עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RainbowInBlack,

היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו. וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך. אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי.. כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי.. בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כול…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by naoriko,

קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הרבה יותר טעים ממה שזה נשמע... ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מישהו מכיר ספר או מדריך בנושא? אני יודע שיש המון אתרים בנושא, אבל אני מעדיף מקום מרכזי אחד. סרטים/ספרים/מדריכים שירכזו את כל החומר במקום אחד. יש לי את הספר "הבורסה ושוק ההון איתך מהצעד הראשון" אבל הוא דיי אכזב אותי, כתוב באופן לא ברור.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה זמן הייתי אצל רופא עיינים וגילתי שכניראה הראייה לרחוק שלי נפגמה כניראה (למרות שאם אני לא טועה הייתי חולה שאולי זה יכל להשפיע אני מקווה מאוד שזאתי הייתה הסיבה למרות שאני לא מאמין... לצערי... ), יצאתי דיי מבואס... והבנתי שזהו החלטתי שהפעם אני אקח את עצמי לידיים בכול מה שנוגע למחשב ואקח יותר הפסקות, ויגדיל את הפונטים... אבל חוץ מזה ניזכרתי שיש לי אפשרות לשנות במסך בין המצבים (Text, Game) וכו... שמתי לב שב-Text הבהירות נמוכה בהרבה מזו של Game (מה שהיה אצלי ולא שינתי), השאלה שלי, האם כדאי לי לשים על מצב Text כול זמן שאני לא במשחק? האם זה שהבהירות נמוכה יותר יכול לעזור יותר בשביל לא לפגוע בעין? או האם להפך? איזה עוד דרכים אני יכול לעזור לעין שלי לא להיתאמץ?…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת, יש לי כאב חזק לאללה בגרון משהו לא נורמלאי, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך כמה ימים-אבל אני כבר לא יכול אני משתגע מכאבים. ולכן אני רוצה לשאול אותכם לגבי תרופות בתיות מסויימות שאתם מכירים או לקחתם שלכם כאב הגרון. עד עכשיו ניסתי: סטראפלסט (ועוד הגרסאת פלוס) כפית דבש מתחת ללשון-עזר ל15 דקות. תה-אני שותה תה בכמויות מסחריות. לימון שלם, טרי מהעץ סחוט ישר לתוך הפה שלי. אתם מכירים עוד תרופות או כל מיני מוצרי מזון שיש בבית שיכולים להקל על הכאב איכשהו? כמה שיותר מהר כי אני חושב שעומד להשרף לי הגרון

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rap_tr,

אהלן, עברתי להשתמש בעדשות מגע(מספר נמוך - עד 2 וצילינדר נמוך בעין אחת) רציתי לשמוע מכם על חברות מומלצות כי ההבדלי מחירים עצומים ואני לא יודע אם ניתן לסמוך על המותגים הזולים יותר.. (מדובר בעדשות חודשיות) תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כנסו ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=8 גם לכם הCPU עומד על 100%? לא הבנתי שמידי פעם המחשב פשוט זוחל ואז פתאום ראיתי את זה, מוזר. מחכה לתגובות. עידכון*****עידכון****עידכון ******************* שמתי לב, שאם למשל אני גם בHWZONE וגם בפורום, ושאני אקטיבית בתוך החלון של HW והתפוז עובד ברקע אז המעבד לא ממש מתאמץ ממש, אבל אם זה ההיפך ואני בתוך הפורום של תפוז, המעבד עובד על 100% שוב...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Biatch,

התחפש"שתי היום .. ואתמול שברתי את האצבע מרפי הבן ז*נה !! 60 ומשו טון עלו לי על חלק מהיד בקיצור היו לי תוכניות ודברים לעשות .. עכשיו אני חודש בבית אני ישתגע .. תנו לי הצעות מה לעשות וזה (אחרי החפש"ש חוזר לקבע)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by matanyaniv,

לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Koko Ben Hamin,

יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ScreameR,

Fat joe - Whats luv

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by iib,

המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. סדרת הדרמה\מדע בדיוני הגדולה בכל הזמנים חוזרת... בערך, ביולי יוצא סרט ל DVD, זה בעצם שלושה סיפורים בסרט אחד. יותר פרטים תוכלו למצוא כאן: http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=7211 והזמנה מוקדמת מאמאזון (שדרגת המכירות של הכותר הספציפי הזה מעמיד אותו במקום 47! 8! נכון לרגע זה) אפשר לבצע כאן: http://www.amazon.com/Babylon-5-The-Lost-Tales/dp/B000PHX8RA/ref=sr_1_2/102-9887040-1675361?ie=UTF8&s=dvd&qid=1177459085&sr=8-2 אני כבר בצעתי הזמנה מוקדמת, יש עוד שפוטים של בבילון 5 שמזמינים? לא לשים לב למחיר בתמונה, הכותר עולה $17 סה"כ (לא כולל משלוח)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by roes,

מה בערך הרווח של חנויות המחשבים? נניח 8800GTX הם מוחרים ב 4300 אז כאילו עם כמה כסף הם מקבלים את הכרטיס -> מה הרווח? או E6600 מוחרים אותו נניח ב 2000 אז מה בערך הרווח (שוב: בכמה כסף הם מוחרים- כמה הוא עולה להם = הרווח שלהם)

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה ההסבר הפסיכולוגי לרצון של אנשים להיות מפורסמים?אני לא מוצא בזה שום הגיון. שמתי לב שחלק מהאנשים רוצים להיות עשירים לא רק בגלל הכסף אלא גם(ולפעמים בעיקר) בשביל ההשתייכות לקבוצה, למה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רעב :'( האם אבולעפיה ביפו פתוחים בפסח? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450181,00.html אני מופתע שאני עדיין בחיים נ.ב זה למה אני תמיד דואג לעשות הפסקות אוכל ושרותים פעם בכמה שעות ...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KoM,

כמה ??

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אם מישהו מכיר אתר עם קבצי מידי לשירים עבריים זה יהיה מצווין אם אפשר גם אתר עם תווים לפסנתר גם לשירים עבריים זה גם יהיה טוב שאני אומר שירים עבריים אני מתכוון בעיקר לשיר משהו קטן וטוב של משינה אבל כל אתר יהיה טוב! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים