עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Koko Ben Hamin,

יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כמו שהכותרת שואלת ? ואם אפשר, גם את האתר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by x-dude,

http://www.ezbuyus.co.il/index.asp דברים שנגיד אמאזון לא ישלחו לישראל,החברה הזו תשלח לכם,האם מישהו פעם השתמש בזה? זה בטוח? משלוח יקר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by avi2014,

שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ?????

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לעשות אוסף של להיטים ישנים טובים, אשמח לקבל עזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by HoLy4EvEr,

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. פרק אדיר, צחקתי כול הפרק, מצחיק לאללה וגם אלה מאיתנו שלא רואים את הסידרה באופן קבוע יעלו חיוך. מומלץ

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Salwaby,

http://www.amirlotan.com/nassralla/nasralla.html http://planet.nana.co.il/atarsh//flashoo/nasral.html חחח משחקים דפוקים , אבל זה הקטע :}

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iib,

הלוחם הכי מושלם שיש... http://video.google.com/videoplay?docid=-4609381522811996320&q=fedor&hl=en http://www.youtube.com/watch?v=E8nQzel121g http://www.livevideo.com/video/66B6D037667A46FE8E4F5A3FADA17444/fedor-emilianenko-highlights.aspx דברו...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Norm4nde,

2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ובמיוחד לכל צוות ההנהלה והחדשות ושאר הפירות למינהם. :] שנה טובה!

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. המדריך למחרבן הציבורי: הלכת ברחוב, הרגשת ש"המטען במקלע" , אל דאגה ... -היכנס לחנות הראשונה שתמצא ברחוב, אל דאגה - בכל חנות ישנם שירותים. -כעת, אהיה מנומס, בקש בנימוס רשות להשתמש בשירותים, שים לב! העמד פנים שאתה "רק לפיפי" , אך תנצור בלבך את העובדה שהולכת להיות "תזמורת" בעוד מספר דקות בשירותיי החנות. -קיבלת רשות להשתמש בשירותים, כעת צעד אט אט לשירותים עם חיוך עוקצני על פנייך. -הורד את מכנסייך והתחל במלאכה, שים לב! אין לדעת מי "המחרבן הסידרתי" שחרבן לפנייך, לכן דאג לרפד את האסלה בנייר טואלט רך ונושם. (זה גם נעים בתחת, אז הרווחת מכל הכיוונים. ) -כדי להתחיל במלאכה עלייך לתקוע נאד באורך 3-4 שניות, נאד זה יקרא בהמשך "נאד תרועה" , נאד זה יסמל את תחילת הטכס ואת השקר …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מחפש את השם המדוייק של הסרט הבא: אני ראיתי אותו ממש מזמן ושכחתי עליו את כל הפרטים זה גם סרט לא חדש.. בעטיפה של הקלטת היה מצוייר הקושי הזה (SHORTY ששיחק במת לצעוק) כאשר הוא עם רסטות,עם רובה מים ועוד משהו עם קונדום.. בקיצור הסרט הוא ממש גס ומלא בקללות אני רק זוכר שהוא מתחיל במשהו כזה: "אף איש בשכונה שלנו לא חי יותר מגיל 41.." אז מראים כזה קושי עם חצאית רץ עם עוגה עם 41 נרות וצועק: "אני בן 41 ! אני בן 41!" ואז בדיוק רוצחים אותו ;D קיצור זה מה שאני זוכר ואני גם זוכר נראה לי שהשם שלו מורכב מכמה מילים וביניהם המילה SOUTH\SOTHERN (לא בטוח!) אז אם למישהו המידע הזה אומר משהו אז אנא תיזכרו בשם של הסרט! \תודה. 8)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by jeyjey,

באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by RainbowInBlack,

היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by IlanF,

זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by darkman,

היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים