כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן מתוצרת gaymer... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17179 לפחות שינסו לעשות מתיחה טובה (או לפחות מבדרת ;D)... אבל לא, הם לא השקיעו זמן, וסתם גנבו תמונות מ kreed (שבכלל מפותח ע"י הרוסים) ומנסים לשכנע את הקוראים האידיוטים שמדובר במשחק חדש. המנוע אגב אינו מבוסס unreal2 אלא מנוע חדש לגמרי הנקרא Xtend... והכי מצחיק הם התגובות של האנשים שחושבים שבאמת מדובר במידע רציני.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משהו כזה: אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג את המצרכים. אני צריך: 1. קסדה, מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? אולי תחפושת של כבאי? (היי אתה, הכבאי שמסתובב בפורום, יש לך אחד כזה? ;D ) 2. צנרת ומחברים, אפשר להשיג משהו כזה בACE, או שצריך לגנוב לאיזה מודר? וצריך לחשוב על דרך לחבר את הפחיות/בקבוקים לקסדה, כמו הסל הזה שיש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן הייתי אצל רופא עיינים וגילתי שכניראה הראייה לרחוק שלי נפגמה כניראה (למרות שאם אני לא טועה הייתי חולה שאולי זה יכל להשפיע אני מקווה מאוד שזאתי הייתה הסיבה למרות שאני לא מאמין... לצערי... ), יצאתי דיי מבואס... והבנתי שזהו החלטתי שהפעם אני אקח את עצמי לידיים בכול מה שנוגע למחשב ואקח יותר הפסקות, ויגדיל את הפונטים... אבל חוץ מזה ניזכרתי שיש לי אפשרות לשנות במסך בין המצבים (Text, Game) וכו... שמתי לב שב-Text הבהירות נמוכה בהרבה מזו של Game (מה שהיה אצלי ולא שינתי), השאלה שלי, האם כדאי לי לשים על מצב Text כול זמן שאני לא במשחק? האם זה שהבהירות נמוכה יותר יכול לעזור יותר בשביל לא לפגוע בעין? או האם להפך? איזה עוד דרכים אני יכול לעזור לעין שלי לא להיתאמץ?…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים טוב לא משנה אני כבר אתייעץ עם משהו שמבין
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
? ? ? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://halemo.fresh.co.il/edoar/0007/0004.html
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר... ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו.. אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. ועוד פעם, חינם! מישהו שמע,מכיר,קיבל?? הרשמה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר על מתיחות גדולות באמת .. כמו רבקה מחברת מקורות: אחת המתיחות הטובות .. גם זאת ענקית: אבל הצחוקים מתחילים ב1:30 בערך .. יש לכם עוד המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המחשב יודע מה השעה ? נגיד וכיביתי את המחשב ל כמה ימים ונגיד והוא לא מחובר לרשת איך הוא יודעה כמה שעות עברו מאז שהוא כובה ואיך הוא יודעה מה השעה לאחר כמה זמן ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכלב שלי השמן בעל השלוש רגליים... כן כן לול מצאנו אותו. צולם ב-w900 שלי חחחחחחחחחחחח אני יודע שאני אוטיסט לפעמים חחחחחחחחחח *משום מה האיכות של הסרט ירדה...זה היה 30 fps קודם.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
digidi check dis out http://www.liveleak.com/view?i=d7f_1251647278
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקליפ: http://www.publiweb.com/service/haiducii_dragostea_din_tei.html רומני מטורף בביצוע עוד יותר מטורף לשיר: http://www.oferporat.com/pureserver/movies/xtc.wmv תהנו
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-