כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.cutestuf.com/flash_0503/masturb.swf וקצת אופרה לקינוח http://www.cutestuf.com/flash_0902/operababy.cfm ועוד קצת: http://www.cutestuf.com/flash_0203/splishsplashbaby.cfm
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לא מעט דוגמאות אבל הנה מופע קצר:
-
- 13 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8117,00.html רק אני מוצא בזה משהו משעשע?
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין! התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר משך זמן - 5-6 לילות מספר אנשים - 4 תקציב - כמה שפחות אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול. דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)? בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...) אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה. חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי לה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לומד במכללה האקדמית תל אביב יפו מדעי המחשב שנה ראשונה, את כל התרגילים של שיורי הבית אני מעלה לאתר של המכללה שם יש קומפיילר GCC שבודק לי את התוכנית. משום מה בשבוע האחרון כל פעם שאני מריץ את התוכנית בקומפיילר של האתר במקום לקבל ציון על התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה כזו: מה אני אמור לעשות כדי שהקומפיילר יחזור לעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא אמורות להיות רכבות קבועות לנתבג באופן קבוע יש חניה לרכבים לטווח ארוך בנתב"ג? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לנוחיות שלכם הסיפור מסופר ב2 גרסאות (+ אני משועמם ורוצה לשרוף קצת זמן) ויהיה הנער בן 18 וילך הנער לצבא [ מה לעשות, חייבים, כשאתה בן 18 המדינה לוקחת ממך 3 שנים] וירצה הנער לשרת בX אך לא נבחן הנער בכלל [המסכן נפל בין הכסאות, בין מחזורים של בחינות ולכן אין לו ברירה בכלל] ויבוא הנער לקצין המיון ויראה כי גורלו קבוע [ בא לקצין המזדיין וקיבל הלם קרב, הוא נדפק, משטרה צבאית] וילך הנער לבה"ד 13 ויעשה טירונות [ הוא הלך לגהנום שבסוף העולם ימינה וטחן חודש של שטיפת מוח ומשמעת צבאית נוקשה] וילמד הנער להיות חוקר [ ואחרי חודש טירונות, מרוב חוסר ברירה הלך להיות חוקר מניאק וטחן שלושה חודשים של... טחינה] ויגיע החוקר למצ"ח צפון וישובץ ברמה"ג [ אחרי כל הז…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה השכר מינימום כיום. בכלל ובמיוחד לגיל שלי , 16. וגם אני זוכר מאיפה שהוא (אין לי מושג מאיפה ) שאנשים שעובדים בכלים (שטיפת כלים) אמורים לקבל שכר מוגדל. לא בטוח בקשר לזה אבל צריך לבדוק.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ביקשתי מקרוב שלי להביא לי טלפון מחו"ל. הטלפון, שנמכר ברשתות בקרוב ל3000 ש"ח, ונמכר באופן פרטי בכ2300 ש"ח, נמכר בסין באזור ה200$. מראש אמרו לי שהמחירים שם הם משהו כמו חצי משם, אבל זה ממש הפתיע אותי. השאלה שלי היא, איך אני יכול לזהות זיוף בטלפון? הרי יש חנויות במזרח בהן טלפונים נמכרים מתוך סלסלות, ממש ערמות של טלפונים. אני יכול להבין את הקלות בליפול במשהו כזה. אבל בהנחה שאני מבקש ממנו לקנות לי מוצר ארוז, שנראה מקורי (מבחינה חיצונית) - האם זה ההימור הטוב ביותר שלי? האם יש דרך לאמת את אמינות הטלפון, רק מהאריזה\הטלפון, כלומר ללא תלות בחנות? תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
פעם המחירים היו גבוהים ועכשיו ממש בריצפה. אבל אני רוצה לקנות כרטיס בנפח גדול יחסית ואני מעוניין לדעת מתי תהיה ירידת מחירים הקרובה (אם בכלל). תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מארז:VB9000SWA ThermalTake מסך:Dell 3007WFP 30" LCD מעבד:מעבד Core 2 Extreme Duo X6800 BoxוIntel לוח:GAP35TDQ6וGigabyte דיסק:raptor 150GB 15000RPM דיסק 2:WD5000YSוWestern Digital זכרון: DDR2 4GB 1066MHz CL5 Corsair כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 8800 Ultra 768MB ספק:BFG 1000W SILENT PSU Quad 12V Rails קירור:למעבד :Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler פצצה מוריד את החום ל41 מעלות אינטרנט:014 5 מגה קניתי למחשב שלי הקודם גם מחשב של גיימרים מערכת קירור מים big water se 645 זה לא שווה בגרוש חברה אל תיקנו תיזהרו תוך חצי שנה הגומיות השחורות כמו באוטו של מים שיוצאות מהגוף קירור נירקבות והמים יוצאים החוצה והלך המחשב זה מה שלי קרה אל תנסו כל מה שקשור לחשמל אל תתעסקו אם מים. ועוד …
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לטוס בסביבות ה2\11 ללוס אנג'לס מאיפה הכי טוב להזמין כרטיסי טיסה?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-