כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי שחייבים פעם אחת ולתמיד לדרג את הבדיחות של האתר, מההכי מוקרת ועד הזאתי שאף אחד לא שמע עליה והמתמודדים הם: 1)ערנב (ההימור שלי על המקום הראשון) 2) שיר 3) עושקי קברים 4)הדירוג של bit... 5) טירוף המודיג שלי (oc ti-500) 6)יש עוד, נא לכתוב! נא לדרג מהמוכר עד ללא מוכר. אפשר גם להוסיף ולקרוא לי אידיוט וכו עם אתם חושבים שהתר'ד הזה הוא חסר תכלית כמו כל האחרים
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1762 מתי הפריט יגיע לחנות? (כרגיל ישנה שורה נוספת בלבן....)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מישהו שמבין/מכיר מישהו שמבין בתחום המזגנים יכול להגיד לי עד כמה גדול הפרש המחירים של המזגנים בין הקיץ לחורף? לדוגמא מזגן 1 כ"ס בזמננו (קיץ) בסביבות 2500 ש"ח כולל התקנה, כמה זה יעלה בחורף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב... מזדה MPV.. או מיצובישי ספייס וואגון... לרשום את כל הסיבות... ובבקשה תמצאו לי מיידע על המכוניות.. כמה שיותר!!! צודההה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום, עפ"י חוק להלן: http://www.moit.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID=%7bECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%7d&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2fECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%2ehtm&NRCACHEHINT=Guest#_Toc324948284 סעיף 2(ד') אומר: "נמסר לעובד הסכם עבודה בכתב שנכללו בו כל העניינים האמורים לפי סעיפים קטנים (א) עד (ג), במועדים האמורים בסעיף 1, יהיה בכך משום מילוי חובתו של המעביד לפי סעיף 1." השאלה, אם חתמתי על חוזה עבודה אבל לא קיבלתי העתק תוך 30 יום עותק (ביקשתי פעם דרך המנהל אבל לא פניתי למשאבי אנוש) האם לפי הסעיף הנ"ל המעסיק עבר על החוק? ואם כן, איך ניתן להוכיח זאת במקרה של הליך משפטי?
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מנסה למצוא פתרון לאחי: כל עוד הוא נועל נעל ספורט עם רשת מקדימה, לאחר כמה זמן נוצרים בה חורים. זה נובע כנראה מהצורה של הבוהן שמעוקלת כלפי מעלה ואז תוך כדי הליכה/ריצה הציפורן קורעת את הרשת. אני מתאר לעצמי שכמה מכם הולכים להסתלבט על הת'רד הזה, אבל אשמח מאד לשמוע תגובות רציניות תודה מראש =]
-
- 12 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הבומבמלה מתקרבת ולא ראיתי שום ת'רד בנושא למרות שאני משער שדווקא יגיעו די הרבה.. אז.... ספרו אם אתם באים ולאיזה איזור תבחרו להתיישב (לכו תדעו אולי נעבור אחד ליד השני בלי לשים לב..) אני בא כמובן... כנראה לאיזור של המשפחות.. הכי בטוח
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
סרט מספר 23 בסדרת גיימס בונד, Spectre, נהנה נהנה מהצלחה חסרת תקדים בכמה מדינות מפתח אירופאיות, וגם באולמות ה-IMAX המתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/הבונד-החדש-שובר-שיאים-באירופה/
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עד אתמול עבדתי בחנות כל שהיא. אני בן 15 וראיון העבודה הבוס אמר שהוא יביא לי 18 ש"ח לשעה. עכשיו פיטרו אותי והאישה שאחראית על הנהלת החשבונות בעסק אמרה לי שהוא לא אמר לי 18 אלא הוא אמר לי שכר מינימום וככה אני אקבל. אני לא יודע מה לעשות, זאת מילה שלי נגד מילה שלו. יש משהו שאני אוכל לעשות כדי להשיב את הצדק? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם! במסגרת כנס אנימיקס שיתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-8 באוגוסט בסינמטק ת"א, תתקיים השקה של סדרת קומיקס חדשה בשם הבור של שרמן. מה זה הבור של שרמן? הבור של שרמן הוא קומיקס מתח-פנטזיה. העלילה מספרת על חייל בשם שרמן, שסובל מאי-יציבות נפשית ואיכשהו מצליח להתגלגל למקום הכי סודי בצה"ל - בור הפיקוד בקריה בת"א. שם הוא פוגש בטיפוסים מוזרים ונתקל בתופעות מסתוריות, כאשר אי אפשר לדעת כמה מהן קשורות למציאות ואילו מהן פרי מוחו המעורער. הכניסה להשקה חופשית והקומיקס יהיה זמין לכל אורך הכנס. בואו לתמוך ביצירה ישראלית!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שיכול לתת לי גרף ע"פ חתך של חודשים שנים של הבורסה ברוסיה, האם יש אתר כזה ? מצאתי משהו טוב ממש טוב אבל יש שם את כל הבורסות חוץ מרוסיה מבקשה עזרה דחופה מדובר בכסף. נ.ב צרפתי את הקישור לאתר שציינתי מעלה אם מישהו יכול למצוא אתר דומה שמדבר על המדד של רוסיה אני אשמח. או אולי יש באתר הזה אבל אני לא מצאתי.... http://stock.rbc.ru/demo/index.0/intraday/index.eng.shtml שימו לב שניתן להיכנס לכל בורסה בעולם בצד ימין ולראות גרף בחתכך שונה... כזה אני צריך לרוסיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.
-
- 30 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-