כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי אם אפשר לשפר את התוצאה (או ליתר דיוק איך משפרים תוצאה, בגלל שעובדה שטייסי ה F-16 עוברים אימוני חשיבה מפרכים כדי שפשוט יהיו חכמים יותר, הרי המוח הוא שריר לכל דבר). מתמטיקה? שינון וזכרון של מליון פרטים בהסטוריה? איזו דרך מוכחית כיעילה ביותר? עיינו כאן http://www.hayadan.org.il/wp/training-can-increase-fluid-intelligence-1206085/ חוץ מזה (בלי יותר מדי קשר), האם אדם בעל חשיבה הומאנית יכול להעשות בעל חשיבה ראלית? במשך כל החיים שלי כמעט (כ 13.5-14 שנה) הייתי הומאני לחלוטין. זוכר כל פרט עד הקטן ביותר רק משמיעה (לדוגמה בהיסטוריה), מעולה באזרחות, גאוגרפיה וכו', ואילו במתמטיקה תמיד הייתי נכשל (בגלל שמשום מה, ראיתי מספרים וישר נבהלתי). היום, אני ממש מבין את ההיגיון שבמספ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
כשקונים דומיין ישראלי ניתן לבצע זאת דרך אתר איגוד האינטרנט (הבחירה הנבונה - http://isoc.org.il/) או דרך רשם מוסמך. איך אני יכול לקנות דומיין עם סיומת COM דרך איגוד האינטרנט (העולמי?) - אני מכיר את אתר GoDaddy אבל הוא רשם מוסמך לדומיינים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות ברוסיה פלאפון עד 150דולר היתי מקבל כל עצה חוץ מנוקיה \ מוטורולה \ סמסונג! (הם פשוט נמאסו עליי!) מצאתי איזה פלאפון נחמד שאני מחבב.. מה דעתכם עליו?? http://www.gsm.ru/phones/ericsson_a3618s.html
-
-
כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עקב עודף זמן פנוי ושעמום קל ביום קריר וסגרירי, ביצעתי את המוד הבא - הכנסתי מחשב למארז של רמקול, ושמתי אותו בחדר, ויצרתי פינת מחשב נוספת בחדר. כמו שאפשר לראות בתמונות, את המקלדת תליתי על הקיר באמצעות מגנטים (יצא נחמד מאוד) והיא נשלפת בקלות, לעכבר עוד לא מצאתי פיתרון, והמסך השמן פונה כרגע למיטה שלי. ובקרוב אתלה את הרמקול (/מחשב) על הקיר, שיהיה יותר נגיש ואסטתי (גם הגומי ירד, והכבלים יוסתרו) ישנה רק בעיה אחת: מה לעשות עם המחשב? זה מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, וגם אין הרבה מקום אכסון (זאת לא בעיה, אפשר תמיד להוסיף) יותקן עליו XP והוא גם יחובר לרשת. פתחו את ראשכם ועזרו לי למצוא לו יעוד, כי זה לא נעים לראות מחשב בצד. בין הזוכים יוגרל פרס מפתיע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יאיר הוא אחיין של חבר טוב שלי והוא חלה בסוג של סרטן קשה מאוד אני מנסה לעזור מקווה שגם אתם תנסו בשביל להציל אותו חייבים להטיס אותו לניתוח בחו"ל עלות הניתוח 300000 $ כל אחד יכול לעזור בתרומה בלהפיץ את הפלאייר במייל לחברים שלו למשפחה שלו או לכל אחד שיכול לעזור בתודה מראש המשפחה והחברים של יאיר מרכז התרמות צפון 0545858470 עידן מרכז התרמות מרכז 0503020720 ענת [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן... לכל מי שעשה את הטעות, וניגש היום לפסיכומטרי... רציתי לשאול איך היה לכם המבחן? לדעתי המבחן היה ממש קשה, במיוחד באנגלית שהייתה ברמה ממש גבוהה, וגם הכמותי והמילולי היו ממש מעצבנים... בכל מקרה, שתפו את החוויות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להעברת נתונים לפלאפון Motorola E1000 בסגנון של Nokia PC Suite של Nokia תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ז"א, לקנות, בתנאי שזה לא עולה הרבה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אקסלרטור חדש יכשיר סטארט-אפים ישראלים להשתלבות בתוכנית 'ארטמיס' של NASAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וואטסאפ משחררת עדכון משמעותי שצפוי לשנות את הדינמיקה בקבוצות מרובות משתתפים ומאפשרת לכל אחד להגדיר לעצמו "תג זיהוי" ייחודי. בניגוד למתחרות, כאן הכוח עובר לידיים שלכם ולא למנהלי הקבוצהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-