עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alina,

היום ;D

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by giliboy,

קבל:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אחרי שסיימתי את מבחני הידע בחומרה/אינטרנט/XP-98, ועשיתי מבחנים פסיכולוגיים ארוכים, התקבלתי דרך חברה מתווכת (שאני נחשב בכל זאת כעובד שלהם) כתומך טכני באינטרנט המהיר של בזק ;D. אני יודע שזה בטח מעניין לכם את ה- , אבל רציתי לקבל כמה עצות מכמה אנשים כאן שעובדים כתומכים טכניים בחברות האינטרנט השונות ... אני צריך לעבור קורס בן שבועיים (בתשלום) מיום ראשון, ולעשות בסופו מבחן שייקבע אם התקבלתי סופית לעבודה. יש לכם מושג אם המבחן קשה, או סתם שטויות שכל אחד עם ידע במחשבים יכול לעבור? ואיך זה אגב לענות במשך 8 שעות ביום לאנשים עצבניים שמקללים את האמאמא שלך על האיטיות באינטרנט אצלהם ?

• 21 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. כותרת

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  6. דגמים לא יקרים מידי, האמת היא שבכלל לא תכננתי לעבור את ה400 שקל, אבל ראיתי שזה דיי הכרחי והמחירים עוברים את האלף... יש דגמים שאתם ממליצים? והכי חשוב, אתרים! בנתיים אני נצמד ל shiki של שקם אלקטריק, כי האחריות תיהיה זמינה אני מאמין גם בקניונים, וקצת בעייתי לרוץ אחרי יבואנים. עוד דבר, אני לא רוצה לעשות חבר מועדון בתשלום חודשי כי אני בטח לא יקנה שוב באותו מקום, ואני גם לא מתכוון להשתתף במכרזים, גם מכירות קבוצתיות אני לא הכי אוהב כי לוקח זמן עד שהיא נסגרת וזה רק מעקב את הקניה, עדיפות גבוהה לקניות רגילות אם לא אז כמובן קבוצתית אין ברירה. אם יש למישהו ממכם מכונה של פיליפס ויש לו מה לכתוב, הייתי שמח לשמוע המלצות על דגמים מדוייקים.

7. בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אישי555,

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Dano,

אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by gilad4321,

כמו שאתם יודעים צ'רלטון הגנבים גובים סכום מטורף של כ1000 ש"ח על שידורי המונדיאל. דברים כאלה יכולים לקרות רק בישראל, בכל מדינה מתוקנת אחרת הכל מסודר ומתוקתק בצורה נורמלית אבל כאן יש את כל העסקנים וכל שאר ירקות שלא אכפת להם מהציבור.בכל מדינה מתוקנת- 190 מדינות בעולם המונדיאל משודר בחינם אבל בישראל כמו כל דבר כאן-רקוב. אז באמת לא לשלם אגורה ולקוות לטוב כי רק ככה אפשר לשנות. כדי לעשות זאת אנא היכנסו לכאן-http://www.herem.tk/ וחיתמו על העצומה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. אני זוכר שיש איזה מספר קצר כזה (כמו *42) שאחרי שמחייגים אותו אז אומרים לך את המספר שממנו חייגת. כמובן שאני מדבר על בזק בלבד. מה המספר הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 26.7k צפיות
  12. Started by avivboker,

מישו יכול להביא לי את הRSS של מדור "חדשות" של האתר ? (לא הRSS הכללי רק זה של החדשות..)

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HDfree,

שלום, אני נרשמתי לפורום למטרה אחת למצוא עבודה ! אני מאד אשמח אם מישהו ימליץ לי על עבודה בתחום המחשבים/האקינג. אני האקר בעל כובע שחור, ויש לי הרבה ניסיון עם מחשבים. למה לא מצאתי עבודה עד עכשיו ? מהסיבה הפשוטה : אני רק בן 16, ואני לא ממש בטוח שאם אני אלך לראיון עבודה בהייטק אני התקבל. אם מישהו יכול להמליץ לי על עבודה טובה, שלא מסתכלים על הגיל, אני מאד אשמח.

15. תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ מעניין רק איפה ובאיזה זמינות..

• 55 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שממזמן אמרו פה שכמה תוכניות מעולות הופסקו ורציתי לדעת אם DEXTER ביניהם... כי זה מוזר רק 12 פרקים לעונה..

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. יש לי בקבוק כזה ואני לא פתחתי אותו במשך שנים! לא מוצא תאריך תפוגה שלו....יש מישהו שיודע כמה זמן יכול מרטיני סגור לעמוד?

19. אני רוצה לקנות משיקאגו MX1000 ב65 דולר אני צריך לשלם על זה מע"מ או מכס??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה קורה כולם? יש לי שיעורים במתמטיקה ושחכתי בערך איך אני עושה את זה מאז השיעור האחרון אז אני ממש אודה למי שיוכל לעזור, שיוכל גם להסביר איך אני עושה את זה בעצמי. הנה דוגמה לתרגיל y=16-x*x (התכוונתי ל- X בריבוע) והתרגיל מיועד לכך שאני אעשה את זה בלי גרף. זה קצת דחוף דרך אגב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.

22. שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. powerfullantivirusscan זה השם הוירוס \רוגלה יכול להיות מודבק ע"י כניסה מממנוע חיפוש כלומר חיפשת משהו במנוע חיפוש קבלת לינק לוחץ עליו ואז אתה מקבל הודעה שיש לך ורוס וצריך לעשות סריקה און לין (לא לעשות בשום אופן !) גם קשה לסגור את התוכנה עוד פרטים באתר של יהו http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081107145214AAU7oCt מהשעות האחרונות לי שתלו באיזה אתר קטן של לקוח שלי שמאוחסן בארהב היית צריך להחליף את כל הקבצים שלו אז למי שיש שרתים \אתרים או נתק ל בזה בחיפוש ז ה י ר ו ת

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

LINK [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by alex.turovsky,

רשמו מה אמר שר האוצר לביבי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים