כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
לא לנסות את זה בבית.. http://gprime.net/video/dremelcd.php
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה דגמי G-Shock שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם, אם יש כאלו שלא נגמרים בעיצוב. מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מוצלח? אשמח לקבל הפנייה לאתר שמשווה אותם או פורום שמתעסק בנושא. תודה, בז'נגלו.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוכיחו או הפריכו ע"י דוגמא נגדית: אם (f(x גזירה בנקודה x0 ו-(g(x אינה גזירה בנקודה x0 אזי גם (f(x) + g(x אינה גזירה בנקודה x0. לא הצלחתי לחשוב על דוגמא נגדית. :-\ כיצד מוכיחים את המשפט במידה והוא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט לראות איזה קורע זה.. שלא נדבר על האפקטים הקוליים.. לראות ולא להאמין
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות. אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב. האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני שואל זאת, כיוון שלהבדיל מפיירפוקס, כאשר שדרגתי את אינטרנט אקספלורר בחלונות 7 שלי מ-8 ל-9, ההתקנה דרשה ממני לסגור איזה מיליון תוכנות במחשב שלי (ראו קובץ מצורף), ולאחר מכן להפעיל את המחשב מחדש. דבר שכזה לא היה קורה אם אינטרנט אקספלורר בחלונות 7, לא היה חלק מובנה במערכת ההפעלה, אלא תוכנה נפרדת כמו במקרה של Windows Live Mail שהיא תוכנה נפרדת מחלונות 7 בניגוד ל-Outlook Express שהיא חלק מובנה בחלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שזאת סדרה טובה, מישהו יכול להגיד לי איפה משדרים וכו'....?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Student cuts off penis and tongue after drinking hallucinogenic tea http://www.ananova.com/news/story/sm_822069.html :o :o אאוץ !!! כואב ביותר...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנאים ליצירת סדרה אני לא יודע לנסח זאת בצורה מתמטית אבל אני אנסה לנסח זאת בצורה הטובה ביותר. בסדרה(אינסופית) שהאיבר הראשון שלה הוא 1, מהם התנאים שהסדרה תקיים: א. סכום המספרים מa1 עד an יהיה שווה לאחד המספרים הבאים בסדרה, למשל: S(a1+...+an) =an+5 ב. סכום מa1 עד an יהיה שווה לסכום של מספר איברים אחרי an, כלומר: S(a1+....+an)= S(an+2....+an+7) לסיכום, אני מבקש את העקרונות שבא הסדרה תקיים את שני התנאים יחד ואת העקרונות שבה הסדרה תקיים אחד מהתנאים. בהצלחה (מי שיפתור את הבעיה, יפתור בעקיפין את המשפט האחרון של פרמה) ד"א אם למישהו יש אתר של מומחי מתמטיקה או משהו בסגנון, אני אשמח אם הוא יתן לי לינק, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל לא אני כתבתי אז לא לבוא אליי בטענות. הסיבה שאני מפרסם את זה היא שאני פשוט מסכים עם כל מילה. אז ככה: יה יה מה קורה גם אני להתלהב רוצה כמו כל זמרי הראפ צעצוע בישראל אני גם את השכל רוצה לזבל אני מחשמל מוקי די תזדיין לי מהעיניים סאבלימינאל והצל המזדיינים תעופו לי מהפנים חבורה של הומואים סתם חובבנים תפנו תשטח למקצוענים השירים שלכם עלובים אתם נשמעים כמו זבובים אתם שולטים ברחובות כמו חבורת זונות אני שר אחר ואני אוכל לא כשר אני מזיין בשבת ואני גם חבר בכת אני פורץ לבתים רוצח חתולים ושותה תדם והם מעשנים סמים וחושבים שהם גברים הכל דיבורים אין להם חיים וונאבים מזדיינים מעתיקנים אני שונא אותכם אתם סתם מתלהבים חבורה של פלצנים בתולים שכל הזמן מדברים על זיונים ראפרים מזוייפים מו…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://catalog.sun.com/partpricing.xml?site=IL_ENG&catalogue=FC&segment=FC_R&item=FC_SC_CAT&group=2010&fid=5150&id=13308 מה אתם חושבים על זה? וגם זה לתחנות עבודה: http://il.sun.com/catalog/?n-state=http://catalog.sun.com/partpricing.xml?site%3dSUNMICROIL%26catalogue%3dFC%26segment%3dFC_R%26item%3dFC_SC_CAT%26group%3d2005%26fid%3d5090%26id%3d13357~~~G!08494CF74DC7!WBPkexcnEpBE33lB~standard~ws-nocache~~@http://syndicator.sun-catalogue.com/ilsunmicro/sunilcontext מישהו רוצה לקנות 2 ב 10?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-