עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם אי פעם חלמתם להרגיש חלק מסרט הוליוודי עתיר תקציב ואפקטים? עכשיו יש לכם סיכוי לעשות את זה - כחלק מהקמפיין הפרסומי עבור הסרט 'היום השלישי: התחדשות' (Independence Day: Resurgance באנגלית צחה) יש לכם אפשרות לחזות בהשמדה הוירטואלית של כל איזור בעולם, אשר בו קיימים צילומי Google Street View - כולל הרחוב והבית האישיים שלכם, במידה והוא קיים במאגר של ענקית הטכנולוגיה. אפוקליפטי משהו, אבל גם חביב בהחלט. http://www.independencedaymystreet.com/news/all

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by EasyPooper,

אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by eran256,

פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MishaK,

מי מעיז לחשוב להחמיץ את המבצעים האלה???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני צריך לדעת כמה אחוזים מורידה מס הכנסה בסכום כסף מסוים. למשל אם קיבלתי 3000 ש"ח, כמה מס הכנסה תוריד לי (באחוזים) תודה!

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מי,לדעתך,מנצח מבין השניים?מי חזק יותר?מי לוקח? מוחמד עלי-עם כישוריי האגרוף הנדירים שלו,או סופרמן-איך שאנחנו רואים אותו בסרטים,עם הכוחות העל אנושיים שלו?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shloosh,

אני משתגעעעעעעעעע כל כמה זמן יש לי חרא כזה בגרון כאילו כאב שאני בולע רוק. וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן יש גם קצת ליחה חחחח קיצר גם לעוד כמה חברים שלי יש אתה זה והם אומרים שזה בגלל החילוף עונות של הקיץ עכשיו.. לעוד מישהו יש את זה??? ארררר

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. יש פה עונת ימי הולדת בזון, והיא לא פסחה על אבי שלנו! אבי, U DA MAN! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Ewingum,

http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by RazorJunior,

באינטרנט ישנו אתר הנקרא: "DARVIN AWARDS". הפרסים הללו ניתנו לאנשים הכי מטומטמים בעולם . הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2003 אידיוט מס' 1 ... סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה. הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה. אידיוט מס' 2 ... מתברר שלפני כמה שנים ה…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Drek Boy,

איך אפשר לשלוח אסמסים חינם מהאינטרנט לפלאפונים? כמו באייסיקיו שיש.. רק באייסי נגמרו לי השליחות ובשביל למלא אותם צריך שישלחו לי אסמסים לאייסי וזה סתם יקר אז עונים לפלאפון. בקיצור יש איזו תוכנה שאפשר לשלוח דרכה חינם אסמסים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים סטלניים, שקטים יחסית שעושים כיף להרגע כמו PIXIES - HEY לדוגמא. תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מכיר את ynet , walla, gmail איזה עוד אתרים יש?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=IDoOV0FFPvA

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by barak_11,

הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ShrekHunter,

שלום, יש לי פרופיל 72. תעזרו לי בבקשה להחליט לאיזו יחידה ללכת? בהנחה שאני רוצה קרבי. ואם אפשר אז יתרונות או חסרונות למה שאתם ממליצים. תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by scorpion,

צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שני סרטים, שני משחקים, שני כוסיות, מצאו את ההבדלים: את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים