עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DimaX,

הי! היום קנינו מכונית! WOLKSWAGEN BORA תוצרת גרמניה(ולא הדרעאק הזה -ספרד..) מנוע 2.0 ממש יפה וממש נוחה רק קצת חבל שזה מנוע 2.0 למה כי הוא דיי זולל דלק קנינו ב65 אלף... שנת 2000 85000 KM עברה.... היה לנו לפני זה פיג'ו 405 מנוע 1.9 שנת 92...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי

3. שלום לכם! מראש אני אומר שזהו POST דיי גדול ככה שאני מאוד יעריך את מי שיקרא את כל זה ויגיב בהתאם אוקיי אז הסיפור הולך ככה .. יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) להלן הבעיות לפניכים : 1. עדיין עושה צרכים בבית , כלומר בכל זאת עושה בחוץ אבל עדיין עושה הרבה בבית , ויש לה גם הרגל מגונה לעשות…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אין לי מה להגיד. אחת מהסדרות אנימציה הכי מצחיקות שראיתי בחיים שלי. סדרה בת 7 פרקים קצרים על 2 בנים של מחבל שכל מה שמעניין אותם זה משחקי מחשב ואינטרנט. האנימציה מצויינת, הבדיחות קורעות וכל פרק פשוט מתעלה על קודמו. פרקים 6 ו-7 פשוט פסיכים לגמרי ברמת ההשקעה בהם. פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק 6 ופרק 7 הפסיכי לגמרי http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk&feature=related תהנו ;D

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני וכמה חברים מתכננים לעשות קאמפינג בכנרת, לישון שם באוהלים שני לילות. חיפשנו חופים, ולא הצלחנו למצוא חוף טוב. אנחנו צריכים חוף עם מקלחות ושירותים (מה לעשות, נוסעים עם בנות, אין אופציה לא להתקלח ), מקום לקנות אוכל בסביבה, כדאי שיהיה גם ספורט ימי וחשוב שתהיה אבטחה. אנחנו מגיעים בתחבורה ציבורית, אז גם צריך להיות איזה אוטובוס שמגיע לשם. אני יודע שזה הרבה דרישות, אבל מישהו מכיר חוף שעונה עליהן? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום חברים יש לי המון תמונות שנמצאות בתוך תיקיות ב-google פלוס. שאלתי היא אליכם, יש הגבלה בנפח? כי אני נכנסתי לפה: https://www.google.com/settings/storage?hl=iw ויש 15G חינם, האם הנפח שיש הוא לתמונות +המייל? או רק למייל? מה קורה אחרי שעברתי את ה-15G. האם אפשר להעלות חופשי תמונות ללא הגבלה? אשמח לקבל תשובה ממכם.. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי חבר'ה, אז כמו רבים וטובים לפני גם אני נ פלתי למשחק הזה, אחרי הכול הוא מביא קצת הנאה ורגש חיובי ושלילי בדומה לדבר האמיתי בלי בכי מירורים במקרה שמפסידים. סה"כ אני לא רע, ועברתי כבר את סף המיליון הראשון, אך אשמח לשמוע טיפים למשחק מושכל ונכון יותר. אני יודע שיש הבדל של שמיים וארץ בין משחק כזה במחשב לבין בחיים ששם מעורב גם כסף אמיתי אך עדיין לשלב הראשון אני רוצה לוודא שאני כיסתי את הרמה הזאת. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by FireandicE,

זה הוא האיש!! אשר גנב את שמי ושם רווחים בין המילים YUVYUV בבקשה תעשה משהו בקשר לזה :-/ אוףףףף שונא LAMERים שגונבים שמות!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gal_il50,

רציתי לשאול אתכם,איך לדעתכם הסרט שושלת שוורץ (Shoshelet.Schwartz.PROPER.DVDRip.XviD-RsH) ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dans489,

טלפון פנסוניק שהבאתי מארה"ב דורש 6.5 וולט. אפשר להשיג כאלה בישראל, אבל יש לי שנאי של 6 וולט עם קוטביות מתאימה וגם אמפראג'. מה יקרה אם אחבר עם 6 וולט במקום 6.5? האם זה יכול להזיק לטלפון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ccc,

לפני כשנה השלמתי 2 מקצועות שמנעו ממני מלקבל תעודת בגרות, אני כבר לא בתיכון שנתיים ואין לי מושג מה הציון שקיבלתי במקצועות האלה, איפה אני בודק את זה ובאמת מוציא את טופס התעודה? האם ללכת לתיכון בו למדתי ? (ממש פדיחה) או האם למשרד החינוך ? ד"א, מה מספר היחידות שצריך כדי להיות זכאי לתעודה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Blue Cheese,

היום בבוקר קבלתי שיחה מוקלטת,ובה נאמר שנפתח נגדי תיק הוצאה לפועל. מיד נבהלתי,כי אין לי מינוס ואני לא בחובות וגם לא משלם על משהו עכשיו,ישר התקשרתי לבנקאי,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר אצלי בחשבון והכול בסדר גמור. אז התקשרתי מיד לרשות הוצאה לפועל,ונציג אמר לי זאת ככול הנראה מתיחה שמישהו עושה ואני לא בן אדם הראשון שקיבל את השיחה הזאת,בכול אופן הם אמרו שיחזרו אליי עם תשובה ברורה. אחרי כול זה אני לא יודע למי להאמין,מישהו עוד קיבל שיחה כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עקב הפסקת פעילותו של Picasa Web Albums, והסרבול של Google Photos (אין בו אפשרות להטמיע תמונות באתרים אחרים, כיוון שהוא לא מספק קישורים ישירים לקבצי התמונה שנקלטים ע"י התגית img /img [ה-img בסוגריים מרובעים]), אני מחפש אתר אחר לשיתוף תמונות שמציע אפשרות כזאת ממשתמש רשום (משתמש רשום כדי שאוכל לגשת בקלות לתמונות שלי מחדש, מה שלא ניתן לבצע עם משתמש אנונימי). האם יש אתר כזה שמספק את השירות בחינם כפי ש-Picasa Web Albums איפשר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המדריך למחרבן הציבורי: הלכת ברחוב, הרגשת ש"המטען במקלע" , אל דאגה ... -היכנס לחנות הראשונה שתמצא ברחוב, אל דאגה - בכל חנות ישנם שירותים. -כעת, אהיה מנומס, בקש בנימוס רשות להשתמש בשירותים, שים לב! העמד פנים שאתה "רק לפיפי" , אך תנצור בלבך את העובדה שהולכת להיות "תזמורת" בעוד מספר דקות בשירותיי החנות. -קיבלת רשות להשתמש בשירותים, כעת צעד אט אט לשירותים עם חיוך עוקצני על פנייך. -הורד את מכנסייך והתחל במלאכה, שים לב! אין לדעת מי "המחרבן הסידרתי" שחרבן לפנייך, לכן דאג לרפד את האסלה בנייר טואלט רך ונושם. (זה גם נעים בתחת, אז הרווחת מכל הכיוונים. ) -כדי להתחיל במלאכה עלייך לתקוע נאד באורך 3-4 שניות, נאד זה יקרא בהמשך "נאד תרועה" , נאד זה יסמל את תחילת הטכס ואת השקר …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by KoM,

כמה ??

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ועל הדרך גם משהו טוב לאאוטלוק ואקסל תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.