כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שאלה נוספת בקשר לפרסום MA Music(המוזיקאים). מצטער מראש על פתיחת נושא חדש אבל נושא זה עוסק במשהו ספציפי בפרסום. פרסמתי אתמול אתמול קליפ וידאו עם אחד השירים של צמד המוזיקאים- http://www.youtube.com/watch?v=SicgybLtSIU עכשיו השאלה שלי היא - איך עולים בדירוג בyoutube.. איך זה הולך.. יש קליפים שנצפי אלפי פעמים .. ואני יודע שזה תלוי במספר פרמטרים אבל אילו שיטות יש לפרסם את הקישור בyoutube בצורה יעילה יותר וכו'..?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ב816 ש"ח חבילת BASIC הכוללת שרת ודומיין לשנה. http://www.livedns.co.il/PrivateBasic.aspx אשמח לחוות דעתכם, משתלם לדעתכם ? כמו-כן, איך אני מתקין או רוכש פורום vBulletin ? אשמח לעזרה. *להנהלה, מצטער אם טעיתי בקטגוריה. תודה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, בעקבות ויכווח עם חבר,אני מחפש הסבר למה ההבדל בין ניעור המשקה לעירבוב,כמו בסרטי ג'יימס בונד המפורסמים,כמובן שאני מתייחס לאופן הכנת הקוקטייל. יש לי עוד כמה שאלות,יש כל מני כוסות לשתיית אלכוהול,אפשר הסבר,אולי תמונה של הכוסות למינהם. בקשה אחרונה אפשר אתרים בעברית,באנגלית להכנת קוקטלים משקאות??
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה להמזין מ-SKYPC את הכונן הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ST1000DM003~7~0.htm אני גר בבאר שבע, אז אני לא יכול לאסוף את הכונן. השאלה היא האם הכונן ישרוד משלוח בדואר? כוננים הם די עדינים ואם הוא יזרק פעמיים ע"ד עובד דואר ממורמר... לא טוב. מישהו עשה משלוח כזה פעם? הכונן הגיע תקין? על מי נופלת האחריות במקרה שהוא מגיע עם פלטה שבורה (אני מניח של הדואר)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום Hwzone, קוראים לי רום ואני מעוניין להפיק עיתון גיימינג ישראלי ללא מטרת רווח. אני כבר מעל 5 שנים גיימר ומאוד מתעניין ואוהב את התחום הנ"ל. אני וכמה חברים העלינו את הרעיון הזה ואני חושב אם כדאי לי לעשות את זה. אני לא מעוניין להרוויח כסף,אלה רק לכסות את עלויות ההדפסה והזמן. כל מי שרוצה את המגזין שיצא כל שבוע ביום שני ויהיה בו כמינימום 50 עמודים ובגרסת יום כיפור 120 עמודים לפחות. אם תהיה היענות של לפחות 50 אנשים ביום שני הבא תוכלו לקבל ביד את המגזין. המחירים (אם היו לפחות 50 אנשים) 10 ש"ח לדיסק שבוא קובץ PDF. או 25ש"ח למגזין מודפס. כל מי שירצה לפרסם עליו רק לבקש ובמקום תמורה כספית שיפרסם את העיתון. כלומר: בעל אתר שרוצה שאתרו יתפרסם לא יצטרך לבזבז כסף רק לפרסם. בנוסף כל מ…
-
- 60 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב 3 מחשבים משרדיים (פחות או יותר) בתקציבים של 2K, 3K ו-4K. מאחר וזה לא דחוף להרגע, רק צריך להיות בשבועות הקרובים, רציתי לדעת אם נגמרו צניחות המחירים של המעבדים או שיש עוד איזה ירידה משמעותית בקרוב. ברור לי שתמיד המחירים יורדים, אבל יש ירידות משמעותיות כל פעם ש-AMD/Intel שולפים ארנב חדש מהכובע... אז יש מה לחכות, או שאפשר להתחיל לבנות מפרט עכשיו ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי שני משתמשי EMAIL, אחד מהם הוא GMAIL, אחד מהם הוא MAIL.COM האימייל הראשי שלי היא GMAIL. אבל חשבון היוטיוב החשוב שלי הוא MAIL.COM. לכן כשאני מתחבר ליוטיוב דרך חשבון הMAIL.COM אז הוא מתנתק לי מהGMAIL. וכשאני מתחבר לאימייל הוא מתנתק לי מהיוטיוב. חצי מהזמן שלי מתבזבז על מעבר בין חשבונות GOOGLE\YOUTUBE. ראיתי כאן לפני כמה זמן כתבה על כך שאפשר לשלב שני חשבונות בגוגל. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולנו התפעלנו לפני מספר שבועות מהתוצאה המדהימה של רועי שפי ב AQUAMARK03 - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=63983;start=0 אך לפני דקות אחדות, במהלך שיטוטים ברשת האינטרנט עליתי על התרד הבא באחד מהאתרים המפורסמים והגדולים בעולם ל OC - ב EXTREMEOVERCLOCKING מסתבר - שידידינו רועי פרסם את התוצאות שלו גם שם - אלא ששם - אנשים קצת בדקו לעומק את התוצאות שלו ולא קנו את הסיפור שלו שהכרטיס כבר לא עובר OC כל כך טוב עכשיו ..... לפחות לא היה רושם HWZONE.CO.IL.. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=94031&page=2&pp=20 אחרי כל התמיכה של סטינגד במהלך הת'רדstinger שווה לבדוק את הכרטיס שלו גם כן... בטח גם הוא זייף פה ו…
-
- 117 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
איפה אוכל לקנות תקליטים [לפאטיפון], רצוי חדשים? בנוסף, כמה עולה בערך תקליט? ופאטיפון סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
מכירים את החוט האדום של באבא סאלי ? איפה אני מקבל אותו ?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לגמניה באוקטובר במסגרת חילופי תלמידים. אני יודע שיחסית המחירים באירופה גבוהים (של כל הדברים) אבל מה כן באמת כדאי לי לקנות שם, שיהיה זול יותר מהמחיר בישראל? דרך אגב מישהו מכיר רשתות של חנויות מחשבים בגרמניה? אני רוצה לברר גם מחירים של מחשבים תודה רבה ניב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי מבחן במתמטיקה וקיבלתי ציון נכשל (רק 3 ילדים עברו בכיתה של 18 תלמידים). רציתי להתייעץ איתכם ובבקשה תאמרו לי האם אני באמת מתאים ל5 יחידות או שססתם המורה משאיר אותי (מה שקורה עם עוד תלמיד שנכשל קבוע מתחלת שנה),הציונים שלי הם: 79 98 35 79 88 24 (המבחן האחרון שקיבלתי וגם המון נכשלו) היו לי 2 נכשלים מתחלת שנה,זה לא שלא ידעתי את החומר טוב(פשוט הלחץ עשה את שלו). מתאים או שלא?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני עוזר לפרופסור באחת האקדמיות בארץ ואנחנו זקוקים לקרוא סרטים מגנטיים של פעם (משנות ה-80). פעם היה שירות כזה בטכניון אך הפסיקו להעניק אותו לפני 5 שנים. האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לקבל שירות שכזה, או היכן אוכל לפנות כדי להתקדם בחיפוש? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני גולש לי בגוגל עם Firefox סתם רשמתי Israel ואני מקבל http://img71.imageshack.us/img71/9971/caanu4.jpg למה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
!!!!אנשים!!!! במזל טוב ובשעה טובה אני בן 18!!!! לצערכם (או שלא) את יום שישי/שבת בערב אני מתכוון לבלות :alcoholic: אז אתם לא תראו אותי פה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-