עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DeaglinG,

אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שמעתי גם שהכרוםבוק אמור להיות משודרג לכלול את חנות פליי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. עבור משרת סטודנט לחשמל ועבור משרה בתחום ורפיקציה/ולידציה. גם שמועות מחברים יעזרו. תודה

6. חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yossi21,

ברוב הפעמים שחיפשתי חולצות בארץ, לא מצאתי דברים נורמלים לפי הטעם שלי. האם אתם מכירים אתרים נורמלים שאפשר לקנות מהם חולצות טי שירט לגברים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Stanly,

http://zbeng.net/more/interview.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by elerock,

אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Ewingum,

http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by BenK,

אני חייב להודות.... מהרגע שנכנסתי לפורום הזה הפכתי להיות אוהד מושבע של AMD אני כבר לא יכול לשמוע על מישהו קונה מחשב של אינטל בלי "לתקוף אותו" על כך ולנסות לשכנע להשקיע במשהו טוב יותר וחזק יותר בנוסף הפרסום של הAMD גדל מאוד בכל תחומי התקשורת והמכירות בהקפים מדהימים ואני מאמין שרבות מהקרדיט לכך מגיע לאנשים כמונו ולאתרי החומרה האלו בכלל ואם הגענו למצב שישנם מכירות של AMD במיכרזים (כמו זה http://www.p1000.co.il/p1000/aff_redirect.asp?came=4&link_id=2) אז כנראה באמת השגנו משהו לחברה הישראלית ולשבירת "המונופול" משהו שיש לאינטל בארץ שמיייייח שפקחתם את עייני P= ותמשיכו כך על החתום עדי ז'…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by GamePad,

https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by TECHDATA,

אני מנסה להשיג אותם כבר כמה חודשים הם נעלמו " מספר אינו מחובר " יבואן של חומרה והוא רשום באתר של ECS שנציג רשמי ממש מוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/W2B/WhereToBuy.aspx?MenuID=26&LanID=10&AreaID=6&CountryID=95&TabID=1&ln=1

15. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149350,00.html שוב פעם הנשים מוכיחות שאין להן מקום על הכביש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

קטע הזוי ממש... כבר בערך 24 שעות כשאני מנסה להתחבר לפייסבוק אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה למטה כאשר חברים שלי מנסים לצפות בפרופיל שלי הם מקבלים הודע שהמשתמש לא זמין כעת... WTF?! מישהו נתקל במשהו בסגנון? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…

18. Started by scorpion,

צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arkadur,

לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NuXeR,

תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Dvich,

קרע אותי מצחוקקקק http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/18641.html

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by FastJack,

לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם . אז ככה ראיתי פה פעם (בפורום כללי) מישהו שביקש אתרים שדרכם אפשר להיכנס לאתרים אחרים שהמשחב חוסם . אני מנסה להוריד משהו מGAMERS HELL וזה לא נותן לי הוריד כי האינטרנט חוסם לי את זה . יש אפשרות להיכנס לGAMERS HELL דרך אתר אחר ולהוריד משם ?. תודה לעוזרים . עריכה:בשביל שתיהיה יותר התעניינות בתארד הזה אז ערכתי את הכותרת בשביל השאלה של Kosta88 ציטוט:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.