כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש. ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה? מה אתם הייתם קונים?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפו מוכרים בארץ מחשבי Shuttle קטנים למסיבות רשת? חנות שמוכרת לוחות של שאטל מוכרת גם את המחשבים האלו? מישהו מכיר חנות ברשת שמוכרת אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני יודע שלא מזמן נפתח פה דיון כזה. מהדיון לא קיבלתי את התשובה הדרושה לי. ולכן אני פותח אחד חדש. השאלה היא האם כדי ללמוד תיאוריה לפני נהיגה או ללמוד תיאוריה יחד אם הנהיגה? כמה עולה תאוריה ואיך לומדים אליה? כמה שיעורים צריך בשביל ידיני? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המדבקות הן פתרון לא טוב מנסיון כי הדבק נחלש והן מתחילות לזוז והדבק נמרח על הידיים... חבר שלך לי את האתר הזה ורציתי לשתף, אולי זה יהיה שימושי למישהו. כל המידע נמצא בלינק. http://pcgraph.co.il/
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, כדי לקנות מחשב (אני די סגור על מפרט ורוצה שירכיבו אותו בחנות). המפרט בנוי סביב המארז NSK 2480 של Antec, אז הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל). אלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. והשאר נפסלו כי הן בצפון. בקיצור, אם יש למישהו תובנות לגבי החנויות הנ"ל, או אולי על חנויות אחרות שפיספסתי - אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן הוצאתי שיר חדש עם זמר תהנו https://soundcloud.com/djliavzafar/burning-ice-liav-zafar-over-and-under-feat-sphud
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ong Bak 1 http://www.imdb.com/title/tt0785035/ Ong Bak 2 קטע מהסרט השני הרגע סיימתי לראות את השני, איכות 720P אפשר לומר שהסרט מעולה, רק שהוא נגמר בסימן שאלה כי לא היה לי מושג שיש המשך עד שהסתכלתי ברשת. הרבה אנשים גם ב IMDB התעצבנו על הסוף אבל כנראה בגלל שלא ידעו לגבי ההמשך סרט אדיר! אפקטים לא רעים בכלל, אמנם כי אין הרבה, אבל ב 720 זה נראה ממש טוב, התפאורה הכל מצולם איפשהו בטח בתאילנד אז הרוב ירוק ומדהים. סיפור יפה, ואקשן של טוני ג'ה כמובן ציון 10, הבחור אתלט לא נורמלי שלא לומר רב כשרוני לגבי אומנויות לחימה, סופסוף רואים אותו משתמש בחרב, לרוב הוא משתמש באגרוף תאילנדי, פה היה גם משהו אחר. בכל מקרה חבל שזה סרט שלא היה בקולנ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל כשממממממממשששששששש משעמם לכם כשכול החברים שלכם במוד שביזות וכבדות .......
-
- 88 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
יש באתר הזה קופונים מאד מפתים ורציתי לבדוק אם מישהו מכאן התנסה איתו. לכאורה הוא נראה אמין ושהרבה אנשים קונים ממנו, ורציתי לשמוע דעה אמיתית עליו. קצת מעצבן אותי שהם רושמים למשל- "חולצות ראלף לורן אותנטיות", למה לא לרשום "מקוריות"? אותנטי זה 100% מקורי? הנה קישור לאתר: http://www.croco-deal.co.il/products/RalphLaurenButtons/?affCode=0009d3630007&utm_source=getitall&utm_mediu
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב ............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה "המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח, כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת, אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המו…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים? או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך? מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל? ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים? יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: (את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
משהו מכיר אתר שיש בו חומר בתנך? סיכומים והכל? לבגרות בעוד שבועים בערך ולמשהוא יש סיכוים פרטיים שלו ומוכן לשלוח לי? תודה לכל העונים (ותודה לבננה שהביאה אותי עד הלום)
-
- 13 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני צריך כמה כתבת על ההשפע של אופניים על משהו... אני צריך אותם באנגלית לא קשה... ולא יותר מידי ארוכים תודה עומר
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין נופש בטורקיה (לרגל יום הולדתי), מכיוון שיש הרבה בעיות עם הדרך שבה מציגים לנו מלונות בסוכנויות הנסיעות, אני מעוניין למצוא חוות דעת או ביקורות של אנשים שביקרו במלונות שם, בחיפוש בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום, מישהו מכיר אתר עם ביקורות או לחלופין יכול להמליץ על מלונות עם תנאים טובים. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנה כל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוס אחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחת אני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתר מה אתה אומר?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-