כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
מצאתי כל מיני מפות אבל כשעושים זום עליהם רואים ממש גרוע. יש מישהו שיש לו מפה ברזולוציה גבוה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
למי שמכיר, וגם למי שלא, מומלץ מאוד לראות את הקליפ הזה, פשוט קורע. http://stage.co.il/Stories/290169
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/tacticball/ אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים תודה לכם. ותזהרו מהם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין! התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר משך זמן - 5-6 לילות מספר אנשים - 4 תקציב - כמה שפחות אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול. דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)? בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...) אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה. חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי לה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מארז:VB9000SWA ThermalTake מסך:Dell 3007WFP 30" LCD מעבד:מעבד Core 2 Extreme Duo X6800 BoxוIntel לוח:GAP35TDQ6וGigabyte דיסק:raptor 150GB 15000RPM דיסק 2:WD5000YSוWestern Digital זכרון: DDR2 4GB 1066MHz CL5 Corsair כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 8800 Ultra 768MB ספק:BFG 1000W SILENT PSU Quad 12V Rails קירור:למעבד :Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler פצצה מוריד את החום ל41 מעלות אינטרנט:014 5 מגה קניתי למחשב שלי הקודם גם מחשב של גיימרים מערכת קירור מים big water se 645 זה לא שווה בגרוש חברה אל תיקנו תיזהרו תוך חצי שנה הגומיות השחורות כמו באוטו של מים שיוצאות מהגוף קירור נירקבות והמים יוצאים החוצה והלך המחשב זה מה שלי קרה אל תנסו כל מה שקשור לחשמל אל תתעסקו אם מים. ועוד …
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעקבות ויכווח עם חבר,אני מחפש הסבר למה ההבדל בין ניעור המשקה לעירבוב,כמו בסרטי ג'יימס בונד המפורסמים,כמובן שאני מתייחס לאופן הכנת הקוקטייל. יש לי עוד כמה שאלות,יש כל מני כוסות לשתיית אלכוהול,אפשר הסבר,אולי תמונה של הכוסות למינהם. בקשה אחרונה אפשר אתרים בעברית,באנגלית להכנת קוקטלים משקאות??
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
!!!!אנשים!!!! במזל טוב ובשעה טובה אני בן 18!!!! לצערכם (או שלא) את יום שישי/שבת בערב אני מתכוון לבלות :alcoholic: אז אתם לא תראו אותי פה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מספר תמונות יפות ומענינות שברצוני להראות לכל חברי הפורום לאיזה פורום מתאימות התמונות? לדוגמא סובארו רכב חזק!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרזתו של מנכ"ל X על תוכניות להתחרות בג'ימייל מעוררת דאגות בקהילת אבטחת המידע, בזמן שהונאות פישינג כבר מנצלות את ההתעניינות בשירות שטרם הושקלכתבה
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בחורף שעבר השלמתי מתמטיקה וספרות, ובקיץ הזה אני אגש להרשמה מאוחרת לבגרות בתנ"ך שתתקיים ב-6 ביוני. השאלה היא אם 13 ימים יספיקו ללמידה מתוך מיקודית, שתביא לי ציון של 90+? את הבגרות האחרונה עשיתי לפני כמה שנים, בלי ללמוד בכלל, ועברתי על הגבול 55. אם כן, המיקודית של רכס מומלצת? אין לי דרך להשיג סיכומים וכו' מתלמידים. מבחינת המיקוד, שמתי לב שיש שני נושאי חובה די גדולים, ועוד כמה נושאי חתך. מה הכוונה בנושאי חתך? מתוך שלושת הנושאים האלה, אני יכול לבחור רק אחד וללמוד אותו בלבד?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מנסה למצוא פתרון לאחי: כל עוד הוא נועל נעל ספורט עם רשת מקדימה, לאחר כמה זמן נוצרים בה חורים. זה נובע כנראה מהצורה של הבוהן שמעוקלת כלפי מעלה ואז תוך כדי הליכה/ריצה הציפורן קורעת את הרשת. אני מתאר לעצמי שכמה מכם הולכים להסתלבט על הת'רד הזה, אבל אשמח מאד לשמוע תגובות רציניות תודה מראש =]
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?
-
אני שומע הרבה דעות. שאלתי את הקב"ם בבסיס שלי והוא אמר לי שאסור. אבל.... הקב"ם הקודם אישר כמה מחשבים. גם כמה קצינים אמרו לי שיש בסיסים שמותר בהם... מישהו יודע משהו?
-
- 12 תגובות
- 9k צפיות
-