כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בויקיפדיה מסבירים ש ^ פירושו ו ^^ = מאושר אבל מה הכוונה ב ^^^ ? סתם מענין אותי .
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפחית רעש בחדר? בדומה לאוזניות שמפחיתות רעש ע"י השמעת גל קול הפוך מהרעש שמחוץ לאוזניות האם אפשרי בכלל ליצור כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא משתמש. היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי. מה איתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות מאלו שכבר לומדים פשוט כל האתרים ללימודי תיאוריה נראים לא ממש מקצועיים גם אלו שבתלשום תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן הייתי אצל רופא עיינים וגילתי שכניראה הראייה לרחוק שלי נפגמה כניראה (למרות שאם אני לא טועה הייתי חולה שאולי זה יכל להשפיע אני מקווה מאוד שזאתי הייתה הסיבה למרות שאני לא מאמין... לצערי... ), יצאתי דיי מבואס... והבנתי שזהו החלטתי שהפעם אני אקח את עצמי לידיים בכול מה שנוגע למחשב ואקח יותר הפסקות, ויגדיל את הפונטים... אבל חוץ מזה ניזכרתי שיש לי אפשרות לשנות במסך בין המצבים (Text, Game) וכו... שמתי לב שב-Text הבהירות נמוכה בהרבה מזו של Game (מה שהיה אצלי ולא שינתי), השאלה שלי, האם כדאי לי לשים על מצב Text כול זמן שאני לא במשחק? האם זה שהבהירות נמוכה יותר יכול לעזור יותר בשביל לא לפגוע בעין? או האם להפך? איזה עוד דרכים אני יכול לעזור לעין שלי לא להיתאמץ?…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו. וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך. אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי.. כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי.. בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כול…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהצד השני לא שומע אותי מאז שוודקה-רדבול נפל בג'ינס בכיס שבו היה הפלאפון.. וגם לפעמים אני שומע רעשים של מעין העברת תחנות ברדיו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? לא שלא בא לי להתחדש, אבל מדובר במכשיר אחד החזקים עם מצלמה מעבד ומסך בין הטובים בשוק ואין לי כסף למכשיר חדש כזה. יש לציין שלפני כמה חודשים הסלולר כולו נפל לדלי מים, ולאחר התייבשות ברוח הקרה חזר לפעול במלואו. כך שאני מאמין שאת הבעיה הנוכחית ניתן לפתור וקרוב לודאי מדובר בניקוי רכיב/ים ומגעים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לנסות..ואתם?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות חשבון ב real-debrid.com אבל ישנה בעייה שהשרות היחידי שם זה פלימוס לא תומך ב pp ולאחר ההרשמה לשם הוא מפנה לקנייה דרך כרטיס אשראי ואני חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה איך אפשר לקנות חשבון דרך pp ומה שראיתי שיש כמה אנשים שלא מצליחים לקנות מפילמוס אשמח לעזרה ועצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנסו ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=8 גם לכם הCPU עומד על 100%? לא הבנתי שמידי פעם המחשב פשוט זוחל ואז פתאום ראיתי את זה, מוזר. מחכה לתגובות. עידכון*****עידכון****עידכון ******************* שמתי לב, שאם למשל אני גם בHWZONE וגם בפורום, ושאני אקטיבית בתוך החלון של HW והתפוז עובד ברקע אז המעבד לא ממש מתאמץ ממש, אבל אם זה ההיפך ואני בתוך הפורום של תפוז, המעבד עובד על 100% שוב...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-