עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by musari,

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! תתקנו אותי אם אני טועה...? או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  3. יש מסיבת סוף שנה במועדון בשם הצ'אי... ודיברתי עם אחד מהייחצנים ושאלתי אותו אם אפשר לצאת ולהכנס מתיי שרוצים.אז הוא אמר שיש מצב שלפניי 1\2 לא נותנים לצאת, זה תלוי כבר במאבטחים.... זה הגיוני?זה חוקי? כי יש לי בעיה עם להרגיש כלוא... אני צריך לדעת שברגע שאני רוצה אני יוצא מהמועדון.... :

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יהי זכרו ברוך, היה גיטריסט ענק

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  5. Started by x-dude,

http://news.walla.co.il/?w=//638068 למי שזה מעניין אותו :-\

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by danieln9,

אני בן 14 ושמתי לב בזמן האחרון שהרבה כאן ליקראת הבגרויות שלהם ויש אפילו שגמרו צבא אז אני מעוניין לדעת מה הגיל המומצע(חישוב שאני אחשב)

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

גוגל לא מתפקד! ;D [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tomerico,

הגיע הזמן להפוך למשתמש מתבגר אבל... אני לא יודע איפה משנים... אל תצחקו עליי...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Merrymoon,

כן חברה', כך נגמר הרומן שלי איתכם. עכשיו קיבלתי "אור ירוק" ממעסיק בהאמבורג, מחר או מחרתיים אקבל טיוטה של החוזה ובעוד כמה ימים אקבל את החוזה במלואו ב-UPS. האמת, גם דיי נשבר לי מכם, אין לי יותר מדיי סבלנות ושנה פלוס זה גם משהו, לא מתאים לי לעשות בייביסיטר בחינם. גם ככה אני יושבת יותר מדיי ליד המסך. מה כן, אני אתגעגע קצת ואשלח תמונות. אני עוזבת בשבוע האחרון של יולי לסופ"ש ברוסטוק (Rostock) שם יהיה פסטיבל מוזיקה של כ-3 ימים, הדבר הקרוב ביותר שאני יכולה להרשות לעצמי לטיול של אחרי צבא והוא אפילו לא במדינת עולם שלישית... אח"כ אעשה את דרכי 200 ק"מ צפון מערבה למעונם של המעסיקים החדשים שלי. אני הולכת להיות אומנת ל-2 ילדים עם הורים עסוקים מדיי. כעקרון עבודתי אמורה להמשך כ-25 עד 30 ש…

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by m0sh,

טוב חברה, אז מחר אני מתגייס יש לי פרופיל 45 רפואי ככה שהרבה אני לא יעשה ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני כבר יחזור יומיות אז לא ממש נורא אבל יש מצב גדול שאני נתקע עכשיו חודש בבקו"ם. העיקר כבר להתגייס כי נשבר לי ומיציתי את עצמי (איביזה+אמסטרדם) בקיצור שמרו על עצמך ונתראה מתישהו! יום טוב

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  12. קרב (וירטואלי) אלים במיוחד עם דוב הצליח לעשות את מה שדמויות אקסצנטריות של מיליונרים לא, והעניק לשחקן את הפסלון המוזהב הראשון בקריירה שלו בטקס ה-88 של פרסי האקדמיה שיחת השבוע ברשת האינטרנט הגיעה לסיומה יחד עם טקס פרסי האוסקר לשנת 2016 – והבשורה הגדולה היא שלאונרדו דיקפריו זכה סוף כל סוף בפרס שהיה חסר לו ובפרס שרבים האמינו כי היה זכאי ואמור לקבל כבר מזמן. כצפוי, תפקידו הראשי בלהיט הקולנועי 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) זיכה אותו בפרס היוקרתי ביותר של התעשייה, כאשר גם במאי הסרט אלחנדו גונזלס איניאריטו זכה בפרס הבמאי הטוב ביותר ושיחזר הישג היסטורי משנות הארבעים של המאה הקודמת, כשזכה פעמיים ברצף בתואר הנכסף. סרט הדרמה-פעולה שכבר גרף מעל ל-400 מיליון דולר בקופות (ו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כן חברים, גם אני אסף, עבדכם הנאמן מתייצב לשירות הבטחון ביום א' ה21 לחודש יולי שנת 2002 לטירונות 02 מפרכת ומייגעת ;D. מכיוון שככל הנראה לפחות בתקופת הטירונות לא אבקר פה אני נפרד לשלום (בינתיים אני עוד אחזור אל תשמחו כל כך ;D ) מכווווווווולם לשלושת השבועות הבאים, אני רוצה שכולכם תדעו, גם אלו שאיתם היו לי אי אילו חילוקי דעות וויכוחים שהייתם פשוט חלק עצום מחיי. הביקור היום יומי באתר והפורומים הפכו לשגרת חיים שפשוט ההתנתקות ממנה קשה לי בלי להגזים לא פחות מההתנתקות מחברי הטובים ביותר! התקופה הפעילה באתר כקורא ושותף לדיונים בפורומים גרמו לי להרגיש לא כ"גולש בפורום חומרה" אלא כחלק מקהילה גדולה מאוחדת ומשותפת שכולה כגוף אחד גדול ובלתי נפרד, המעורבות כאן בחיי החברה האישיים, הדע…

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by ש נ י צ ק י,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3514949,00.html?dcRef=ynet

15. הגיע המחשב החדש שהזמנתי, מה שאתם המלצתם לי הוא הגיע בערך ליפני חצי שעה, בקרוב תמונות. סוף סוף אחרי אין ספור עיקובים.. תגובות..

16. יש לי 2 הזמנות (CD-KEY). מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3626246138&category=41888 זה כמו שאני ימכור כלום.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר ! אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר. אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gil_k,

רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?

• 23 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by KKK,

https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ תהנו

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=379696#Scene_1

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

היום קיבלתי מייל מהאתר. וירוס...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by AVL,

הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן: חמוד לא? ;D מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bbking,

שלום חבר'ה מה זה ההגנה הזאת? ולמה כל כך קשה לפרוץ אותה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.