כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם מותר להזמין מחו"ל דרך הדואר חרבות יפניות, כוכבי שוריקן, סכינים טקטיות וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש כל מיני ידיעות על הפרשות חומרים מסוכנים מפלסטיק וגם שחום מאיץ את התהליכים האלה. אז האם צריך לזרוק (למתקני מיחזור כמובן ) או שמותר לעשות בהם שימוש חוזר בבית?
-
- 40 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שזו שאלה מטומטמת להפליא, אבל בעקבות וויכוח שהתפתח להתערבות - התחלתי לתהות. ע"פ תנאי השימוש בפייסבוק, האם מותר לבן אדם לפתוח לבע"ח שלו פרופיל בפייסבוק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
-
- 24 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ב8200 בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה טכנולוגית של חייל המודיעין"?
-
- 15 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני קונה ב-50$ + דמי משלוח, יהיה על זה מכס?
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד, ואני מעוניין לדעת, האם הקרינה של המחשב כשהוא צמוד לגוף, מזיקה לאשכים? כי שמעתי כל מיני דיבורים שמזהירים מלשים אותו על הירכיים כשיושבים או כששוכבים אחורה, זה נוח כזה אבל השאלה אם זה פוגע באשכים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקומה עשירית, אלא למי שגר או נמצא בקומות גבוהות מאוד (למשל מעל 150 מטר). המצב שם טוב יותר או גרוע יותר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול האם מישהו איי פעם עבד כאן עם שרתי או חברות SEED HOST למינהן? ואם כן, איך התהליך עובד? אשמח להסברה קצרה, מכיוון שזה עולה לא קצת כסף ואשמח לדעת למה אני נכנס בכללי. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.focalprice.com/ האתר דומה במהותו ל-DealExtreme אך כמעט ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת, שלא לדבר על מישהו בישראל שקנה משם.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
"סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מדבר על הצמיד הצהוב שכל הכנסותיו הולכות לחקר הסרטן הנה לינק לאתר הרשמי: http://www.laf-store.org/lf-wb-1001-10.html אני מחפש מקום בארץ שאוכל לקנות אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
חייבים לשרת? מקבלים פטור משירות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-