! בסוף הוא הצליח לבחור את האופציה של HD (ראו בתמונה המצורפת, מצטער על האיכות). אתחול, כניסה ל-Win XP, והוא הפעיל את השקופית של "שידורינו ייתחדשו ב-20:00", אבל קטעים - חלפו כמה דקות והופ - יש שומר מסך של WIN. מצחיק!!! נ.ב. לא זה לא המחשב שלי, אני לא עד כדי כך משועמם. [attachment deleted by ad…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני יספר לכם על עוגמת נפש שעובר ב- HOT שירותי אינטרנט לצערי בסיפור יש הסבר על חוויה לא נעימה עם נציגים ערבים , שלא דוברים עברית ולא יכולים להסביר או לתקשר עם לקוחות ( לא גזעני ) פשוט מבטא בעיה של יכולת לדבר עברית לאורך יום עבודה ( הריכוז של דיבור בשפה שנייה ,נכשל בהוט , הריכוז שנדרש מהעובד ,לא ישים בהוט ) אני מנוי חודשיים באינטרנט של HOT תוכן +ספק התקשרות דרך תשתית הוט , התברר לא חיברו ספק תוכן ולא יכול לקבל תמיכה מתוכן HOT כי לא מוגדר , אך למרות זאת גולש לקח חודש ועשרות שיחות שמשהו יגדיר אותי כלקוח ספק פניות לקוחות ב- HOT לא מתקשרים , לא עונים , חבל על הזמן . במשך חודשיים ,לא יכול לקבל עזרה ,כי עונים לי ערבים בצורה מנומסת ויפה אבל לא יודעים להסביר בעברית ,ל…
-
- 24 תגובות
- 7k צפיות
-
-
למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו גדול תפתחו את הכתובת http://hotmail-login.msn.co.il/login.asp (הוט מייל ) ותראו מה כתוב בשורה של ההתחל בחלון של ההוט מיל LOL ;D המבין יבין, ביי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר). אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש. כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת. זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי: http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב ברגע שיצא STYLE XP שמותאם ל SP2 מייד מיהרתי להוריד אותו ולהתקין מכוון שמקודם גם היה לי החלטתי לעשות שינוי במראה הכללי של הוינדוס שלי ושמתי עיצוב חדש לכבוד זה פתחתי את האשכול הזה שכל אחד יראה איך נראה הוינדוס שלו אני אתחיל בשלי הרקע זה אני ערכתי עם פוטושופ ד"א זה הזמן לאמר שעם מישהו צריך עזרה או משהו בנוסח עם התוכנה אני יכול לעזור.. וללינק שלו חצויי http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2570760.JPG תגובות וכמובן אל תשכחו להוסיף את שלכם .. ! וכן קוראים לה יונה (נכון ?!)
-
- 68 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהוכחת "משפט"באינפי. המשפט אומר: limsup(-an)=-liminf(an) אז אמרתי שנתון liminf(an) ונסמן אותו L אז בוודאות L>= an לכל n טבעי. ויש סדרה חלקית a_n_k ששואפת לL. ואז אם כופלים את האי-שיויון ב1- אז מקבלים שL- גדול שווה מan- לכל n טבעי. אך האם בוודאות קיימת סדרה a_n_k- ששואפת לL-? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13170 לא הגזימו בכלל.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תרגיל קטן להגשה השבוע שמכיל שאלות בחומר שפספסתי לאחרונה ואני פשוט לא רואה איך לגשת להוכחה של הזהות הבאה. אני אעריך רמזים או הדרכה קונסטרוקטיבית. עריכה: הבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-