כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"הם קוראים לו המפלצת" http://news.walla.co.il/?w=/8/888160
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"- לרשת חנויות באג דרושים אנשים טכניים עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים למגוון תפקידים. - למעבדת השירות בגן שמואל דרוש תותח פי.סי עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים " תותח פי.סי? זה איזה תותח חדש שיורה מחשבים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי , הוא ביקש ממני שאני יברר לו כמה פרטים... בקשר למה אפשר להכניס לכלא ומה אסור... כבר הבנו שדיי רצוי להביא כרית ציפית ושמיכה מהבית... אז בסך הכל השאלות הם מה כדאי להביא שיהיה שימושי שם.. (לאנשים שהיו בכלא צבאי בעבר , אם יש כאן בכלל כאלה ) איך התנאים שם , סדר היום , אוכל , יחס ... בקיצור כמה שיותר פרטים , יותר טוב.. ד.א - הוא נכנס אחרי שהוא היה 45 יום בבית , עריקות כדי לצאת מקרבי. כמו שאתם יודעים 44 - נפקד 44+1 - עריק.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף. מה אתם אומרים כדאי לי או לא? יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה. ד"א יש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא משתמש. היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי. מה איתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב במקור ניסיתי להבין כמה אחוזים מהמים שלנו באים מהכנרת וכמה ממקורות אחרים, אולם לא מצאתי שום גרף או מאמר מעודכן. ואם מנסים להרכיב פאזל מהאינטרנט יוצא בלאגן אחד גדול. מאתר רשות המים: "בשנה ממוצעת מופקים מהכנרת כ 420 מלמ"ק מים המהווים 20-27% מהתצרוכת הכוללת בישראל." נראה שהמאמר מעודכן מלפני כמה שנים טובות http://www.water.gov.il/NR/exeres/E5FD41FD-E987-40B6-B953-763DD50D57C3,frameless.htm מויקיפדיה ערך משק המים בישראל "המדינה מתכננת להקים עד שנת 2012 מתקנים נוספים בחדרה, ראשון לציון ובאשדוד, שיספקו יחד 300 מיליון מטר מעוקב מי שתייה בשנה - כמחצית מהצריכה הארצית הביתית בישראל. " מה שלא מסתדר זה איך לפני כמה שנים 420 היו רק 20%, ועוד כמה שנים 300 יהיו כבר 50% (בהנחה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ציוני הפסיכומטרי הגיעו. קיבלתי 580, שיפור של 20 נקודות בהשוואה לפעם הקודמת. שיפרתי משמעותית בכל פרק חוץ מכמותי. בעצם בכמותי קיבלתי פחות מהפעם הקודמת. בפסיכומטרי הראשון הוצאתי 98, הפעם הוצאתי 89. אם אפילו הייתי מצליח לשמור על הציון הקודם הציון הכללי היה מעל 600. יש לי בעיה להתמודד עם הלחץ המטורף בחשיבה כמותית. אני לא מצליח לחשוב במהירות של דקה לשאלה. איך אפשר להתמודד עם זה? אולי עלי להחליט מראש שאני עושה 18 תרגילים ובתרגילים אני משקיע את כל ה-25 דקות. את שאר התרגילים מנחש. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכיר את ynet , walla, gmail איזה עוד אתרים יש?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר ימים השיקו בזק וחברת הכבלים הוט בצירוף מקרים מפתיע למדי (שתיהם באותו יום, אבל.. שלא תחשבו שהם תיכננו את זה מראש כמובן..) חבילת הורדה חדשה לחלוטין, חבילת ה-5 מגה הורדה. מזה שנים רבות אנו הגולשים בישראל סובלים קשות ממהירות העלאה (Upload) נמוכה בצורה שלא ניתן לתאר ביחס למדינות האחרות בעולם. הדבר הזה משפיע קשות על ההתפתחות של ענף האינטרנט בארץ בכל התחומים הקיימים, אם זה רק בהעלאת כמה קבצים לרשת / שליחת דואר / תמונה לחבר באיסיקיו ועד העניין הגדול יותר שהוא כמובן שיתוף הקבצים ומשחקי הרשת השונים (לדוגמא, אני רוצה לפתוח שרת משחק קטן עם עוד כמה חברים אני לא יכול, והפינג שלי מושפע קשות בגלל המהירות הנמוכה). גם בחבילה החדשה שהם השיקו היחס בין מהירות השליחה למהירות ההורדה נ…
-
היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג שמח , לפני שיא החום צריך לקנות מזגנים. קראתי קצת ,דיברתי עם קרובי משפחה,בקרתי בחנויות אך לא הצלחתי לגבש דעה. בעבר היו במשפחה 2 מזגני LG, אחד טוב למדי (לא זוכר את הדגם) שעבד ללא תקלות , לפעמים נאלצנו לכבות כי קפאנו מקור. אחרי הניסיון הטוב החלטנו לקנות LG נוסף לסבא וסבתא ז"ל, המזגן השני כל הזמן הרעיש ולא קירר. לקרובי משפחה יש תדיראן שעושה את העבודה אבל מרעיש (מצאתי מידע דומה לפיו בתדיראן מייצרים מוצר סביר+ אבל מרעיש-בחדר שינה לא שמים מזגן שאינו שקט וזה לא משנה עד כמה הוא מקרר\אמין או יפה. בחנות המליצו על אלקטרה\טורנדו . על פי המוכר לשתי החברות ישנם דגמים סיניים ודגמים תוצרת הארץ-על פי מה שהצלחתי למצוא ברשת ,מדובר ב"אותה גברת בשינוי אדרת" דגמי הטורנדו …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני אישית עושה מחר את הבגרות של 5 יחידות ודי בטוח שילך לי קל כרגיל... 8) הבעיה לקום מחר ב 9:00 לשיעור נהיגה... נסתדר איכשהו.. בהצלחה!
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-