עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ccc,

אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  2. כי תדיראן הכי יקרים...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. לדעתי אחרי כלכך הרבה סדרות המוזיקה של הפתיחה מאוד מרגיזה ולפלפית זכאת , ממש צורם לאוזן , מה אתם חושבים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by idofr,

הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  7. יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! השאלה בכותרת, האם מותר לבית ספר להעיף תלמיד על רקע דתו/אמונותיו?

• 73 תגובות
    • 9.7k צפיות
  9. טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אם ספציפית אז על תנ"ך.

• 21 תגובות
    • 17.5k צפיות
  11. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

12. לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by ccc,

האם מותר להזמין מחו"ל דרך הדואר חרבות יפניות, כוכבי שוריקן, סכינים טקטיות וכו' ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איפה אפשר למכור פה? or זה אסור?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. יש כל מיני ידיעות על הפרשות חומרים מסוכנים מפלסטיק וגם שחום מאיץ את התהליכים האלה. אז האם צריך לזרוק (למתקני מיחזור כמובן ) או שמותר לעשות בהם שימוש חוזר בבית?

• 40 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. כותרת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן אנשים, אני יודע שזו שאלה מטומטמת להפליא, אבל בעקבות וויכוח שהתפתח להתערבות - התחלתי לתהות. ע"פ תנאי השימוש בפייסבוק, האם מותר לבן אדם לפתוח לבע"ח שלו פרופיל בפייסבוק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין

• 24 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. Started by roma,

שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ב8200 בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה טכנולוגית של חייל המודיעין"?

• 15 תגובות
    • 10k צפיות
  22. Started by silky,

שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אם אני קונה ב-50$ + דמי משלוח, יהיה על זה מכס?

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by Andrey22,

האם מחר (יום ראשון) יש שביתה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.