עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by b-or,

מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1051576 אני יודע שיש הרבה סרטונים של גולשים אבל אם להיות רציניים הרבה גולשים באתר בגלל דברים מסחרים ואני אישית לא יגלוש באתר בלי זה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by vinipyx,

יו אני לא מאמין סוף סוף הרגעה הזה יגיעה מחר אני בבקום :yelclap: :yelclap:

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by NadavAfuta,

היי, אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח. נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות. השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

ראיתי אותו אתמול וממש לא הלהיב אותי כמו שכולם אמרו איך הוא יפה, איך הוא יפה... סתם סרט כבד שלא ממש מעניין... או שתאירו את עיניי..?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by שניצל,

חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by Lupin,

היי, אחרי שיקולים רבים, החלטתי שמדעי המחשב זה התואר אליו אני רוצה ללמוד. זאת הולכת להיות משימה בכלל לא פשוטה, שכן אני לא יודע כלום בתכנות, ובתיכון עשיתי רק 3 יחידות במתמטיקה וגם את זה סיימתי בקושי. כנראה שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלי. וכידוע, לפחות 60% מהתואר במדעי המחשב זה מתמטיקה. במצב הנוכחי, אף אוניברסיטה לא תקבל אותי, כי צריך לפחות 4 יחידות עם ציון מינימלי של 80, ואני לא מוכן להתפשר על מכללה. אבל יש את האוניברסיטה הפתוחה, שם כל אחד יכול ללמוד בלי דרישות מקדימות. (ויש להם פקולטה למדעי המחשב). אז חשבתי לעשות את הקורס אשנב למתמטיקה, זהו קורס ריענון במתמטיקה שהנושאים שלו הרבה יותר מתקדמים מהחומר התיכוני. אבל עדיין, זה לא יכסה את החומר התיכוני. אני עדיין לא אדע גיאומטריה, ח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by StrikeEagle,

אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  10. אתם תכתבו משפט - ומודל הבינה המלאכותית Midjourney ייצור ממנו תמונה במהירות ובאיכות מרשימה למדי, בחינם ובאמצעות תוכנת מסרים קלה לשימוש. הקאץ': אחרי 25 תמונות תצטרכו לרכוש מינוי בתשלוםלכתבה

11. אז ככה, ביום ראשון הקרוב ב"קרפל" בהרצליה פיתוח תהיה מסיבת קרנבל ברזילאית, ואני מחפש סרטים שאני אוכל להראות שם של הקרנבל. חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כלום. עכשיו אני פונה אליכם ושואל, מישהו יכול להשיג משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by BigTools,

(אין לי מושג איפה לפתוח את הדיון הזה) אחרי דיון קצר בפורום אלק' ומודינג, הגעתי למסקנה שאני רוצה ממיר. השאלה שלי היא כזאת, איך אני ידע שהממיר מתח יתאים לשקע הישראלי הסטנדרטי? כי לפי מה שאני זוכר יש כמה סוגים. אם אפשר לינק מ-DX זה יהיה מעולה. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. Started by moses_23,

הטכנולוגיה: מלחמת הכוכבים ברשת מי שמבין טיפה בטכנולוגיה יודע שיש פקודת אינטרנט כזאת שנקראת טלנט. זאת פקודה שגורמת לשני מחשבים לדבר אחד עם השני בשפה שרק גיקים מבינים. תכנתי משועמם אחד השקיע את כל זמנו הפנוי בהכנת גרסה ממוחשבת של הסרט מלחמת הכוכבים. אם תעשו טלנט למחשב שלו תוכלו לצפות בסרטון החנוני המלא. לחצו על כפתור "התחל" במחשב שלכם, בחרו ב"הפעלה" והקלידו: telnet towel.blinkenlights.nl צפייה מהנה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NoamS,

בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Djx,

www.kesefkal.avoda.st

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. topic :itschy:

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אני רשום לאתר כלשהו ואני לא מעוניין למחוק בכלל את הכרטיס וביקשתי רק הסרה מרשימת תפוצה אולם אני עדיין ממשיך לקבל מיילים מהם התהליך כבר חזר עליו פעם אחת אחרי חוק הדואר זבל ונמאס. למי צריך לפנות ע"מ לתבוע ? יש לי מייל שבו הם מאשרים את ההסרה מרשימת התפוצה מהראשון לחודש ומייל חדש שנשלח היום.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אליאור15,

היי יאללה כולם להצביע אני רוצה לדעת איזה ספורט הכי שולט אצלכם!!!!!!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ה-GPU הראשון בעולם שינה את פני התעשייה והניח את היסודות לעתיד מונע AIלכתבה

22. סדרת המכשירים החדשה של גוגל מציגה שיפורים עיצוביים וחומרתיים, אך מתמקדת במקום שבו היא מצטיינת באמת, כרגיל - בתוכנהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים