עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני קורא עיתונים באינטרנט ומגיב דרך פיסבוק לכתבות 1. שמתי לב שזה תגובות שאני רואה רק בדפדפן שאני משתמש ולא אקספלורר או מוזילה , למה ? 2. אני חייב להיות מחובר בפייסבוק לראות תגובות שכתבתי בדפדפן 3. אני לא יודע אם אחרים רואים את התגובות ויש לי הרגשה שאני עונה לכתבות ורק אני רואה אותם ואף אחד לא רואה . האם יתכן שתגובות ב- YNET ,גלובס לא נראות לאנשים אחרים ???

2. Started by moonjib,

1 - האבטיח הענק v.1 סכנה: אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל -97 אנשים תינצלו! מורן מב"ש לא העבירה את ההודעה הזאת והאבטיח הרשע מצא אותה וביצע בה את זממו. ראו הוזהרתם ! 2 - האבטיח הענק v.2 אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-97 אנשים תינצלו! אל תתנו לגרעינים/לו לנצח! מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר www.icq.com . ראו הוזהרתם! 3 - שחורים חסונים אזהרה!!! קבוצה של 25 כושים חסונים עירומים רצים ברחובות אם לא תשלח הודעה זו תוך 15 דקות ל10 אנשים הם ימצאו אותך! זה כתוב גם באתר של www.icq.com - ICQ ע…

• 39 תגובות
    • 13.8k צפיות
  3. Started by Ravivz,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by THELAD,

שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הודעת התנצלות פומבית מאת :pixelsight לכול חבריי הפורום שלום.ברצוני להתנצל בפנייכם ובמיוחד בפניי ליבי על דיבור לא יפה ולא נאות ולהגיד שכולנו בניי אדם. אני מודה שאני נסחפתי עם הזרם וזרקתי מילים שלא במקום, אני מסכים שזה לא היה יפה מצידי ואני מבקש את סליחתך ליבי, אני מבקש ממך את סליחתך עם העלבתי אותך עם ישירות או בעקיפין זה לא יחזור על עצמו יותר. אני מקווה שאת תסלחי לי על המעשה הטיפשי הזה שעשיתי ושגררתי אחריו עוד חברים. אני מסכים עם ההנהלה שחסמו אותי ונתנו לי באן אבל למה לא לתת לי מילה לא יכולתי להגיב בגלל זה שלא כמו שלא רציתי להגיב אלה בגלל בעיות תכניות עם המחשב שלי .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בזמן האחרון, כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב, אחרי שאני משנה את שם הסירטון והגדרותיו תוך כדי העלאה ומנסה לשמור אותן, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: לאחר זמן מסויים, היא נעלמת, והשינויים שביצעתי נשמרים כהלכה. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אלימלך אגוז,

[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by DJDAVID,

בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויות רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by ccc,

חחחחחח נכון מגניב? ירידה דפקו בהם.. אחחח איך אני אוהב את הכרטיסים שלהם.. איפה אפשר להשיג כאלה? כמה זה עולה? הוודו 5 6000 עם ה128 מגה..

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. קורס טכני בחיל האויר.. מי שיודע מה כולל התפקיד בדיוק והאם זה כדאי ואם לא למה. אני באמת רוצה לדעת לפני שאלך.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by se7en,

בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V

14. Started by Shasoosh,

לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by DimaX,

נו מה אתם מעדיפים? אני יס!

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לאחרונה קנו את מירס וקיבלו אישור לפעול כספקית כלומר: גם מפעילה סלולרית, גם ספקית אינטרנט, גם ספקית תשתית, גם טלפון נייח וגם טלויזיה.. זה לא מפחיד?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בסביבות 19:30 אני משוטט בין הערוצים אולי ניפול על משהו טוב בערב המשמים הזה, פתאום אני קולט את ערוץ 48 (טבע הדברים) - מה רואים? תמונת מסך מחשב ב-LIVE. רואים את התמונה של הפוסט ו-disk failure בבוט. כמובן שנשארתי על הערוץ וחיכיתי להתפתחויות... ;D אחרי כמה דקות יש אתחול, הם ניכנסו לביוס, ואחרי איזה 4 דקות בערך הצליחו להגיע למסך של בחירת התקן האתחול, כנראה שהיה שם אחד טירון ממש! בסוף הוא הצליח לבחור את האופציה של HD (ראו בתמונה המצורפת, מצטער על האיכות). אתחול, כניסה ל-Win XP, והוא הפעיל את השקופית של "שידורינו ייתחדשו ב-20:00", אבל קטעים - חלפו כמה דקות והופ - יש שומר מסך של WIN. מצחיק!!! נ.ב. לא זה לא המחשב שלי, אני לא עד כדי כך משועמם. [attachment deleted by ad…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום אני יספר לכם על עוגמת נפש שעובר ב- HOT שירותי אינטרנט לצערי בסיפור יש הסבר על חוויה לא נעימה עם נציגים ערבים , שלא דוברים עברית ולא יכולים להסביר או לתקשר עם לקוחות ( לא גזעני ) פשוט מבטא בעיה של יכולת לדבר עברית לאורך יום עבודה ( הריכוז של דיבור בשפה שנייה ,נכשל בהוט , הריכוז שנדרש מהעובד ,לא ישים בהוט ) אני מנוי חודשיים באינטרנט של HOT תוכן +ספק התקשרות דרך תשתית הוט , התברר לא חיברו ספק תוכן ולא יכול לקבל תמיכה מתוכן HOT כי לא מוגדר , אך למרות זאת גולש לקח חודש ועשרות שיחות שמשהו יגדיר אותי כלקוח ספק פניות לקוחות ב- HOT לא מתקשרים , לא עונים , חבל על הזמן . במשך חודשיים ,לא יכול לקבל עזרה ,כי עונים לי ערבים בצורה מנומסת ויפה אבל לא יודעים להסביר בעברית ,ל…

• 24 תגובות
    • 7k צפיות
  20. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BURTON,

הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by overload,

משהו גדול תפתחו את הכתובת http://hotmail-login.msn.co.il/login.asp (הוט מייל ) ותראו מה כתוב בשורה של ההתחל בחלון של ההוט מיל LOL ;D המבין יבין, ביי

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר). אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש. כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת. זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי: http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. טוב ברגע שיצא STYLE XP שמותאם ל SP2 מייד מיהרתי להוריד אותו ולהתקין מכוון שמקודם גם היה לי החלטתי לעשות שינוי במראה הכללי של הוינדוס שלי ושמתי עיצוב חדש לכבוד זה פתחתי את האשכול הזה שכל אחד יראה איך נראה הוינדוס שלו אני אתחיל בשלי הרקע זה אני ערכתי עם פוטושופ ד"א זה הזמן לאמר שעם מישהו צריך עזרה או משהו בנוסח עם התוכנה אני יכול לעזור.. וללינק שלו חצויי http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2570760.JPG תגובות וכמובן אל תשכחו להוסיף את שלכם .. ! וכן קוראים לה יונה (נכון ?!)

• 68 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.