עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by gabbay,

אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Peri228,

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים למופע של רוג'ר ווטרס ב 22.6? ומישהו מהפורום מתכוון להגיע ?

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by -Del Piero-,

כפי שידוע לכם היום ההופעה של רוג'ר ווטרס מהפינק פלויד אני אישית לא הולך כמו שאתם רואים אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן הולכים[אני אישית הולך להופעה של דפש מוד ב3.8] נמכרו להופעה כ50 אלף כרטיסים ולפי הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265979,00.html הכבישים עמוסים אני אשמח אם מי שיחזור מההופעה ירשום פה איך היה

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tomz,

נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  6. ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  7. שעונים זה לא ממש הקטע שלי... חשבתי אולי משקפים (מזויף כמובן) בגדים וזה , זה ברור אז מה אני יכול לבקש מהם, אני בן 17+ אז לא משהו ילדותי בבקשה חשבתי תאמת על סוני 2 או 360 אבל לא יודע עדין לא חשבתי על זה (אי אפשר לדעת שזה לא יתפרק לי שהם יגיעו בארץ.. =] )

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. עם הכנסות של כ-150 מיליון דולר בארצות הברית בלבד ויותר מ-280 מיליון דולר באופן בינלאומי בארבעת הימים הראשונים להקרנות, כבר עכשיו ברור שסרט הקומיקס הבלתי רגיל הזה הוא להיט מאסיבי Deadpool 2 כבר נמצא בשלבי הכנה: סרט הקולנוע על גיבור הקומיקס האלים והמטורף בכיכובו של ראיין ריינולדס זוכה להצלחה חסרת תקדים במונחי עולם הסרטים המסווגים ככאלה שמתאימים לקהל בוגר יחסית של בני עשרה ומעלה, תוך כדי שהוא מרסק גם את ההערכות האופטימיות ביותר של יוצריו ושל כל העוסקים האחרים בתחום. Deadpool הכניס כ-135 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלו בארה"ב (וכ-150 מיליון דולר בסוף השבוע הארוך, לרגל מועד 'יום הנשיא' הקיים במדינה), ובכך ריסק את שיא ההכנסות לסרט R-Rated בסוף השבוע הראשון שעמד עד כ…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by Domovoi,

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by huber,

הרבה היסטוריה משעשעת, תסתכלו למשל על "המחשב הנישא הראשון": http://royal.pingdom.com/2008/11/28/the-history-of-pc-hardware-in-pictures/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lazy-bones,

אני יודע שאפשר להעלות תמונות מהמחשב לפלאפון דרך האתר של החברה, פלאפון במקרה שלי, כשניסיתי להעלות אנימציה בפורמט GIF (רשום הפורמט נתמך) הוא לא נתן לי. מישהו יודע על דרך להעלות אנימציות GIF למכשיר הפלאפון?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by askme,

והביזיון בממשלה !

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. : חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?

• 52 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

בין אם שמתם לב או בין אם לא מישה שלנו כבר לא חבר בצוות Hw, אז כולנו צריכים להודות לו על השרות הנהדר שהוא עשה ועל התרומה הרבה במשך עשרה חודשים (+-) ...אך מישה עדיין ישאר פה ויהיה פעיל בפורום, (כולם כפיים) נ.ב אני מבקש בכל לשון של בקשה שהדיון לא יהפוך לספאם רק למי שיש משהו להגיד ולא איזה שטות להגיב . תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by YTZ,

פורסם ב-9GAG אבל זה אחד הפוסטים שהכי אהבתי:

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. היום רציתי להרשם לתוכנית וראיתי שיש אתר שנרשמים בו בתשלום של 25 שקל למתמודד (50 שקל לזוג). האתר הוא לא האתר הרישמי של רשת וה"שירות" שהוא נותן לך זה שהם ירשמו בשמך כאשר ההרשמה תפתח (כן ההרשמה עדיין סגורה). כל מי שמעוניין שיחסוך לעצמו את הכסף ופשוט יכנס לאתר של רשת וירשם שיודיעו לו מתי ההרשמה נפתחת- וזה בחינם כמו שאמור להיות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  20. אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל. כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!! אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X. כל אחד והצרכים שלו! ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA! שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( ) קובעים. לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד. אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA. צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונו…

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  21. יצרנית הגאדג'טים הסינית מקווה להפתיע גם את שוק הרחפנים האישיים הצומח באמצעות המוצר הראשון שלה בקטגוריה לאחר שהצליחה להרשים אותנו כמעט בכל קטגוריה שנכנסה אליה תודות למוצרים באיכות סבירה ובמחירים תחרותיים במיוחד, נראה שהמשימה המרכזית הבאה של שיאומי (Xiaomi) הסינית היא בעולם הרחפנים, ובפרט הרחפנים שמיועדים לצילום באיכות גבוהה. החברה עתידה לחשוף את המוצר הראשון שלה בקטגוריה הלוהטת הזו כבר מחר, ב-25 במאי, וכעת אנחנו גם מקבלים סרטון קצר ראשון שמציג את המוצר המסקרן – לאחר מספר תמונות עמומות שהופצו ברשת במהלך השבועיים החולפים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A8-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  22. קודם כל - לגבי עזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93_(%D7%90%D7%99) רואים את השטח הסגול למעלה? (מפה מדינית) זה אנגליה, וכל שאר הירוק זה אירלנד, זה חלק מאנגליה, לאנגליה יש עוד אי שלם, והחלק הסגול הזה למעלה זה סוג של "הדחפות", אבל אנגליה לא יכולה לוותר על השטח הזה כי גרים שם אנשים, כל הזמן יש שם מלחמות על הגבול הזה, זה מזכיר את עזה לפני ההתנתקות, חוץ מהעובדה שאנגליה באירלנד מנותקת לגמרי מהאי אנגליה. אז למה לעזאזל אנחנו התנתקנו ואנגליה בחיים לא תעשה את זה? כי אנחנו מדינה של שמאלנים ובוגדים, שמפעילים לחץ על אחד כמו שרון שהוא ימני בשביל להתנתק ממקום.. שגרים בו אנשים. ובדיוק כמו שאנגליה עומדת על העקרונות שלה. למה אנחנו לא?! בנוסף, ראיינו חייל…

23. לפתוח בIE http://www.o-i.co.il/ ללחוץ על הדבר היחידי שתאו על המסך האדום תגידו לי שזה לא גאוני?? פשוט גאוני!@

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by Yuvky,

חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה. בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית

• 13 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.