עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. מדובר ברמקולים X16 האלה: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=73 וזוהי הטלויזיה: http://www.sony.lv/product/tv-102-40-lc ... nicalSpecs האם ניתן לחבר אותם לטלויזיה? אם כן, אפשר לחבר פשוט עם הכבלים שמגיעים עם הסאב או שצריך מתאמים? האם מחברים רק את הסאב לטלויזיה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מגן ברקים. 1. האם ניתן לחבר מגן ברקים למפצל שבו יהיו מחוברים מכשירי חשמל בעלי מתח נמוך מ"אותה משפחה" כגון טלוויזיה, סאונד-בר, קונסולה, נתב, ממיר וכ'ו ? או שחייב מגן לכל מוצר? 2. האם יש לכם המלצה למגן ברקים טוב? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 8.6k צפיות
  5. היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Alex89,

האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by overload,

אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  10. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

האם צ'יינג או מקום אחר כלשהו יקבל אותו ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by 1,

היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Newegg לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים, אך ניתן לשלם באמצעות paypal. האם הוספה ל-paypal של הכתובת ה"וירטואלית" של חברת המשלוחים תאפשר הזמנה ומשלוח לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. אם כן, איך? אם לא, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  19. Started by compman112,

האם נית לשפר את השמיעה שלנו? כמו שלעיוורים...יש חוש שמיעה יותר מפותח משלנו...הם איכשיהו שיפרו אותו לא? הם לא נולדו עם זה... והאם אלה שנדפק להם קצת השמיעה עקב שמיעה נמשכת בMP3 בווליום גבוה...כמו שלפעמים נוסעים באוטובוס ויש רעש אז מגבירים את הוולויום- אפשר לשפר את השמיעה? מעניין

20. שלום לכולם, עבדתי 8 חודשים במקום עבודה X וכבר לאחר חצי שנה של עבודה, על פי החוק, הייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה. הקרן לא נפתחה והמעסיק אכן הודה שהיא לא נפתחה והציע לשלם את הכסף במזומן לאחר סיום העסקתי שם. העניין היותר חמור הוא שזה השפיע לי על הפנסיה במקום העבודה הנוכחי. במקום שהפנסיה תתחיל להיות מופרשת לאחר 3 חודשים (עם הפרשה רטרואקטיבית על אותם 3 חודשים ראשונים), ההפרשה התחילה רק לאחר חצי שנה, כקבוע בחוק, ובכך הפסדתי שישה חודשים * 12% (אחוז הפרשת מעסיק) * כ 4,000 ש"ח שכר בסיס בחודש = כ 2,880 ש"ח. האם ישנה אפשרות לתבוע את המעסיק הראשון (X) שלא פתח קרן פנסיה על הפסד כספי הפנסיה במקום העבודה הנוכחי? תודה לכל העונים, לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היום התעוררתי, והרגשתי שלא ישנתי טוב... ישנתי מספיק שעות אבל היתה לי שינה לא טובה כזאת... לא מספיקה... חשבתי לי, האם נמיה יכולה לדעת שהיא לא ישנה טוב? האם היא מספיק חכמה להתעורר משינה לא טובה, ולדעת, שהיא לא ישנה טוב... ?! האם בעצם לנמיות יכולה להיות שינה לא טובה? או שבגלל שהיא לא מספיק חכמה אין מה שיערער אותה, ויגרום לשינה לא טובה... ? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. בימים אחרונים יצא לי לצפות בסרט "13 שעות: החיילים הסודיים של בנגאזי", וכבר מזמן שלא נהנתי כך מסרט מלחמה ואקשן. לדעתי זה הסרט אשר מתמודד הכי ראוי להיות ברמה של Black Hawk Dawn ואפילו אפשר להגיד טיפה יותר טוב. (או שאולי אני מגזים?) בכל מקרה מומלץ מאוד לראות למי שאוהב סרטים בסגנון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נעקצתם לאחרונה? אולי זאת שושנת יריחו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016665,00.html מה אתם אומרים? ראיתי את הצלקות והן אכן מכוערות אני אישית לא נעקצתי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Gil28,

אלקטרה מוצרי צריכה תרכוש אולי את רשת אייבורי מחשבים. האם תהיה לנו רשת מחשבים זולה ואמינה בארץ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3963990,00.html

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.