עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

לראות ולבכות http://home.comcast.net/~colebruns/cs.htm

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. נגן הוידאו האהוב ממשיך להרחיב את יכולותיו, עם קריצה לעולם המציאות המדומה המתפתח לכתבה

3. יש דיבורים לאחרונה שהCIA יכול להתנקש באנשים בדרך מאוד פשוטה שקשה לעלות עליה. פשוט מתקינים נוזקה על התוכנה של מערכת ההיגוי ברכב והרכב פשוט מאיץ עד שהבן אדם בתוכה מתרסק ומת בתאונה. נראה לי שצריך להתחיל להסתכל על התוכנה של הרכבים, כי אפילו באג תמים יכול להרוג אנשים. ממה שהבנתי מאנשים זה שהתוכונת האלה נכתבות ברמה מאוד ירודה מבחינת SECURITY, אפילו ברכבי יוקרה כמו מרצדס. אז מה דעתכם? עדיף ללכת על רכבים ישנים בלי תוכנה? מה דעתכם בנושא? עריכה: מה שאני לא מבין זה אם ברכבים חדשים הדוושה של הגז מחוברת מכנית למנוע? או שזה כמו ג'ויסטיק של פלייסטשיין ששולח פקודות דיגיטליות למערכת היגוי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by klayton,

אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nadavtwtw,

לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, מעוניין לדעת איזה רכב ליסינג מקבוצה 2 הכי מהנה לנהיגה ? ואיזה רכב אתם ממליצים לקחת .. תודה !!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...

9. Started by noambar,

בחופשת פסח אני כנראה יטוס לצרפת ואני רוצה ליקנות שם xbox360. אבל כדי להוציא מ-xbox את הכל אני צריך טלוויזית hdtv. רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא פלזמה או lcd שתומכות ב-hdtv. ועם יש שהם לא יעברו את סכום ה-2500 עד 3000.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Wood-Elf,

סעמק אני לא מצליח להבין תחרא הזה! >< איך לעזאזל אני אמור לדעת כמה מס' שמתחלקים ב-9 יש בין 200 ל-500?? אני יודע שזה סתם חומר קל, אבל אני לא מצליח אותו. =(

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לאחר הרבה דרמה שנגרמה בעקבות הפשיטה של משטרה על מחבוא השרתים של אתר הטורנטים הגדול בעולם, האתר The Pirate Bay מראה סימני היחלשות רציניים מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a5-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בשלב זה, זה לא כל כך רלוונטי אבל נניח שבנוסף למשכורת שאני מקבל מהמשרה המלאה שאני עובד בה בתור שכיר אני מרוויח מהאפלקציה שלי באחת מחנויות ה APP STORE? מה קורה מבחינת תיאום מס? בגדול בעבודה נתנו לי תופס, לא זוכר איזה שבו אני מצהיר שאין לי מקור הכנסה נוספת. הבנתי שאם יש מקור הכנסה נוספת אז צריך להודיע עד שבועיים. בנוסף אני מבין שאם יש לי מקור הכנסה נוספת שהוא איננו שכר ממשרה שניה אלא יותר כמו סכומים חד פעמיים ולא דיווחתי אז פשוט יורידו לי מס מקסימלי של 48%. שתי שאלות, יש אפשרות לדווח על מקור הכנסה נוספת מבלי לידע את המעסיק הנוכחי שלי? לא רוצה שיעשו לי פרצופים בעבודה. דבר שני, ניתן לתאם מס רטרו אקטיבי לשנה האחרונה ולקבל החזרים על ה48% שייקחו ממני? בגדול יש מישהו פה שעובד משרה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by rk666,

סרט תדמית על סוחוי 35 שקיבלתי במייל: הנה הסרט: http://bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv שווה ביותר (12 מגה - 6דקות) איזה מטוס! פשוט מדהים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by FireandicE,

זה הוא האיש!! אשר גנב את שמי ושם רווחים בין המילים YUVYUV בבקשה תעשה משהו בקשר לזה :-/ אוףףףף שונא LAMERים שגונבים שמות!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Ran B,

http://www.clarkson.edu/~wirkusf/stfu.swf

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ScreameR,

Fat joe - Whats luv

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arik100,

אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. - זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים