עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פונה לכל אילה שהיו במשלחת לפולין.. האם זה באמת כדאי? מעניין? ושווה את הכסף?? אשמח לשמוע דעות המלצות וחוויות!! תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=208990

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by udicol,

ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. בזמן האחרון אני הרבה בEBAY רואה נרגילות וכל זה...,אני רואה שהמחירים שמה ממש ממש גבוהים לעומת מה שיש בארץ,וזה לא שאין שמה קונים במחירים הגבוהים האלה איך הולך כל הקטע הזה של השליחה לחו'ל?,אם אני רוצה נגיד לשלוח למישהו נרגילה במשקל של 1KG,איך אני יודע כמה כסף יהיה המשלוח? וד'א,מאנשים אחרים שראיתי בEBAY אני רואה שהם קונים נרגילה מאיזה אתר ישראלי נרגילה ב70 שקל,ומוכרים אותה שמה ב30-35 דולר בערך,פקט גחלים שהם קונים ב40 שקל מוכרים ב40 דולר מה אתם אומרים אז? בא לי קצת כסף קל. נ.ב,אני קטין אם זה משנה(עוד חודש 18)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

תהי מטריצה A מסדר 3X3 נתון A^2 =! 0 ונתון A^3=0 הוכח שיש וקטור v ב R^3 כך ש A^2 * v !=0 תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש קטעי מוזיקה עוצמתיים עד כדי צמרמורת מסרטים או לא מסרטים תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היה לי בהתחלה רעיון לעשות על "מלכות יופי ויופי ישראלי" אבל הרעיון הזה נפסל כי אין מספיק חומר על זה ברשת... יש לכם רעיון טוב בשביל הפרויקט הזה? צריך להיות משהו שקשור לא"י (רוק ישראלי, יופי ישראלי, חיל האוויר, האקדמיה למוסיקה הישראלית, כל דבר שאפשר לדחוף בנושא שלו את המילה "ישראלי")... מה אומרים? תודה רבה לכל המגיבים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by miaoo673,

עבור שפה כללית L, נגדיר את הפעולה: { Inv(L) = { XYZ | X(Y^R)Z is a word in L כאשר X,Y,Z הן מחרוזות מעל הא"ב, ו-Y^R היא המחרוזת Y ברוורס. הוכח/הפרך: * השפות הרגולריות סגורות תחת הפעולה Inv. * השפות חסרות ההקשר סגורות תחת הפעולה Inv. לגבי הסעיף הראשון, ניסיתי להוכיח את הטענה באמצעות בניית NFA שמורכב משרשור של שלושה DFA-ים: D1 מזהה את כל התחיליות בL, משמש לזיהוי X. D2 מזהה את כל תתי המחרוזות בL^R, משמש לזיהוי Y^R. D3 מזהה את כל הסיומות בL, משמש לזיהוי Z. הבעיה מתעוררת במעברים בין הDFA-ים. בחלק מהשפות הרגולריות, האורך של Y^R לא חסום. בנוסף, לכל Y^R מתאים שרשור עם X-ים וZ-ים מאוד מסוימים. ככה שלפחות על הנייר, הNFA צריך להבדיל בין כמות לא חסומה של מחרוזות, ולכן הוא כבר לא סו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הייתי בהלם כשהגעתי לשם ביום חמישי והיה סגור. גם התקשרתי היום ואין מענה משום מה. ולמרות זאת הם לא טרחו להוריד את השלט של אינסוף-סושי-במאה-ש"ח. למישהו יש מושג מה נסגר איתם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by TeaTime,

מישהו יודע עד כמה קרובה האנושות ל אינטילגציה מלאכותית אמיתית(חושבת כמו בן אדם)?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Chymes,

אחי זמן רב חולם על עכבר גיימרים איכותי. יום הולדתו מתקרב והחלטתי לפנק אותו ב-G9 חדש. נכנסתי ל-ZAP ולא תאמינו מה ראיתי. אייבורי מוכרים G9 ב-267 ש"ח! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 נכנסתי לאתר של Logitech והמחיר הרשמי של G9 עומד על 100$. http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en נכנסתי ל-Newegg, אתר החומרה וציוד הקפי האיכותי בארצות הברית והמחיר של G9 עומד על 80$. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104079&Tpk=logitech%2bg9 בחישוב מהיר 80X3.4 יוצא 272 ש"ח לפני מס. אייבורי מוכרים עכבר במחיר נמוך יותר מארצות הברית.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה

17. למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה

18. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Screw_Master,

עברתי כבר על האתרים של אגד ומטרופולין, ללא מזל. אני צריך קו אוטובוס שייקח אותי מתחנה מרכזית של האוטובוסים בבאר שבע, למרכז ה"ביג" בעיר, עד תשע וחצי בבוקר. מישהו יודע על קו כזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

למישהו יש מושג איזה סמל זה ? מה זה מייצג ? מה זה אומר ולמה או למי זה שייך ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nice,

לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Fenomeno,

מה דעתכם? http://img55.imageshack.us/img55/217/2010061657uj8.jpg http://img466.imageshack.us/img466/2052/2010061658vd4.jpg

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים