כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אשמח לדעות בעיקר של כאלו אשר למדו/לומדים פיזיקה. האם ניתן למצוא עבודה שאינה בהוראה עם תואר ראשון? האם כדאי ללכת למסלול של תואר כפול עם הנדסת חשמל? האם יש אוניברסיטה מומלצת, או שכולן פחות או יותר אותו הדבר? (מתלבט בין בן-גוריון לאת"א, גר בבאר שבע) האם יש למישהו תובנות נוספות בנושא באופן כללי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב.. כש MICROSOFT רק התחילו בסוף שנות ה 70, לא היה גיוסי כסף כמו היום, אז BILL GATES עשה עבודות דוגמנות למגזינים בשביל הכנסה צדדית.... http://www.mirrordot.org/stories/b45b564dd93222faa7fc0335836835d1/index.html
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, מישו פה מבין בנושא הזה? יודע מה ההבדל בין הכרטיסים? הצורך שלי הוא לא מי יודע מה.. אני צריך כרטיס שבו ישולם אינטרנט, פלאפון, גיהוץ פה ושם, לא משו רציני. חשוב שיהיה כרטיס בינלאומי, לרכישות מסטים וסקייפ, לדוגמא. יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום מה קורה??? תגידו מי היצרן של מוצרי קינדר ?? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=iMdoIy26JsM&eurl=http://walfas.org/ fun with tesla coils אין לי מילים :lol: הדבר היחיד שאני יכול להגיד..... LOL japan
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10. הם מאד התעניינו בעיניין. יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית... מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל... צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים. קצר ולעיניין. לפרטים: matan.assor@gmail.com תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
through a storm hold your head up high And don't be afraid of the dark. At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Tho' your dreams be tossed and blown. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone.
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בסופ"ש האחרון הקשבתי לשיר בלדת רוק של מרסדס בנד. מישהו ששמע את השיר ברקע צעק לי לעצור והשמיע לי שיר פיליפיני שלנו אישית נשמע זהה לחלוטין לשיר הזה. השיר הפיליפיני יצא ב 2006 ולמיטב ידיעתי השיר של מרסדס בנד יצא ב 2009. האם הלהקה גנבה את השיר? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני קונה שעון חדש ומה שאני עושה זה דרך קומבינה עם היבואן בוחר שעון (דגם) וקונה דרכו. מה שאני עושה זה להתסכל באתר http://www.casio.co.il/default.html ולבחור. יש המלצות לשעון? שיהיה דיגיטלי, אלגנט(?) בן 15 (כיתה י') מי שמעניין אותו tnx עריכה - די אני חייב את המותק הזה (http://www.shoplite.com/wqv3-1.htm) רק חבל שבחו"ל הוא עולה יותר מ300 דולר :-X
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון? תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בסדרה חשבונית 24 איברים. סכום האיברים הנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 234 וסכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 252. מצא את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה. n=24 S24 אי זוגיים=234 S24 זוגיים=252 נתחיל בסדרת האי זוגיים [2a1+11(2d)]6=234 12a1+132d=234 2a1+22d=39 * 2a1=-22d+39 נעבור לסדרת הזוגיים [2(a1+d)+11(2d)]6=252 [2a1+2d+22d]6=252 [2a1+24d]6=252 * 12a1+144d=252 2a1+24d=42 2a1=-24d+42 נשווה בין 2 הכוכביות -24d+42=-22d+39 -2d=-3 d=1.5 אשמח לעזרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני די מכור למסטיקים ואני לועס לפחות 2-3 ביום כאשר כל לעיסה היא כמה שעות טובות. אני בעיקר לועס אורביט כחול כהה (מנטה חזקה) שלפי דעתי אין בו סוכר, אבל עדיין הוא מרגיש לי קצת מתוק בכמה דקות הראשונות (בטח סוג של ממתיק אחר). השאלה היא אם זה מזיק או לא? כי כמו כל מסטיק הוא מגביר את הפרשת הרוק ובכך מנקה את הפה, אבל זה בטח מפעיל בצורה מוגזמת את שרירי הלסת... בקיצור - בכלליות האם זה מזיק או לא, ויותר ספציפית - במקרה שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני כרגע עם נטוויז'ן והם לא מוכנים לתת לי את החבילה שאני רוצה(בגלל שאני לקוח ותיק) למי לעבור?(לא לאספון ולא ואורנג' כי אין להם את החבילה שאני רוצה) מי הכי פחות טוב? תודה אריאל
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם החנות SKYPC נותנים הנחות בדילים... או שהם הולכים רק לפי האתר שלהם והמחיר שמופיע זה המחיר או שהם מורידים מחירים??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-