עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by miaoo673,

http://www.collegehumor.com/video:1774935

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תנו רעיונות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by asus7,

בננה משמין?

5. Started by ForresT,

היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moses_23,

אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. http://voshy.com/videos/view.php?id=t6pnxn4k

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asaf_azar,

משעמם לי בית וחשבתי לנסות תחביבים חדשים תמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ולצערי הייתי צריך אותה. נמחק לי גם הזיהוי של חוקיות מ"ה אבל זה כנראה לא ממש מתאים לדיבור פה. אמנם תיקנתי את זה אבל זה מוזר כי מדובר בשינויים ברג'יסטרי שמוזר מאוד שהם נמחקו/נעלמו. אהה, ודווקא הקוקיז לא נמחקו. אז מה קורה כשהמחשב מפסיק לקבל חשמל בפתאומיות? האם זה לא משפיע או משפיע לרעה? ועל מה בדיוק (יש רכיב ספציפי)?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by X-BLADE,

1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by fish123,

ידיד שלי אסף 200 קלטות וידאו ישנות שהן מלאות בזבל.. הוא חשב שהוא יוכל לנסות למכור את זה לאנשים (ימחק את כל מה שיש בקלטות) אבל לא נראה לי שהוא הצליח להשיג לקוחות מה אתם הייתם עושים עם 200 קלטות בבית? אני הייתי זורק לפח

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. אני זוכר שנאמרו לפני חנוכה הדברים הללו: בהינתן והמו"מ יתפוצץ ובמהלך חנוכה הצדדים לא יגיעו לפשרה, בית הדין לעבודה יוציא צווי מניעה לשביתה. אז מה קורה, חמישי חוזרים ללמוד? או שהשביתה בכל זאת יוצאת לפועל ללא כל צווי מניעה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481521,00.html אז חוזרים אני מניח?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אתמול יצא לי להסתובב בדיזינגוף סנטר ולגלות חנות מעניינת שיש בה כל מיני בובות, פסלים ודברים בסגנון מסרטים, סדרות כמו מלחמת הכוכבים, סאות פארק, סימפסונס, כלבי אשמורת ורבים אחרים. מישהו מכיר עוד חנויות שכאלו בארץ שבהם ניתן למצוא דברים נחמדים ונדירים יחסית בארץ? אני לא מדבר על בובות יו גי או אלא על דברים קלאסיים ובוגרים יותר. לילדים בנפשם מצורף תמונה של הרכש החדש משם, שהצטרף לדיאבלו שנקנה בצרפת לפני 7 שנים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  18. איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. היום הוא אמר משהו כזה בהיום שאחרי מחר בערוץ 10 אבל אבא שלי כמו תמיד :" בלב הלבה לבהל מה מה ? בלה בלהב" אקיצר לא ממש שמעתי תקריין. למשהו יש מושג אם מחליפים היום לשעון סתיו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אני שם לב שיש המון אנשים שבאים עם כ5-6 k כדי לרכוש מחשב. שאלתי היא: האם כדאי לקנות מחשב עכשיו ברוב הכסף ולשמור כ 1-1.5k לשדרוג עתידי, או לקנות מחשב בכ 3k ואז עוד שנה/שנתיים לקנות מחשב חדש בעוד 3k?

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה. בתודה מראש חברים

22. Started by avivhhaviv,

:lol:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.