כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי קיבלתי מחבר אורגן אורות שהוא לא היה צריך, זה לא משהו שקשור למחשב זה למסיבות, משהו מקצועי... עכשיו אם החלק הקדמי אין לי בעיה, כל כפתור נועד לכוון את העוצמה של האורות והרגישות עכשיו בא החלק האחורי שבו אין לי מושג מה קורה. כאילו הבנתי שאת הסאונד אני צריך לחבר ל speaker input אבל מה זה החיבור הזה? אם אתם לא רואים בתמונה בבירור זה חיבור כזה |- ועוד דבר שלא הבנתי זה כמה מנורות אני יכול לחכר בטור לכל יציאה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שט לקפריסין ביאכטה של חבר האם יש דברים שכדאי להביא משם? מובן מאליו שאין בעיית משקל וגם מגבלות המכס הרבה יותר גמישות. (למען הבהר ספק,הכוונה היא לדברים חוקיים בלבד ולא בכמות מסחרית מפני שאין לי שום כוונה לסבך את עצמי ואת החבר שלי עם רשויות האכיפה) המטרה היחידה היא אולי לחסוך כמה שקלים על מוצרים לשימוש עצמי בלבד!! רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Fat joe - Whats luv
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מסיים עכשיו קורס תיכנות ובעצם בוחר יחידה בשבוע הבא. התחום של הסיסטם פחות מעניין אותי וממה שראיתי והספקתי להכיר רוב האנשים שם די מעפנים..בתחום האפליקטיבי אני יכול להגיע ליחידה שאני רוצה ויש שם אנשים סבבה ממה שיצא לי להכיר :-) העניין הוא שממה ששמעתי יש הבדלים של ממש אחרי הצבא בין שני התחומים לטובת הסיסטם....מישהו יכול להרחיב ולתת את דעתו? יאללה, תודה..ד"א, כמה זמן לא נכנסתי לפה.. : לא נראה לי שיש כאן עדיין אנשים שמכירים אותי חח..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר כבר לעשות רישיון למכונית? ומאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לאופנוע/קטנוע ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הייתי "מנותק " (המבין יבין) מהסרטים כמעט חצי שנה ואני רוצה להשלים פערים על איזה סרטים אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר כזה? :-X ליתר דיוק, ברצוני לרכוש גיטרה קלאסית. [כמו שניתן להבין, אינני אשקלוני, אך אני מהסביבה ולאשדוד קצת קשה להגיע (אם אני לא טועה יש שם את כלי זמר)]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משתעמם מול המחשב ומחפש מה לעשות.. שימו פה כל אחד משחק אונליין נחמד וממכר להעביר את השעמום, והראשון הוא FLIGHT CONTROL http://blankspage.com/flight-control/ אחלה משחק
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סדרת הדרמה\מדע בדיוני הגדולה בכל הזמנים חוזרת... בערך, ביולי יוצא סרט ל DVD, זה בעצם שלושה סיפורים בסרט אחד. יותר פרטים תוכלו למצוא כאן: http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=7211 והזמנה מוקדמת מאמאזון (שדרגת המכירות של הכותר הספציפי הזה מעמיד אותו במקום 47! 8! נכון לרגע זה) אפשר לבצע כאן: http://www.amazon.com/Babylon-5-The-Lost-Tales/dp/B000PHX8RA/ref=sr_1_2/102-9887040-1675361?ie=UTF8&s=dvd&qid=1177459085&sr=8-2 אני כבר בצעתי הזמנה מוקדמת, יש עוד שפוטים של בבילון 5 שמזמינים? לא לשים לב למחיר בתמונה, הכותר עולה $17 סה"כ (לא כולל משלוח)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת, יש לי כאב חזק לאללה בגרון משהו לא נורמלאי, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך כמה ימים-אבל אני כבר לא יכול אני משתגע מכאבים. ולכן אני רוצה לשאול אותכם לגבי תרופות בתיות מסויימות שאתם מכירים או לקחתם שלכם כאב הגרון. עד עכשיו ניסתי: סטראפלסט (ועוד הגרסאת פלוס) כפית דבש מתחת ללשון-עזר ל15 דקות. תה-אני שותה תה בכמויות מסחריות. לימון שלם, טרי מהעץ סחוט ישר לתוך הפה שלי. אתם מכירים עוד תרופות או כל מיני מוצרי מזון שיש בבית שיכולים להקל על הכאב איכשהו? כמה שיותר מהר כי אני חושב שעומד להשרף לי הגרון
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1120821103/THIS_WILL_FREAK_YOU_OUT אין מילים אחרות. שום דבר לא קופץ ד"א אבל זה מוזר O.ם
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בערך 4 בשתיי העינייים . ברור לי שבמצב הזה אני לא יכול להתקבל . השאלה שלי היא אם אני יעשה ניתוח לייזר אני אוכל להתקבל ? נ.ב מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח לייזר.? כמה בערך זה עולה?, והאם זה אמין(ז"א שלא יחזרו לי המשקפיים אחרי מדפר שנים)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלות ששיש באתר LAMED.CO.IL במחבנים סופיים הם בדיוק אותם השאלות שיש בתאוריה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-