עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pain_killer12,

אני רואה את התגובות במלא אשכולות בפורום ותמיד אני רואה שיש לך הסתכלות קצת שונה על מלא דברים, ואחרי כמה זמן ששמתי לב לתג' שלך התחלתי לחכות שתגיבי לכל מיני אשכולות רק כדי שאוכל לקרוא את מה שיש לך להגיד. לקח לי הרבה זמן להבין את זה, אבל אני חושב שאני יודע למה הייתי עושה את כל הדברים האלה: כי אני אוהב אותך דריה!!!!, אני מרגיש שאני מאוהב בך, ואני יודע שאין סיכוי לכלום אבל חשבתי שתרצי לדעת שיש לך מעריץ בפורום.

• 78 תגובות
    • 5k צפיות
  2. לאחר תקופה מסוימת שניתן היה לשלוח הודעת SMS חינם דרך ICQ רק לחברות סלקום ופלאפון, מהשבוע אפשר להוסיף שוב גם את אורנג לנושא. בכך אפשר היום לשלוח בחינם הודעות SMS למנויים הסלולרים השונים (חוץ ממירס). שימו לב רק ששליחת הודעה בחזרה מהפלאפון ל ICQ, כן עולה כסף (אם אני זוכר נכון, זה מחיר של הודעת SMS רגילה).

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by skp333,

בזמן האחרון שאני נכנס לפורום הכתב השתנה נהיה גדול יותר מוזר מאד לעוד משיהו יש את זה ? למשל נושאים בפורום שמופיעים בדביק והודעות חדשות שאני כותב אני רואה בכתב נורמלי לרזולוציה שאני משתמש 1280X960 אבל נושאים רגילים שזה רוב הפורום אני רואה בכתב גדול ומגושם וגם אחרי שאני שולח הודעה הכתב נהיה גדול??? באתרים אחרים אין לי תבעיה רק פהה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. http://news.walla.co.il/?w=/6/1102257 תפתחו את השמפניה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by WarMachine,

ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by fireskill,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת, צרפת שיחקו טוב מאוד נגמר בסוף 1-0

• 79 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. ? תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by chris_u16,

-

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by kfirbep,

איך אני מטשטש תמונה?אני צריך תוכנה כלשהי או שאפשר בצייר?אם אני צריך תוכנה איזו(הכי פשוטה)? אם אפשר להסביר לי אני מטשטש את התמונה בתוכנה שאמרתם. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by The UnKnown,

Thinking about getting one.... tell me what do you think . Thnx

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. http://www.storewars.org/flash/

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by neogod,

מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי נוקיה 3510 אני מחפש אתרים שנותנים להוריד ציצולים באיכות 4 פולי אייקונים ושטויות אחרות אני לא מחפש אתרים ששולחים הודעה לפאלפון עם הצילצול (עולה כסף) אלה אתרים שנותנים להוריד שירים שאפשר אחרי זה להעביר לפאלפון עם כבל/אינפרה אדום. תוכנות שיכולות להמיר קובץ mp3 לצלצול באיכות 4 פולי גם יתקבלו בברכרה. דרך אגב הכל חוקי

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by FatalZero,

משהו יכול לסדר לפי סדר יציאתם את סדרת סרטי Star Wars תמיד רציתי לראות אותם אבל אני לא יודע מי יצא אחרי מי ומה בא אחרי מה ראיתי שיש כאן כמה וכמה מעריצים של הסדרה...התוכלו לעזור?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by approx,

זה פתוח מחר ואם כן ממתי עד מתי ? (בחיפה?(

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by J0n1,

אני מחפש פנס יד רגיל וקומפקטי, שיהיה חזק/חסכוני/ועמיד למים (לא צלילה, אבל שפריצים ובכללי שיהיה עמיד), כמובן שבמסגרת התקציב (20$) אשמח להצעות...

22. לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אולפני פוקס השיקו טריילר שלישי ואחרון לסרט הקומיקס השאפתני שמגיע בחודש הבא, ויש בו הפתעה קצרצרה וגדולה שטף הקדימונים החדשים בהוליווד ממשיך, הפעם עם סרטון אחרון באורך מלא עבור פרק מספר 8 בסדרת סרטי X-Men,שיקרא Apocalypse כידוע, יפגיש את חבורת המוטנטים עם אחד מהאויבים הנודעים והמאתגרים ביותר שלה, ומיועד להגיע אל האקרנים בעוד חודש אחד בדיוק. הטריילר עצמו עשוי טוב בהחלט ומציג אפקטים מרשימים ומעט מקווי העלילה הכלליים שצפויים לנו (פרופסור איקס לא נמצא, ותלמידיו הצעירים צריכים לקחת על עצמם את המשימה של להגן על כדור הארץ כולו), אך החלק המעניין באמת מגיע בסוף – אז נחשף לרגע קצר על המסך כלי הנשק של המוטנט המפורסם ביותר, וולברין. אז כן, נראה שלמרות הדיווחים המו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. תקציב:300,000 ש"ח לאוטו בסיסי. דרישות:ביצועים גבוהים,5 מקומות מרווחים,ג'יפ. תוספות שיש לנו:גלגלי מגזניום של סובארו,רדיו דיסק DVD שיש לכל אחד באוטו של קנווד,רמקולים וטיווטרים בכל מקום שאנחנו נפרק. GPS מובנה באוטו. יש לנו סובארו אאוטבאק 3000 4X4 AWD. אבא שלי רוצה להחליף,כל יום הוא צריך לנסוע מבאר שבע עד תל אביב לעבודה שלו (יותר נכון כמעט כל יום),חשוב שהאוטו יהיה טוב.

• 84 תגובות
    • 7.7k צפיות
  25. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. בזמן האחרון אני הרבה בEBAY רואה נרגילות וכל זה...,אני רואה שהמחירים שמה ממש ממש גבוהים לעומת מה שיש בארץ,וזה לא שאין שמה קונים במחירים הגבוהים האלה איך הולך כל הקטע הזה של השליחה לחו'ל?,אם אני רוצה נגיד לשלוח למישהו נרגילה במשקל של 1KG,איך אני יודע כמה כסף יהיה המשלוח? וד'א,מאנשים אחרים שראיתי בEBAY אני רואה שהם קונים נרגילה מאיזה אתר ישראלי נרגילה ב70 שקל,ומוכרים אותה שמה ב30-35 דולר בערך,פקט גחלים שהם קונים ב40 שקל מוכרים ב40 דולר מה אתם אומרים אז? בא לי קצת כסף קל. נ.ב,אני קטין אם זה משנה(עוד חודש 18)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים