עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  2. התגייסיתי יום חמישי טירונות 02, אני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולתרום את חלקי בצורה הטובה. הייתי רוצה קצת פרטים על סמל מבצעים, איך היציאות, מה התפקיד, ועוד כל מיני נתונים שיעזרו לי לדעת אם אני מעוניין בתפקיד...

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sagigi21,

יש לי שאלה קטנה עקב ויכוח שנוצר...(ליודעי דבר בלבד...) יש לאחי ראוטר בחדר 3 אנט' תקן N של אדימקס.הוא במרחק של משהו כמו 1.5-2 מ' מהמכשיר. שמועה אומרת שהראוטר פולט קרינה כלשהי בעוצמה די מסוכנת...האם זה נכון או לא?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Ewingum,

http://planet.nana.co.il/Ewingum/os.avi דרוש DIVX 4 לפחות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, יש לי חבר טוב שקיבלת מפלאפון חשבון של 1500 שקל על גלישה באינטרנת והורדות. הילד קצין קרבי, גם אם הוא היה רוצה הוא לא יכול לגלוש בכאלה סכומים אז הוא פנה אלייהם ואמר להם שהם טעו או שפרצו לו את הקו. פלאפון טוענים שזה בלתי אפשרי טכנולוגית לפרוץ לקווים שלהם ושאם זה לא הוא זה אומר שכל יום גנבו לו את הפלאפון, השתמשו והחזירו... אני אמרתי לו שאין כזה דבר בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית אבל אין לי שום ביסוס מספיק טוב לזה.. יש לכם חומר שהוא יכול להביא להם בשביל לקבל את הכסף שלו בחזרה? תודה, אור.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. לקחנו לסיבוב את קירור המים המתקדם - בכדי לבחון האם יש הצדקה אמיתית להעדיף אותו על פני קירורי האוויר המאסיביים לכתבה

9. בחנות ,או ברשת בקובץ ממוחשב ,אבל כמובן לא אמזון ,למה לפי מה ששמעתי שעם את קונה את הספר הזה מאמזון את מסומן על ידי ה fbi \cia לרשימת מעקב . תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  11. כן כן, המגן חוזרת. למי שלא ראה, אפשר רק לספר שזו העונה הכי חזקה מהסדרה. מומלץ בחום

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by infer73,

הציטוט הוא משהו בסגנון של: "usually i kill for money, but you my friend i kill for nothing" או משהו בסגנון הזה... למישהו יש מושג באיזה סרט מדובר?

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by liav12,

לצערי הרב! נשבר לי הרושאס..בקבוק מלא הבשמים שלי נמצאים בארון בגדים, וכשהכנסתי את הג'ינס שמשכתי את היד החוצה בטעות העפתי איתי את הבושם... עכשיו אני מחפש לקנות חדש..הבעיה שבחנויות מפציצים מחירים משהו כמו 400 שקל שזה דיי מוגזם..והפעם אני קונה 2 ליתר ביטחון! עכשיו סתם חיפשתי באינטרנט אם יש מחירים אטראקטיבים ומצאתי באתר הזה: http://www.callperfume.co.il/product.asp?id=453 במחיר שדיי נראה חשוד..מה אתם אומרים? (נ.ב מצטער אם זה לא קשור לפה ואתם יכולים למחוק את הנושא אם זה ככה)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית. חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום . לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 12 מגה דרך הוט ובזק . הגלישה הייתה מעולה היייתי שם כמה דברים להורדה ועדיין הייתי גולש במהירות בכול האתרים . היום אחותי הייתה במחשב ופתאום התנתק האינטרנט ולא התחבר שוב. עד היום הייתי מחובר ללא חייגן כי פעם עשו לי חייגן וזה עשה רק בעיות . התקשרתי היום לבזק והם אמרו לי שבמהירות גבוהה חייב חייגן ואי אפשר להתחבר בלי (למרות שכמה ימים הייתי בלי חייגן והכול עבד) . שאלתי את הנציג שעזר אם יש דרך להתחבר בלי חייגן והוא אמר שלא והסביר לי איך לעשות חייגן . עכשיו הגלישה איומה לאתרים לוקח המון זמן להעלות וגם 3 פעמים האינטרנט התנתק באמצע גלישה ולא הצלחתי להיכנס לחייגן בשביל להתנתק ולהתחבר מחדש והייתי צריך לעשות ריסט . אבל עדיין המהירות של ההורדה מהירה …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ot,

:bigglasses:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by H.I.V,

שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by R0ck,

8) http://personal.stevens.edu/~schurchs/movies/pianoplayingjuggler.wmv

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, מאחר וWOW אזל מכל החנויות בארץ, אני מחפש אתר מחו"ל ששולח לארץ (עם המלצות), עדיף מבריטניה. עכשיוו, אני חדש בתחום הקניות מחו"ל, רציתי לשמוע מניסיון של אנשים (בנוגע לאבטחה) על הקניות, לי אישית יש מאסטר קארד והייתי רוצה לדעת אם השירות של ישראכרד של הSECUIREV באמת הכרחי... תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by musari,

איך קונים משם ואיך בדיוק זה מגיע אליי יש לזה משלוחים לכל העולם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by redead,

יקר או זול ?

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. ראיתי הרבה פרסומות לקולות חדשות אשר אמורות להיות משווקות בישראל בקרוב. מישהוא יודע מתי ובאיזה טעמים? אני מת לטעום קולה-וניל יאיר.

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  24. תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by tom123,

לגבי הנוסחא.. π*R2 לחישוב שטח מעגל... האם ה- R זה במטרים או סנטמטרים?

• 11 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.