כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות ממישהו משתמש כי אין לי כרטיס בינלאומי ושמעתי שיש דרכים לקנות דרך PAYPAL יש הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גוגל ממשיכה עם המצה העסקית הנהדרת שלה להמשיך להגדיל את תיבת הדוא"ל שלנו ליעד ----> לא ידוע מי שרוצה הזמנה לדוא"ל של גוגל מוזמן לבקש ממני ולרשום פה את כתובת המייל שלו ואני ישלח הזמנה ;D כפי שמופיע בתמונה המספרים גדלים וגדלים ועד איזה נפח ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
D500=סמסונג 900, זה אותו פלאפון. אז ככה, אתמול פתאום הפלאפון שלי התחיל משום סיבה נורמאלית להיכבות, אמרתי לעצמי שאולי הוא לא טעון למרות שהטענתי אותו ממש לפני, אז הטענתי אותו שוב-לא עזר אפילו אחרי שהטענתי, הוא לא רק נכבה, הוא גם לפעמים נתקע. אין שום בעיה בפלאפון עד שאני לא מפעיל את המצלמה או את האם פי 3, בתפקוד רגיל אין שום בעיה, מישהו שמע על זה ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כנסו לYNET - חדשות ותקרוא את החדשות של היום מהעולם... לסביות הוציאו 5K $ ממסעדה שהעיפו אותן משם כי הן התנשקו... משהו שעבר ניתוח לשינוי מין תובע/ת את האהובה כי היא התארסה לאחר (עדיין לא הבנתי איך היא התארסה לגבר אחר אם היא לסבית שהתאהבה בקרובת המשפחה שלה :s05:) בארץ: פמיניסטיות ערביות (שזה כבר נשמע לי מוזר...) עתרו לבין הדין המוסלמי כי הוא מפלה נשים ועוד הרבה ידיעות הזויות לחלוטין שאין לי משג אם לצחוק או לבכות כשאני קורא אותן
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה מדד הקרינה בין 2 המכשירים הבאים? GALAXY NOTE 5 ו IPHONE 6S תודה רבה ובין G3 לLG V10
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מדבר על מתיחות גדולות באמת .. כמו רבקה מחברת מקורות: אחת המתיחות הטובות .. גם זאת ענקית: אבל הצחוקים מתחילים ב1:30 בערך .. יש לכם עוד המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צצה לי הודעה שהןינדוס שלי לא מקורי איך אני נפטר מההודעה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כרגע אני טוען בטריות אלקליין שהן לא נטענות.. ראיתי באינטרנט שזה חרטא ושיש שיטה לטעון,בכל מקרה לא הבנתי אותה,אז פשוט חיברתי למטען הרגיל של GP.. בנתיים הכל עובד..אני גם לא יודע אם המטען עובד .. בכל מקרה,אם למישהו יש GP POWERBANK I,אם הנורה אדומה,זה אומר שהבטריות חלשות ושהוא טוען ? והאם הבטריות יכולות להתפוצץ?ואם כן באיזה עוצמה?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הגיע אלי בערב אדם וטען כי נבחרתי לבצע סקר ממשלתי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה , אמרתי לא תודה . הוא אמר לי שזה חוק וחובה עלי (דבר שעוד יותר הרגיז אותי ), אמרתי לו אם זה חוק וחובה שיציג לי צו בית משפט לביצוע הסקר וסגרתי לו את הדלת . אומנם הייתי גס רוח אבל זו ממש חדירה לפרטיות . איזה מן דבר זה? פעם ראשונה אני נתקל בכזה דבר .
-
- 41 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שבוע הבא אני טס לשבועיים באיטליה ואני יוכל לקנות משמה חלקים למחשב . רציתי לשאול האם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים או חנויות מחשבים באיטליה ברומא במילאנו . והאם החלקים יתיאמו לארץ. נ.ב. אני לא משלם מכס על החלקים האלו כי אני מתכוון "להבריח אותם" .
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש לגבי שעות נוספות? ככה הבעיה שלי היא כזאת, כמו שהבנתי בחוקים, שעתיים ראשונות מעל המכסה היומית לשעות עבודה (8), זאת אומרת מ8-10 שעות השכר הוא 125% לשעה. מעבר לשעתיים האלו, זאת אומרת 10+ שעות השכר לשעה הוא על פי 150%. עד פה לא טעיתי נכון? אצלנו בעבודה זה עובד ככה אבל כשדיברתי עם האחראית על הכספים בעבודה היא אמרה לי שהשעות הנוספות תקפות רק כאשר קורים 2 דברים, 1. אתה עובד מעל 8 שעות. 2. השעה היא מעבר לחצות. כלומר אם עברת את ה8 שעות אבל לא עבר חצות אז אתה לא מקבל שכר של שעות נוספות. (לא בטוח ב100% שזה בדיוק מה שהיא אמרה, אבל או שזה ככה או שהיא אמרה שזה תקף רק לגבי 150%, שוב לא סגור על הנושא הזה ב100%) באתרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמעיד על כך שהשעה ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמישהו מת בחול נירצח תאונת דרכים לא משנה איך המדינה משלמת להביא אותו לארץ או המשפחה? וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מאיפה להתחיל? מישהו מכיר איזה ספרים טובים שמלמדים את בסיס הפילוסופיה וכד'? או כל דבר אחר (רק לא מגזינים) הבנתי שלא שווה ללמוד מקצוע זה באחת ממוסדות הלימוד האקדמיות כיוון שהעתיד עם מקצוע כגון זה מוטל בספק. מה אתם חושבים? סמיון.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש המלצות לסרטים כמו מינכן,שומר המדינה,הפירצה ושאר סרטי ריגול ומתח על ה-CIA,FBI,המוסד,המלחמה הקרה וכל זה... בקיצור הבנתם על מה אני מדבר.. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היום יש למסקר הנכבד שלנו יומהולדת 15, אז תפציצו בשמנמנים!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה למאמן לכלבים מאיזור הצפון (נהריה, עכו, קריות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כמובן בעד, כי מאז אני בפורום (כבר 10 חודשים + לא הזדמן לי להגיע לאף מפגש).
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-