כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1394349,FF.html תקראו את הכתבה הבאה ותביעו את דעתכם ... האם זו לא עשיקה לשמה ?!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצטער על הספאם,אבל זה בהחלט מצחיק http://uploaded.fresh.co.il/3fb2895e01d12a4b.jpg Judan Kinder,Ziklon b? Ist Gut!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאחד שקונה הרבה מחו"ל חוייבתי עבור קניה (דרך PAYPAL) שלא בצעתי. ביום רביעי גיליתי את המקרה, הכרטיס שלי בוטל ושלחתי הצהרה שלא בצעתי את הקניה הזאת. היום גיליתי שבצעתי לכאורה קניה ביום שלישי (יום לפני ביטול הכרטיס) מאותה חנות. ישראכרט חייבה וזיכתה אותי מייד על הקניה השניה. כידוע לכם, כשקונים דרך PAYPAL מקבלים אוטומטית אימייל על התשלום. אני לא קיבלתי שום הודעה מ-PAYPAL על שתי הקניות הללו. נכנסתי לחשבון שלי ב-PAYPAL וכל הפרטים כולל כתובת האימיייל תקינים. האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא שמישהו נרשם עם מספר כרטיס האשראי שלי. תוך כדי כתיבה עלתה בראשי אפשרות מפחידה הרבה יותר. האם מישהו מספקית האינטרנט השתמש במספר כרטיס האשראי שלי? הרי מספר כרטיס האשראי נמצא ברשותם, ואני מניח שאותו …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך עובד ?! לאיפה הולך ה- + ולאאיפה הולך ה- - ?! כמה מתח ?! כמה זרם ?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני מחפש? פוסטרים של סרטים, נשים יפות (לא ערומות לגמרי ), אולי משחקי מחשב (אם זה משחק ממש ממש נוסטלגי ששווה אזכור על הקיר בחדר שלי), ודברים מגניבים כמו תמונה של שימפנזה שמעשן בתוך כלוב בגן חיות שיש לי... (בשחור לבן ד"א). בקיצור תודה רבה לכל מי שייתן פה מקור לאתרים שנותנים להוריד פוסטרים בתור תמונות ברזולוציה גבוהה כדי שאוכל להדפיס בבית דפוס אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
[glow=red,2,300]http://www.easx.co.il/pirsum/Globes.htm[/glow]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהצד השני לא שומע אותי מאז שוודקה-רדבול נפל בג'ינס בכיס שבו היה הפלאפון.. וגם לפעמים אני שומע רעשים של מעין העברת תחנות ברדיו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? לא שלא בא לי להתחדש, אבל מדובר במכשיר אחד החזקים עם מצלמה מעבד ומסך בין הטובים בשוק ואין לי כסף למכשיר חדש כזה. יש לציין שלפני כמה חודשים הסלולר כולו נפל לדלי מים, ולאחר התייבשות ברוח הקרה חזר לפעול במלואו. כך שאני מאמין שאת הבעיה הנוכחית ניתן לפתור וקרוב לודאי מדובר בניקוי רכיב/ים ומגעים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהיכן אני יכול להשיג חומר ללימוד תיאוריה של טרקטור? כולל מבחנים לדוגמא ותשובות לשאלות? תודות, נדב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכונית עברה את המרח בין שתי ערים במהירות קובע של 80קמ"ש. וחוזרת באותה הדר, אולם במהירות קבוע אחרת. מהירותה הממוצעת הייתה 88 קמ"ש. והנסיעה כולה ארכה שעתיים ועשר דקות. 1.מה המרחק בין שתי הערים? 2.מהי המהירות בה נסעה המכונית בדרך חזרה? התשובה ל1. היא 95324M ל2. 97.77קמ"ש אפשר הסבר? לא הבנתי איך לפתור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג שמח , לפני שיא החום צריך לקנות מזגנים. קראתי קצת ,דיברתי עם קרובי משפחה,בקרתי בחנויות אך לא הצלחתי לגבש דעה. בעבר היו במשפחה 2 מזגני LG, אחד טוב למדי (לא זוכר את הדגם) שעבד ללא תקלות , לפעמים נאלצנו לכבות כי קפאנו מקור. אחרי הניסיון הטוב החלטנו לקנות LG נוסף לסבא וסבתא ז"ל, המזגן השני כל הזמן הרעיש ולא קירר. לקרובי משפחה יש תדיראן שעושה את העבודה אבל מרעיש (מצאתי מידע דומה לפיו בתדיראן מייצרים מוצר סביר+ אבל מרעיש-בחדר שינה לא שמים מזגן שאינו שקט וזה לא משנה עד כמה הוא מקרר\אמין או יפה. בחנות המליצו על אלקטרה\טורנדו . על פי המוכר לשתי החברות ישנם דגמים סיניים ודגמים תוצרת הארץ-על פי מה שהצלחתי למצוא ברשת ,מדובר ב"אותה גברת בשינוי אדרת" דגמי הטורנדו …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסחתי מכתב. בבקשה תוסיפו עליו עוד סיבות שאני יכול להביא שיעזרו לי, פרטים שירחיבו את הסיבות שכבר ציינתי, ועוד עצות... תודה לכבוד לשכת גיוס אזורית ירושלים הנדון: דחיית תאריך גיוס ההני פונה אליכם בבקשה לדחות את גיוסי בשישה חודשים לפחות בגלל הסיבות שלהלן: *עלי להשלים ולשפר בגרויות. *בכוונתי להכנס לכושר ולשפר את בריאותי כדי שהשירות יהיה לי יותר קל, ולמען העלאת פרופיל עתידית אפשרית. *לא הספקתי להשיג מיונים לתפקידים שאני חפץ בהם ונכון לעכשיו אני אמור להיות מגויס ל"כלל צה"לי" למרות הקב"א הגבוהה שלי (54) בכבוד רב, **** *****
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-