עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

http://video.google.com/videoplay?docid=6153021917561387332 או שכל אחד יכול להכין בבית?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sargon,

יש לי מלא יתושים גדולים בבית. אני אומנם משאיר את החלונות פתוחים, אבל אני חושש שאוליי יש איזה ביוב או משהו שלא שמתי אליו לב. האמת כשאני יושן אין לי בכלל את הקטע הסופר מעצבן שאתה ישן ואז איזה יתוש עושה רונדלים סביב האוזן שלך ועושה רעש שמשגע פילים. אוליי זה באמת תקופה ובגלל שאני פותח חלונות, אם היה בעיה בבית הם היו נכנסים גם לחדר שינה(שהחלונות שם סגורים)?

3. Started by צוות האתר,

לכתבה

4. Started by Tim_N,

שלום רב מצאתי באינטרנט את התמונה הזאת שמאוד אהבתי- האם החייל הזה הוא חייל בצבא ההגנה לישראל? לפי הליבוש והאביזרים והגומיות האלה על רובה ה אם-16 הוא נראה ישראלי, אך איני מצאתי שום מקור באינטרנט אשר אומר כך. תודה רבה.

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. היי, בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות לאינטרנט, ואני עושה סקר שוק לגבי אינטרנט ADSL במהירות 4mb. כרגע ההצעה הכי טובה היא 120 ש'ח לחודש (תשתית+ספק) האם זהו מחיר סביר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by askme,

שלום לכולם. יחד עם הפליאה , ההערכה וכו' וכו' שמעורר הסרטון למטה, קשה שלא לחשוב על ההשלכות האפשריות שבכותרת. https://www.youtube.com/watch?v=fNWjKtVWToc וגם כאן מ - 1:40 https://www.youtube.com/watch?v=yzFW4-dvFDA

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. Started by yaron.c,

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות

8. זה נקרא חסכון באנרגייה???? :bash::bash: אם מבצע הסבסוד הזה, תקף רק לגבי מזגנים במצב תקין, שנשלחים לגריטה (נוהג פסול בישראל), אז איפה פה השמירה על איכות הסביבה? חוץ מזה, זה שהמזגן החדש, חדש ובעל גז ידידותי לסביבה, זה לא אומר שהוא יותר חסכוני מאשר המזגן הישן. עכשיו אני רואה את אחת הסיבות לכך שהממשלה שלנו באוברדראפט: בגלל כל הפרוייקטים ה"ירוקים" למיניהם שעושים בדיוק את ההיפך (חיבור מזגנים לקוצבי זמן שדופקים את הכרטיסים שלהם. החלפת תאורת פריקה עם צ'וקים מגנטים לתאורת LED אלקטרונית קצרת חיים, החלפת נורות פריקה בנורות "חסכוניות" בזבזניות באנרגיה (ביחס להספקן) וקצרות חיים. החלפת דשא אמיתי בדשא סינטטי שייצורו מזהם את האוויר, איננו מייצר חמצן כמו דשא אמיתי ומהווה זיהום סביבתי…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by nir.barak,

אהלן חברים, מצרף פה תמונה של אנטנה חדשה שהוצבה על גג קניון קרוב מאוד לביתי. אם מישהו יודע בוודאות אם מדובר באנטנה סלולרית אשמח מאוד לשמוע. או לחלופין אם מישהו יודע איך אפשר לברר גם אשמח לשמוע. תודה upload pic

10. Started by Guy King,

לי היו חסרים רק 5 מספרים :'(

• 62 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  12. α

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח! המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!! האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים. האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, אם לחייל בסדיר יש היתר עבודה והוא עובד האם המעסיק יכול להוריד לו דמי בריאות וביטוח לאומי מהמשכורת?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  19. Started by YogiBear,

אני מעוניין להזמין לי חיקוי לדרמן קטן כזה עם מברג ופלייר וסכין קטנה לתיקונים וכאלה וראיתי כל מיני דגמים נחמדים שעולים בסביבות ה-10 דולר באייביי (כמובן שלא מקוריים). חשבתי על להזמין לי אחד כזה כי הם נורא זולים ורציתי לדעת לפניי ההזמנה האם בכלל "שווה להסיתכן" או שהם יתקעו במכס בוודאות כי זה "כלי נשק" (סכין). למישהו יצא להזמין דברים שהם תחת קטגוריה של "נשק" ויודע האם הם עוברים בקלות או שלעזוב את הסיבוך ולקנות כבר בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. דבר די מעצבן החדר שלי חם יותר משאר החדרים בבית האם זה בגלל המחשבים? או בגלל שהוא עמוס (החדר שלי שימש כמחסן.. עכשיו הוא נראה יותר נורמאלי - כל הציוד של המודינג הזה.. ככה שאין מקום לעשות את כל זה ) עכשיו יש רק 2 מחשבים פועלים, ואף אחד מהם (כולל הספק, לא פולט חום, יחסית, ממש זניח) אומנם יש לי מזגן אבל זה לא עסק להפעיל אותו (אני מעדיף אוויר טבעי)

• 46 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ScreameR,

האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. מאחר והטלויזיות האלו תומכות ב FAT32 ולא ב NTFS לצערי האם הן מסוגלות לקרוא DVD? ז"א שאני לוקח DVD מקורי שיש לי "קורע" אותו ושם אותו על DOK כמו שצורבים, תיקיית Video_ts... מבחינת נפח הקבצים אני יודע שאין שום בעיה משום שקובץ מקסימלי על DVD הוא 0.99GB אבל מבחינת ה- file structure של DVD. תודה. וסתם לידע כללי, טלוזיית HD עם כניסת USB שלא יכולה לקרוא קבצי HD ושלא מסוגלת לקרוא סרטים עם רזולוצייה של יותר מ DVD זה עבודה בעיניים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. מה האתר הכי טוב? אני צריך לשלוח כל יום כ 9 SMS לקבוצה (אותו SMS) מה נראה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. היי לפי הניסיון שלי עם החנות שבו קניתי את המחשב , לפי מה שכתבתי בדיון הקודם , שהם לא רצו להחליף לי לוח אם עם קבל נפוח , יש לכם שם של חנות אנימנ בקריות? בתודה רוני

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.