עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by avihy,

יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Ewingum,

http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מאחר ש-GTA קיבל ביקורת קשה על היותו משחק אלים, מציג קונאן אובראיין גרסה יותר ידידותית של המשחק: http://youtube.com/watch?v=0kgo0VXGixk http://www.youtube.com/watch?v=JXGSwx29EjI http://www.youtube.com/watch?v=0mOwIcBuyYw http://www.youtube.com/watch?v=J-_7SRKPmzQ

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 125,

אני רוצה לצייר לחברה שלי ציור,ענק ,למסגר וכל העניין הזה . אני יודע לצייר טוב מאוד ואני יכול לצייר כל דבר , הבעיה היא שאני לא יכול לצייר ללא העתקה כלומר לצייר מהראש . אז אם אפשר תמונות/ציורים יפים שאני יוכל לצייר אותם , זה מאוד יעזור לי , וכמובן משהו שיתאים לחברה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Kurt,

יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. YNET היום

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by IG,

בגהנום > לילה טוב לכול הכופרים! לרגל יום ללא דוסים מעצבנים (אהממ רוני אהממ) שחופרים למוות בכול דיון, החלטתי לפתוח שרשור שירכז את רשימת החטאים שלהם שבזכותם נגיע לגהנום. *בלי תגובות מטומטמות (אם יש ספק- אין ספק!) ** ברצינות התכוונתי לקודם- ערסים צעצוע נא לא להגיב... אני אתחיל: לא צם (כמובן), שומע הבי מטאל (דיו... הרבה מוטיבים של שדים ודברים אחרים שנחשבים ככפירה ) ועוד משהו שהחלטתי לצנזר :-X :

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לקראת תערוכת CES 2026, ענקית הטכנולוגיה מדרום קוריאה טורפת את הקלפים בשוק הגיימינג עם סדרת Odyssey החדשה. בעוד המתחרות מנסות להגיע לקו ה-1,000 הרץ, סמסונג עוקפת אותן בסיבוב עם צג שמגיע ל-1,040 הרץ, ולצידו חשיפה של מסך תלת-ממד ברזולוציית 6K שאינו דורש משקפיים. העתיד של הגיימינג התחרותי והאימרסיבי מעולם לא נראה חד יותרלכתבה

13. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע בכל מקרה 17 פרק ענק אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gtabak_37,

שלום בקרוב אני אסע לפולין, וברצוני לרכוש על הדרך בקבוק וויסקי שישמש כמתנה למישהו, את הוויסקי אני רוצה להעביר איתי לפולין ובחזרה- בלי פטור ושמור. האם יעשו לי בעיות אם את הוויסקי שאני אקנה בדיוטי פרי אני אכניס למזוודה שהולכת לתא המטען של המטוס? תודה (ולא, אני לא הולך להשתכר שם ולבייש את המשלחת- פשוט כשיש הזדמנות לאלכוהול בזול, לוקחים. )

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום!! יש לי בעיה מוזרה בטלוויזיה ובשידורים של יס. ברגע שמדברים ליד הטלוויזיה עם הפלאפון אז השידורים נדפקים ונתקעים, וברגע שאתה מנתק זה חוזר לעצמו. בדקתי את זה כמה פעמים וזה נכון. זה קורה רק בטלוויזיה אחת בבית. אני לא משקר עליכם למישהו יש מושג למה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by mrraz,

אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ShrekHunter,

שלום, יש לי פרופיל 72. תעזרו לי בבקשה להחליט לאיזו יחידה ללכת? בהנחה שאני רוצה קרבי. ואם אפשר אז יתרונות או חסרונות למה שאתם ממליצים. תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by fuck off,

יש כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם. מחשבים זו האהבה הכי גדולה שלי ואני מבין במחשבים אבל לא ברמה גבוה. למדתי דרך האינטרנט. אני רוצה להרכיב מחשב כי זו באמת חוויה נפלאה ואני צריך מחשב חדש. אני אף פעם לא הרכבתי מחשב בעצמי ואני מפחד שאטעה או אפגע ברכיבים - מה אם המגעים של המעבד יתעקמו או, שאקנה רכיבים שלא מתאימים אחד לשני??? כדאי לי לקחת את הסיכון וכן להרכיב מחשב? כאמור יש לי ידע מסוים בחומרה אך אין לי ניסיון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג.. פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים! תגידו מה אתם חושבים!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים