כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
עקב טיול שורשים, אני מעוניין להגיע לספארי באוטובוס, מאחת תחנות הרכבת בתל אביב, ז"א או לקחת אוטובוס מעזריאלי, או מתחנה מרכזית ת"א. יש קצת בלבול בין אתר האוטובוסים, לבין ההצעות באתר הספארי. אשמח להמלצה לדרך המהירה ביותר כרגע האופציה הטובה ביותר זה 63 ואז ללכת
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך נקרא הסכם התקיפה בין רוסיה לגרמניה במלחמת העולם השנייה? ומה התאריך שהוא נחתם?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן אחרון אני חושב לקנות מכונית חדשה וחשבתי בכיוון דייוו (daewoo). היא זולה יחסית לשאר המכוניות. מה אתם אומרים עליה ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי בגוגל כמה עולה נסיעה במונית לפי מונה. זה אמור להיות מחיר אחיד לדקה הקבוע בחוק, לא? פשוט רציתי לנסוע במונית מסויימת, במקום מסויים (נסיעה עירונית), והנהג הציע לי "50 ש"ח או הפעלת מונה". 50 ש"ח נראה לי סכום גבוה בטירוף לנסיעה של 6 ק"מ (כ-5 דקות), אפילו שהיה מדובר בתעריף 2 (שעות הלילה), אבל פחדתי להגיד לו "מונה" ופתאום לגלות שהוא מפיל עליי איזה 200 שקל.. מצאתי למשל את זה: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=178429 פסק דין שקבע קנס לחברת מוניות שגבתה מחיר אחיד (ללא הפעלת מונה) בנסיעה עירונית. אפילו היה כתוב שם: "הפעלת מונה מבטיחה לנוסע שלא ייגבה ממנו מחיר הגבוה מהקבוע בתקנות". אבל לא כתוב בשום מקום מה המחיר לפי המונה. האם זה באמת מחיר קבוע…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פשוט קורע מצחוק... אין צורך במילים נוספות http://jojothehomohobo.jo.funpic.org/nnla/p1.html Niggers counter measures : Armored Nigger Apache Helicopter $99,000 Perhaps the most expensive product in nigger killing history, but without a doubt the most sophisticated. This Apache Chopper is designed for one thing and one thing only...Killing niggers. This is the most heavily armed Nigger killing tool. With Weapons that could make Jesus Christ himself scream! This baby is the most comfortable machine there is. Daily Lynching Magazine gives it 15/10. Lynching USA gives it a stellar 20/5. This baby is the perfect nigger killer out there...and it can be yours. Complete …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הזה: http://youtube.com/watch?v=s7J0FUkOFTU תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אתר חדש שמתחרה בזאפ מקבוצת יד2 עלה לאויר: http://www.kama.co.il/ היתרון באתר זה שהם לא גובים כסף מבעלי החנויות כך שמספר החנויות שמציעות מוצרים גדול יותר מאשר באתר זאפ. שווה לבדוק
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן אנשים,כרגע חזרתי רק מהעבודה. בקיצור היום איך שהוא התקשר לחבר שלי איזה מישהו מהמאפייה שאח שלו היה פעם עובד שמה ועזב בגלל שהוא התגייס,סגר שמה כסף מעולה עד שהתגייס הוא בעצמו אמר לי שסבבה שמה לא כמו עבודות של כח אדם שהכל דרעק טהור(ויש לי ניסיון בכל עבודה של כח אדם באזור שאני גר בו,הכל חרא אבל אין לא מתפנקים שצריך כסף). בקיצור נגיע לפואנטה. שאלתי את הבן של הבעלים שהוא עזר לנו באפייה של הקורוסנים הלחמניות ושות' כמה מקבלים וכל זה כי זה עבודה בלילה מ22.30-8.30. הוא אמר לי ש22-אמרתי לו למה מינימום אם זה בלילה,הוא עושה לי בעיקרון אמורים לקבל 27 אם אתה עובד ככה מסודר אבל אתה(הכוונה אליי ואל חבר שלי)עובדים שחור אז עדיף לכם לקבל 22 נקי בשחור בלי כל העיניין של מס הכנסה וכל שאר הדב…
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות. KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח. אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי! דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT. אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת: "לכל המעוניין שלום רב, לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה". אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים. שלכם בברכה, א'. ...מנסה את מזלי כבדרן ...
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לא לילדים קטנים פעם שלישית ואני עדיין צוחק http://www.dumpalink.com/media/1126176719/The_Dildo_Song :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה שזה נשמע מוזר- אני רציני. אני צריך תמונות שלו, גדולות כמה שאפשר, ואם אפשר מהסידרה שלו 'חלום עליכם' זה יהיה הכי טוב. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. לא שהוא עושה לי משהו, אני פשוט רוצה לעשות תמונה של חבר שלי עם הגוף של עוזי.. בדיחה פרטית.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-