כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה קורה... (מחר גם שביתה ) אני רואה בחתימות ובהודעות שנניח כתוב משו וכשלוחצים עליו אז זה מעביר אותך לאתר (=לינק) אבל לא כתוב את כתובת האתר... איכשהו שינו לה את השם אני יודע שקשה להבין אבל זה בגלל שקשה להסביר אז הנה דוגמא: הלינק שאני יודע לעשות זה ככה: http://hwzone.co.il/ לוחצים וזה נכנס-> אבל כתוב את כתובת האניטרנט אני רוצה לדעת איך עושים את זה: HWzone שילחצו על זה וזה יכנס לאתר או נניח יהיה כתוב לדוגמא טלפון וכשתלחצו זה יכנס לאיזה אתר שאני בוחר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קרע אותי מצחוקקקק http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/18641.html
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג.. פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים! תגידו מה אתם חושבים!!
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא כתוב באתר שלהם... זה המוצר http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814-main.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\ יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קורקינט על מנוע בארץ?? לא אכפת לי איפה אפילו בחו"ל אבל שיהיה אפשר להזמין ויהיה משלוח לארץ תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני באמצע כתיבת עבודת שורשים ואני צריך להכין אילן יוחסין. התחלתי להכין עם תמונות ויוצא ממש לא מסודר. חיפשתי בגוגל עצים אבל לא מצאתי שום דבר לעבודת שורשים. למי שמכיר אתר עם תמונה של עץ של אילן יוחסין או כל משהו דומה אשמח לקבל לינק. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הזמנה של מחשב נייד בארה"ב לניו יורק ומשם מישהו יביא לי אותו לארץ , אותו בן אדם הוא תושב ישראל והבנתי שאפשר לקבל החזר מע"מ , הבעיה היא שאיך אני מבקש את החשבונית הזאת של ההחזר ? זה מגיע במשלוח ... מישהו יכול לנסח לי ברור באנגלית בקשה לחשבונית החזרת מע"מ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=382890 כנסו וזהו... הצלחתי להגיע בקומה השניה אל הדלת השניה אבל אני לא מצליח לפתוח אותה... מצאתי 12 פריטים [כולל הסיסמאות] ונשארו לי 6 שאני יכול להשתמש בהם. מישהו יכול לעזור? שעה ישבתי אתמול ולא הצלחתי...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רונן פורת - נפטר בסופו של דבר מ-ALS למי שלא קרא את הבלוג - מומלץ מאוד לקרוא את הספר - ספר עצוב, מצחיק ומלא תקווה http://www.text.org.il/index.php?book=0806031 יום עצוב - וגם שמח (בסוף המלאך הגיע...), גבריאל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר GALAXY S I9000 מחנות פרטית בארץ ומביא לאורנג' קבלה, איזה זיכוי בדיוק אני אקבל אצלם? האם ניתן לקבל את אותו הזיכוי שהייתי מקבל אילו הייתי קונה את המכשיר מאורנג'? הגרסא שאורנג' מוכרים היא רק גרסת ה16 ג'יגה, מה קורה אם אני קונה גרסת 8 ג'יגה? איזה זיכוי אני מקבל אז? תודה מראש ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נדפק לי כנראה הלוח אם, הלוח נקנה לפני כ שנתיים וחצי ב FOX PC שלפי הידוע לי נכחדו, לא דיי בזה שמעתי שגם ABIT פשטו את הרגל. האם יש איזהשהו סיכוי לממש את האחריות? זה נזק עצבני של 700 ש"ח, אולי דרך היבואן?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי! היום קנינו מכונית! WOLKSWAGEN BORA תוצרת גרמניה(ולא הדרעאק הזה -ספרד..) מנוע 2.0 ממש יפה וממש נוחה רק קצת חבל שזה מנוע 2.0 למה כי הוא דיי זולל דלק קנינו ב65 אלף... שנת 2000 85000 KM עברה.... היה לנו לפני זה פיג'ו 405 מנוע 1.9 שנת 92...
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
grid computing! אין כל השפעה על העבודה מול המחשב, אבל תוכלו לעזור לעולם.. http://www.worldcommunitygrid.org/viewJoinNow.do כנסו ללינק, תשקיעו 5 דק' בלקרוא ואז הצטרפו. לאחר שהצטרפתם לפרוייקט, תוסיפו עצמכם לקבוצה Israel : http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=CR5RSMBR9N1 * אני מקווה שהשרשור בפורום הנכון. אם לא - אנא העבירו אותו לפורום המתאים. תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-