עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 5466,

תודה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by bykeking,

שיהיה לכולנו חג שמח ומלא סופגניות (אבל לא יותר מדי)!!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149350,00.html שוב פעם הנשים מוכיחות שאין להן מקום על הכביש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DeaglinG,

אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. סתם, עניין אותי. אני לא רואה פה מישהו בארץ הולך לזה עם טוקסידו.. =] (או שכן?)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

אני בכיתה ט' והחומר שלנו במתמטיקה זה טרינום. המורה נתן תרגיל בכיתה ולא הצלחנו לפתור אותו!(כאילו המורה יודע את התשובה, אבל אנחנו לא ) לדעתי אין פתרון לתרגיל, אבל תגידו את דעתכם התרגיל הוא: x^2+x+6 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1717&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/kidar_against_algazira.wmv מורדכי קידר אני מוחא לך כפיים שלחו לי את זה באימל חובה לראות!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by elerock,

אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שמעתי גם שהכרוםבוק אמור להיות משודרג לכלול את חנות פליי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

שנות ה 70-80 חוץ מ pink floyd iron maiden dier straits led zepplin deep purple the doors police\sting וגם אשמח להמלצות של להקות רוק של סיאטל(או איך שלא קוראים להם) בסגנון של pearl jam\ alice in chains \mother love bone\soundgarden וכדומה אני אוהב הרבה סוגים של רוק , אבל חוץ מלהקות כמו slayer\metalica\pantera\megadeath תודה .

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yoav9,

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ראיתי את הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389137,00.html וניזכרתי בוויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים בנוגע להתנהגות הרוכבים על הכביש. הכתבה שופכת אור בצורה די יפה על הסיבות לצורת הנסיעה של הרוכבים בארצנו הקטנטונת. תובנה מפתיעה גם בסופה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג עבודה באזור רחובות אשדוד? אני פשוט חייב כסף!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by omri_ro,

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

מי שנותן תשובה שיתן הסבר

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

21. בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב לכולם! הייתי שמח לקבל כל מידע שיש לכם אודות כל ספק / יבואן של חומרת מחשב, כל רכיב מחשב. בעיקר הייתי שמח לקבל מידע אודות היבואנים של: ASUS GIGA-BYTE LG INTEL AMD

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. *כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים