כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני ניסיתי להקטין אותה בפוטו שופ אבל לא הצלחתי. אני בעצם רוצה לשים אותה כסמל אישי, זה שנמצא מצד ימין. אם מישהו יודע איך מקטינים אז בבקשה תקטינו אותה כך שהיא תתאים לסמל האישי, איכפת לי רק מהתינוקות שבתמונה.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי שחייבים פעם אחת ולתמיד לדרג את הבדיחות של האתר, מההכי מוקרת ועד הזאתי שאף אחד לא שמע עליה והמתמודדים הם: 1)ערנב (ההימור שלי על המקום הראשון) 2) שיר 3) עושקי קברים 4)הדירוג של bit... 5) טירוף המודיג שלי (oc ti-500) 6)יש עוד, נא לכתוב! נא לדרג מהמוכר עד ללא מוכר. אפשר גם להוסיף ולקרוא לי אידיוט וכו עם אתם חושבים שהתר'ד הזה הוא חסר תכלית כמו כל האחרים
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1762 מתי הפריט יגיע לחנות? (כרגיל ישנה שורה נוספת בלבן....)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מישהו שמבין/מכיר מישהו שמבין בתחום המזגנים יכול להגיד לי עד כמה גדול הפרש המחירים של המזגנים בין הקיץ לחורף? לדוגמא מזגן 1 כ"ס בזמננו (קיץ) בסביבות 2500 ש"ח כולל התקנה, כמה זה יעלה בחורף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב... מזדה MPV.. או מיצובישי ספייס וואגון... לרשום את כל הסיבות... ובבקשה תמצאו לי מיידע על המכוניות.. כמה שיותר!!! צודההה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום, עפ"י חוק להלן: http://www.moit.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID=%7bECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%7d&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2fECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%2ehtm&NRCACHEHINT=Guest#_Toc324948284 סעיף 2(ד') אומר: "נמסר לעובד הסכם עבודה בכתב שנכללו בו כל העניינים האמורים לפי סעיפים קטנים (א) עד (ג), במועדים האמורים בסעיף 1, יהיה בכך משום מילוי חובתו של המעביד לפי סעיף 1." השאלה, אם חתמתי על חוזה עבודה אבל לא קיבלתי העתק תוך 30 יום עותק (ביקשתי פעם דרך המנהל אבל לא פניתי למשאבי אנוש) האם לפי הסעיף הנ"ל המעסיק עבר על החוק? ואם כן, איך ניתן להוכיח זאת במקרה של הליך משפטי?
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-