כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב כולם .. יש פה למישהו ג'ינסים של לי קופר ? אם כן , אז איך האיכות של הג'ינסים שלהם ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו מה סימנתי ותגידו לי אתם, לדעתכם - איזה פרופיל יהיה לי? אז ככה: מכל הבעיות שרשומות שם, סימנתי ש: 1. חבלה בראש - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה [הייתי קטן, מישהו זרק לי אבן בראש, ירד לי דם וזהו, חיברו לי את העור עם דבק מיוחד. 4. קושי בנשימה דרך האף - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 22. בעיות באשכים, בקע מפשעתי - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 30. טופלת ע"י פסיכולוג? חיובי 31. האם הינך משתמש בסמים \ אלכוהול? חיובי, כמה בירות בסופי שבוע 34. יתר לחץ דם [בסעיף הזה - בעיות אצל קרובי משפחה] - חיובי, אצל סבתא מצד אמא לסימון הרופא: 40. מחלות נוירולוגיות. חיובי, אני סובל מ-ADHD ובכן, מה דעתכם? עדיין 64?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לפני איזה חודש ללשכת גיוס..כשהייתי שם אמרו לי בגלל שהקבא שלי מאוד גבוה אז אני מיועד לקורס קצונה יעודית במקומות כמו גולני גבעתי ועוד משו שבחרתי שם לא זוכר...בכל קמרה זה היה קרבי לרוב. עכשיו חלק אומרים לי שכדאי חלק אומרים לי שלא, ואני לא כזה חולה קרבי. מה אתם על האפשרות הזו? שווה? נותן משהו לעתיד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשום מקום לא כתוב. הדבר הכי קרוב לזה שמצאתי הוא שזה מתחיל ב9(שוב לא כתוב איזה שאלון) ושההשמעה של E מתחילה ב11:15 אז מישהו יודע מתי E F G ? אני צריך לעשות את F G תודה מראש! נ.ב מישהו יודע אם בF צריך לכתוב FORMAL LETTER(כמו שהיה בבגרות המקורית)? או משהו אחר? ואם כן- מה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת. נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם: ***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף. ***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האלן אנשים אני מחפש את השם המדוייק של הסרט הבא: אני ראיתי אותו ממש מזמן ושכחתי עליו את כל הפרטים זה גם סרט לא חדש.. בעטיפה של הקלטת היה מצוייר הקושי הזה (SHORTY ששיחק במת לצעוק) כאשר הוא עם רסטות,עם רובה מים ועוד משהו עם קונדום.. בקיצור הסרט הוא ממש גס ומלא בקללות אני רק זוכר שהוא מתחיל במשהו כזה: "אף איש בשכונה שלנו לא חי יותר מגיל 41.." אז מראים כזה קושי עם חצאית רץ עם עוגה עם 41 נרות וצועק: "אני בן 41 ! אני בן 41!" ואז בדיוק רוצחים אותו ;D קיצור זה מה שאני זוכר ואני גם זוכר נראה לי שהשם שלו מורכב מכמה מילים וביניהם המילה SOUTH\SOTHERN (לא בטוח!) אז אם למישהו המידע הזה אומר משהו אז אנא תיזכרו בשם של הסרט! \תודה. 8)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]http://www.easx.co.il/pirsum/Globes.htm[/glow]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני נמצא בתל אביב, אחי בחיפה וצריך גישה למחשב, איך משיגים? לא מצאתי פה בתי קפה אינטרנט
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
- זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל תשובה על שאלה מסויימת שחשבתי עלייה. נגיד אני רץ 2 ק"מ, מתי ההורדה מהמשקל תושפע פ-י-ז-י-ת כתוצאה מה-2 ק"מ הללו? נ.ב. אני יודע שאני לא ארגיש פיתאום רזה אבל מתי בתכלס הקלוריות נשרפות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.fansygame.com/bd/yahel2005/ DJ Yahel נבחר לייצג את מדינת ישראל השנה בתחרות DJ Magazine הנערכת פעם בשנה. כדי להגיע למקום כמה שיותר גבוה אנחנו צריכים את העזרה שלכם ע"י כך שתצביעו ל DJ Yahel! http://www.fansygame.com/bd/yahel2005 כל מה שצריך לעשות זה להיכנס ללינק הנ"ל, להיכנס לדף ההצבעה (קליק על הבאנר בצד שמאל למטה), בחלון שייפתח לכם תכתבו: DJ YAHEL תמלאו את הפרטים... וזהו! כל קול חשוב לנו מאוד!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משהו כזה: אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג את המצרכים. אני צריך: 1. קסדה, מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? אולי תחפושת של כבאי? (היי אתה, הכבאי שמסתובב בפורום, יש לך אחד כזה? ;D ) 2. צנרת ומחברים, אפשר להשיג משהו כזה בACE, או שצריך לגנוב לאיזה מודר? וצריך לחשוב על דרך לחבר את הפחיות/בקבוקים לקסדה, כמו הסל הזה שיש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההסבר הפסיכולוגי לרצון של אנשים להיות מפורסמים?אני לא מוצא בזה שום הגיון. שמתי לב שחלק מהאנשים רוצים להיות עשירים לא רק בגלל הכסף אלא גם(ולפעמים בעיקר) בשביל ההשתייכות לקבוצה, למה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=r9zoCXzgqXU זה כנראה לא אמיתי...אבל בכל זאת... השאלה לגבי בחורה רגילה(לא אחת שלוקית סטרואידים וגדל לה שיער על המצח).
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שראה, היה משחק פשוט מטורף! ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים, אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שגיא, R0ckF0rd, חוגג היום יומולדת! אז שיהיה לך במזל טוב, יומולדת 19 שמח, וכמו תמיד.. שמנמנים! ושיגיע כבר הזמן שתקבל בחזרה את הרשיון :auto:
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך. התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר. קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש. מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית. שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי. מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'... Aviko
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-