עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Domovoi,

http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כן אני אידיוט.=[ יש איזהשהי דרך לפתוח את הקובץ?? דרך לפרוץ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי אנשים, לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית. במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות ז…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Invisible person,

שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…

6. Started by pringles,

שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by yanushka,

למישהו יש הצעות ללהקות מומלצות?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  8. אני פשוט חייב שמעתי שאפשר...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by Pika007,

למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . מחר יש לי צו ראשון (קצת באיחור) . אני גר בנתניה ואני צריך להיות בחיפה ב 8 בבוקר , ואני הולך לאוטובוס של 7וחצי . יכולים לעשות לי בעיות עם אני יגיע ב 9 ? ואיזה קו אני צריך לקחת מתחנה מרכזית שבחיפה בשביל להגיע ללשכה? ויש מישהו שגם הולך מחר לשם ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Symphozis,

בשביל מה באמת צריך בגרות אם לא הולכים לאוניברסיטה והאם זה שווה משהו עם יש בגרות עם ממוצע של 60-70 איזה הטבות זה יביא בעתיד?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by TeaTime,

חברה ביפן פיתחה Mech (למי שלא מכיר- טנק הולך)! http://www.sakakibara-kikai.co.jp/products/other/LW.htm אחד הדברים היותר מאגניבים שראיתי בזמן האחרון

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האלן חברה, אני שוקל להזמין מEBAY כמות מסויימת של חולצות חדשות. כרגע מדובר על כמות של 25 חולצות. סה"כ החבילה + המשלוח עולים 380$. המשלוח הוא רגיל ולא UPS ומגיע תוך שבועיים. לבעיה שלי: אני מעוניין לדעת מהו התהליך של המשלוח, דרך איזה גורמים הוא עובר עד שהוא מגיע לידיים שלי? מה הסיכויים שיגבו ממני תשלום במכס? אם כן אז כמה? ואיך אפשר לעקוף את התשלומים האילה (: אני רוצה לדעת כמה שיותר! תודה רבה מראש! סופ"ש נעים 8)

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by מוחמד היהודי,

הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי

17. אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  18. אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by rk666,

http://www.youtube.com/watch?v=bZ3SVLUolwc :lol:

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  20. חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  21. כדי לחסוך במילים, אני אדביק פה את מכתב התלונה שלי אליהם. I've placed my order a month ago, and today when i received notice that i have a package i went to the post office to collect it. Upon opening the package i find four items, which didn't surprise me, since i've ordered four items. What did surprise me is that the items i've ordered weren't in the package. What was in the package: two microSD readers, one battery checker and a silicone protector for a dell laptop's keyboard. Which is rather funny, since i don't use any microSD cards, nor i own a dell laptop. What i ordered were a one cent ipod nano skin case, a Flash Cover Set, little LED piggy and a Multifunctiona…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום .. תגידו להסתדרות המורים יש הנחה על הכרטיסים ?? תודהה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by tombcatz,

יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…

• 69 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by intel suck,

היי אחרי כמה חודשים שאני רץ ודי שחטתי כבר את הnike impax הישנות, הגיע הזמן להשתדרג לנעלי ריצה חדשות, חשבתי על brooks dyad 6 אבל בינתיים אני לא בטוח, יש לי כף רגל קורסת כשאני דורך עליה הקשת פשוט קורסת והרגל נהיית שטוחה איזה נעליים מתאימות למצב כזה? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אם יש פה אנשים שגם הם רצים אני אשמח לעזרה. תודה יום טוב.

25. Started by Stanly,

שלום רציתי לשאול האם כדאי לקנות את המכשיר Motorola E398 ב850 ש"ח יד שניה. האם כדאי לי להשקיע 850 ש"ח במכשיר? (האדם ממנו אני קונה טוען שהוא מוכר אותו במחיר הזה כיוון שיש לו מכשיר מהעבודה, בנוסף הוא אומר שזה חדש "עדיין בקופסא"

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים