כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=6OJVHz9iHpY&search=aladin הסוף לדעתי הכי קורע
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ezbuyus.co.il/index.asp דברים שנגיד אמאזון לא ישלחו לישראל,החברה הזו תשלח לכם,האם מישהו פעם השתמש בזה? זה בטוח? משלוח יקר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כמה כתבת על ההשפע של אופניים על משהו... אני צריך אותם באנגלית לא קשה... ולא יותר מידי ארוכים תודה עומר
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסיפור האמיתי... http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/adam.html "מי שאומר שזה ישן הוא מניאק"
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר על מתיחות גדולות באמת .. כמו רבקה מחברת מקורות: אחת המתיחות הטובות .. גם זאת ענקית: אבל הצחוקים מתחילים ב1:30 בערך .. יש לכם עוד המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
מה בערך הרווח של חנויות המחשבים? נניח 8800GTX הם מוחרים ב 4300 אז כאילו עם כמה כסף הם מקבלים את הכרטיס -> מה הרווח? או E6600 מוחרים אותו נניח ב 2000 אז מה בערך הרווח (שוב: בכמה כסף הם מוחרים- כמה הוא עולה להם = הרווח שלהם)
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו. וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך. אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי.. כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי.. בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כול…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???
-
שלום, אני רוצה לעשות אוסף של להיטים ישנים טובים, אשמח לקבל עזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-