כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילא הבנאדם רק רוצה להשיג לייקים אבל לפחות שיכתוב נכון את ההונאה :lol: ככה הונים אנשים (קובץ די פשוט שכתבתי..).
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני סקרן לדעת מה קרה לאתר פיסי ספוט מאחר והוא כבר זמן דיי ארוך לא ניתו להיכנס אליו תודה לכולכם...
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מזגן תדירן שכאשר מפעילים אותו על קור (לא בדקתי על חום ) הוא מקרר טוב מאוד למשך חצי שעה לאחר חצי שעה היחידה החיצונית פשוט מפסיקה לעבוד והיחידה הפנימית מוציאה פשוט אוויר אם מישהו יודע מהי הבעיה וא היתה לו בעיה דומה אני ישמח לתשובות
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם פרסמתי בפורום לא מתאים, כללי נראה לי הכי מתאים. אני מתכננן מתישהו בעתיד לעבור מבחן +CompTIA A. אינני מעוניין בקורס (יקר + אין זמן) ולכן אני אזמין ספר מאמזון (קראתי כבר את "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC - מהדורה 5" של דורון סיון. לא נראה לי שזה שווה יותר מחומר בערה.). עכשיו מגיע הקטע בו אתם עוזרים לי. מצאתי 3 ספרים שונים ותהיתי אם יש לכם מושג איזה כדאי לקנות? איזה טוב יותר? איזה מקיף יותר? איזה משתלם יותר? אולי עדיף בכלל ספר אחר? קיצר, 1. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Complete-Certification-220-701-220-702/dp/0470486473/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1288461592&sr=8-8. 2. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Certification-Seventh-220-701-220-702/dp/0071…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
https://www.google.com/takeaction/People around the world are standing up for freedom
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש סדרה קומית חדשה שתעביר לי פה ושם איזה חצי שעה עם כמה צחוקים ואם יש שם גם כמה כוסיות לשתוף את העיניים מה טוב דיי עברתי על המון סדרות טובות כבר לכן אני מחפש משהו חדש שעוד לא יצא לי לראות. תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 7k צפיות
-
-
טוב אז מישהו יודע משהו על הדגם הזה של מוטורולה MOTOROLA C330? אשמח אם מישהו יחווה דעתו תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן..! תשמעו יש לי אפשרות להזמין מחשב מחו"ל במחיר ספקים דרך חברה. עכשיו, אני לא יודע עד כמה זה יותר זול ולכן אני לא יודע איזה מפרט להרכיב כי אני לא יכול להעריך תקציב.. אם מישהו יודע מהם מחירי הספקים בחו"ל, אני מדבר על ארה"ב... ועד כמה זה יצא לי יותר זול להזמין משם שיעזור לי להרכיב מפרט. דרך אגב, אני לא צריך לשלם על מכס. תודה מראש. דן [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 05:26:16 מישהו???????????
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי סתם רציתי לדעת מה כולם חושבים, האם נגנים של 30GB עם וידאו וכל השטויות או בקיצור כי זה נושא הדיון עד סכום של 2000~ שקלים הם לדעתכם מותרות ממש רציניות או לא בהנחה שמי שרוצה את הנגן לא כזה חולה מוזיקה אבל זה בהחלט תחביב דיי רציני שלי והוא אוהב מוזיקה אגב בסקר לא ידעתי איך להגדיר את זה בדיוק...כי נשמע שממוצעת+ ומבוססת טוב זה אותו דבר אבל הכוונה שמבוססת טוב זה כאילו "רמה" אחת מעל ממוצעת+ אתם מוזמנים להגיב ולהרחיב בתשובות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח איפה לשים את הנושא הזה, אבל מישהו מכיר את החנות הנ"ל? קנה ממנה, הזמין ממנה? משהו?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זה היה עניין של זמן, ובטח לא הפתעה, אבל עדיין, ..... http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/856/677.html?hp=1&cat=875&loc=1
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שונא את שזה בא בעיתוי הלא מתאים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1022868 תגיבו על זה....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לתרום חלק קבוע מהמשכורת שלי. (חלק קטן אבל בכל זאת הוראת קבע) אני מעדיף להיות שותף למשהו יותר גדול ממה שיש בארץ, מה גם שאני כבר הרבה זמן תורם בארץ ומחפש עמותה חדשה. יש כמה עמותות אמריקאיות שאני מתלבט לגביהן. השאלה איפה אני מוצא מידע ממשלתי רשמי על הפעילות שלהן? בארץ חייבת להיות שקיפות לציבור לגבי העמותה, איך זה עובד בארה"ב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-