כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי עכשיו מכתב קבלה לעתודה במקצוע הנדסת מחשבים (אוניברסיטת ת"א, למי שמתעניין) יש למישהו מושג מה בערך התחומים שעובדים עליהם במקצוע הזה ? ומה ההבדל בינו למדעי המחשב ? אני מניח שהנדסת מחשבים יותר נוגעת לקטע החומרתי (בניגוד למדעי המחשב שמתעסקים יותר בתוכנה) אבל יכול להיות שההבדלים קצת שונים. ובכלל, מה אתם אומרים על אוניברסיטת ת"א ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה קורה... (מחר גם שביתה ) אני רואה בחתימות ובהודעות שנניח כתוב משו וכשלוחצים עליו אז זה מעביר אותך לאתר (=לינק) אבל לא כתוב את כתובת האתר... איכשהו שינו לה את השם אני יודע שקשה להבין אבל זה בגלל שקשה להסביר אז הנה דוגמא: הלינק שאני יודע לעשות זה ככה: http://hwzone.co.il/ לוחצים וזה נכנס-> אבל כתוב את כתובת האניטרנט אני רוצה לדעת איך עושים את זה: HWzone שילחצו על זה וזה יכנס לאתר או נניח יהיה כתוב לדוגמא טלפון וכשתלחצו זה יכנס לאיזה אתר שאני בוחר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צמח ראשון (עץ) העלים של העץ יותר מקרוב צמח שני איך קוראים לצמחים האלה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המקום היחיד שראיתי שמוכר את הSony X95F ב1465.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעבור מבחן באנגלית טכנית (מושגים של מחשב) ואני לא יודע ממש במה מדובר הודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בהסבר מפורט על הנושא
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר... ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו.. אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. ועוד פעם, חינם! מישהו שמע,מכיר,קיבל?? הרשמה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח אסמסים חינם מהאינטרנט לפלאפונים? כמו באייסיקיו שיש.. רק באייסי נגמרו לי השליחות ובשביל למלא אותם צריך שישלחו לי אסמסים לאייסי וזה סתם יקר אז עונים לפלאפון. בקיצור יש איזו תוכנה שאפשר לשלוח דרכה חינם אסמסים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמובן מתוצרת gaymer... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17179 לפחות שינסו לעשות מתיחה טובה (או לפחות מבדרת ;D)... אבל לא, הם לא השקיעו זמן, וסתם גנבו תמונות מ kreed (שבכלל מפותח ע"י הרוסים) ומנסים לשכנע את הקוראים האידיוטים שמדובר במשחק חדש. המנוע אגב אינו מבוסס unreal2 אלא מנוע חדש לגמרי הנקרא Xtend... והכי מצחיק הם התגובות של האנשים שחושבים שבאמת מדובר במידע רציני.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי.. חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד.. הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד.. עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות.. מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:
-
יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עצבני!!! לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי אינטרנט מהיר בכבלים מאחת הספקיות לפני שהתחברתי שאלתי את נציגת המכירות אם ניתן לקבל חיבור ללא חייגן והיא ענתה בבטחון שאין בעיה וזה לוקח יומיים-שלושה אחרי החיבור. ביום חמישי חיברו אותי והיום התקשרתי לברר מה קורה עם זה לרוב תדהמתי קיבלתי תשובה שאין אפשרות לקבל חיבור ללא חייגן ביקשתי להתנתק ואמרו לי שגם זה בלתי אפשרי בגלל שיש לי התחייבות לשנה. אני לא בקיא בחוק מספיק ורציתי לדעת אם יש לי עילה לביטול העסקה מכיוןן ש: 1.לא קיבלתי מה שהובטח לי בעת ביצוע העסקה 2."המוצר" רק מספר ימים אצלי (והעסקה היתה טלפונית) תודה
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-