כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו רעיונות...אני וחברים שלי שוברים תראש ואין ממש מה לעשות חוץ מסנוקר\לאכול בחוץ\קניונים וכאלה דברים...אנחנו אולי נוסעים לאילת אבל בנתיים משעמם רצחחח....יש הצעות מעניינות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? שמעו,אני רוצה להתחיל לעסוק בכול העיניין הזה של מחשבים וכו' למישהו אולי יש תחום ספציפי להמליץ עליו? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה הבאתי הישר לHWZONE שלא ישעמם לכם : תמונות ריגול של ** מהיר ועצבני 3 ** הסרט שחצי עולם מחכה לו (אולי קצת הגזמתי) : מגיע בקרוב לקרנים אז הינה תפננו לכם... נדיר* :o פורסם היום . http://www.evolicious.com/spypics תגובות אנשים....
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג.. פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים! תגידו מה אתם חושבים!!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסרט הראשון הוא סרט פארודיה בריטי עם איזה ממציא והעוזר שלו שנוסעים בזמן (לפחות ממה שאני זוכר בתחילת הסרט). היה קטע עם רובין הוד שהממציא גורם לכל החבורה להבין איזה פריירים הם ולהרוג אותו במקום לעזור לעניים. זה לצערי כל מה שאני זוכר בבירור וכל ניסיונות החיפוש שלי לא מצאו משהו מתאים. הסרט השני הוא רק המלצה אבל נשמע מעניין בטירוף: וירוס שתוקף את העולם ובגללו מתחילות התאבדויות המוניות ברחבי העולם. החבר שהמליץ לי על הסרט לא זוככר מה השם או אפילו מתי הוא יצא ככה שאין לי מושג מה לחפש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן מתוצרת gaymer... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17179 לפחות שינסו לעשות מתיחה טובה (או לפחות מבדרת ;D)... אבל לא, הם לא השקיעו זמן, וסתם גנבו תמונות מ kreed (שבכלל מפותח ע"י הרוסים) ומנסים לשכנע את הקוראים האידיוטים שמדובר במשחק חדש. המנוע אגב אינו מבוסס unreal2 אלא מנוע חדש לגמרי הנקרא Xtend... והכי מצחיק הם התגובות של האנשים שחושבים שבאמת מדובר במידע רציני.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתוב בכותרת המוצר הוא של OCZ אז אם מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ אני אשמח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה פלאפון של אורנג' אני מתכוון כשמישהו מתקשר אלי מנתגן לו שיר כזה עד שאני עונה נכון.. אז איך אני יכול לשנות אותו דרך המכשיר ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המחשב יודע מה השעה ? נגיד וכיביתי את המחשב ל כמה ימים ונגיד והוא לא מחובר לרשת איך הוא יודעה כמה שעות עברו מאז שהוא כובה ואיך הוא יודעה מה השעה לאחר כמה זמן ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מיול יד שנייה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו נראה כמה זמן הנוער (או הזקנים שמבלים פה) מבלה במחשב....... האם זה בכלל לטובתנו כל כך הרבה זמן?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-