עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KF,

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?

2. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by BigTools,

ערב טוב לכולם, לפני כשבוע הייתי בכנס באחד המלונות בארץ ולפתע נתקלתי באישיות בתמונה, מישהו יכול לזהות מי הוא ומה התפקיד שלו?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אח של חברתי מתחתן בעוד חודש, ואנחנו מתכננים להכין לחתונה מצגת עם תמונות שלו ושל ארוסתו. אנחנו מנסים לחשוב איזה שיר לשים ברקע - שיר אהבה קצבי, שמח ומוכר (אפשר גם עברי וגם לועזי). בינתיים חשבנו על האופציות הבאות: The Monkees - I'm a Believer (או בגרסה של Smash Mouth) Herman's Hermits - There's a Kind of Hush יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק גבי שושן - להשתטות לפעמים (אם כי זה קצת נדוש) דעתכם? המלצות? רעיונות? העדפות מבין השירים הנ"ל? תודה לכולם!

• 12 תגובות
    • 10.2k צפיות
  5. נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

החי"ל: איך מבטאים? Hachayil או Hachil? כלומר, "ח-א-י-ל" או "ח-י-ל"?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מנסה למצוא פתרון לאחי: כל עוד הוא נועל נעל ספורט עם רשת מקדימה, לאחר כמה זמן נוצרים בה חורים. זה נובע כנראה מהצורה של הבוהן שמעוקלת כלפי מעלה ואז תוך כדי הליכה/ריצה הציפורן קורעת את הרשת. אני מתאר לעצמי שכמה מכם הולכים להסתלבט על הת'רד הזה, אבל אשמח מאד לשמוע תגובות רציניות תודה מראש =]

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. Started by ssib,

שבועטוב לכל המכובדים חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה. 1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה. ראשית, אני תוהה על התהליך, -מה העלויות הכרוכות בכך? האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור? האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות? -עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת? האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב? האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)? נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by J.Dog-Christ,

גוגל אדס מטרידה אותי בפורום. האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?

11. Started by Bit,

רציתי לשתף בסיפור קצרמר, כזה שאולי ומעלה תהייה בהקשר לכותרת האשכול, ומחד גיסא גם לא נופל לצרכנות או אקטואליה ותרבות. על כל פנים, המעשה הוא כזה. חלק מזמני החופשי ברשת, מורכב גם מהצעות מפרטים - ברמת מעש כזאת או אחרת - בפורמים השונים, בדר"כ אופן העבודה האישי שלי הוא בדיקה מול מספר חנויות והגעה לחבילת מחשב המציגה יחס עלות\תועלת משתלם, היום, יצא דווקא שחבילה מסוימת נמצאה משתלמת מ-KSP, קורה. בדרך כלל, כשאני רוצה (מן הסתם) להציע את הצעת המפרט מ-KSP, אני עושה שימוש בלחצן ה-"העתק לפורום" שלהם, מה שמאפשר את השימוש בהצעה מופשטת\HTML על מנת להציגה ולהדביקה בפורמים השונים. מערכת בניית המפרטים של KSP לא מרהיבה בנוחותה או בנכונותה לסייע למשתמשים, ולמה אני מוסיף זאת? כשחיפשתי את אותו לחצ…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש את המידות אלו (צד שמאל עליון) כשקונים נעלים בחו''ל: מידות כאלה יש רק בארה''ב? איך אני יודע איזו מידה רגל שלי? על מה אני יכול לבסס כדי לדעת בערך מה לבחור כשאני קונה בארה''ב? שאלה על מידה בישראל יש סטנדרט ישראלי או שכוונה לסטנדרט יורופאי? אם אני קונה נעל ספורט לריצות, האם כדאי לקנות מידה 0.5 יותר גדולה?

• 12 תגובות
    • 11.7k צפיות
  13. Started by yoni_h,

אותי זה הרג מצחוק

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. היום באה אליי ואל עוד כמה ילדים סגנית המנהלת ואמרה שאנחנו נבחרנו להיות נציגים של הבית ספר, של ישראל, במבחנים שיערכו ב14 לחודש שמשתתפים במבחנים האלו ילדים מכל העולם בכדי לראות משהו... המבחנים על ידע כללי וכאילו אני לא יודע מה זה בכלל ורציתי לדעת אם אנשים פה יוכלו לעזור לי במה זה יהיה וכאלה... הסגנית אמרה שהיא לא יודעת כלום ולא יכולה לעזור לי אז אני כאן פונה אליכם. קוראים לזה פרויקט פיזה או אייפל לא ממש זוכר [היא לא הייתה ממש מובנת..]. בתודה מראש, אבי.

18. http://gprime.net/video.php/magicmissile כל מה שיש לי להגיד זה WTF?! :screwy: :screwy:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. למה יש דרגות בפורום נגיד היום נעשיתי zone freak,זה לא נותן כלום . זה אותם ההרשאות שיש למשתמש שנרשם רק אתמול אני מבין ש-754 הודעות זה לא הרבה ואפילו קצת אבל זה לא משנה בעצם הדירוג סתם בשביל המראה?

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by Gohan,

יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by infer73,

הציטוט הוא משהו בסגנון של: "usually i kill for money, but you my friend i kill for nothing" או משהו בסגנון הזה... למישהו יש מושג באיזה סרט מדובר?

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  23. היי, קניתי מחבר שלי פלאפון alpha p8 אבל המצלמה אצלו לא פועלת, כשאני מפעיל אותה אז היא עושה לי מסך כחול, מישהו יודע איפה אפשר לתקן אותה וכמה זה ייעלה? ויש כזה דבר לחדש את המכשיר ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה מראש למי שייעזור.....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.