כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, רציתי לדעת איזה קו/אוטובוס צריך לקחת מתחנת רכבת שלום בתל אביב,ולהגיע לדיזינגוף סנטר? או להיפך, איזה קו לקחת מדיזינגוף סנטר ולהגיע לתחנת רכבת השלום? תודה חבר'ה,שבת שלום :]
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב 14.04.2008 רכשתי זיכרונות של GEIL 4 סטיקים כל אחד של גיג'ה מהסניף בבאר שבע עבר שבוע שאני עובד עם הזיכרונות הכל בסדר הכל תקין חשוב לציין ללא OC וללא האלעת מתחים לאחר שבוע התחילו הבעיות מסכים כחולים וכל פעם היה קורס לי המחשב שלחתי את הזיכרונות לפנדה לאחר שבועיים שאני עובד עם גיג'ה אחד G.SKILL הזיכרונות הישנים שלי הכל עובד תקין ולאחר שכל הזמן שיגעו אותי בטלפון כל פעם הייתי צריך להתקשר לסניף פנדה בקיסריה שתבינו אני בתור לקוח אמור לעשות את הטלפונים לסניף הראשי? אני חושב שרק הטלפונים אליהם עלו לי 20 שקל עם השיחות לאחר דיבור עם הטכנאי במעבדה אמר לי שהם תקינים ויכול להיות שהבעיה אצלי אמרתי אוקיי אולי אחד הסלוטים בלוח אם עושה בעיות בדקתי את הלוח אם דיסק קשיח סלוטים ומעבד בע…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השאלה: בסדרה 10 איברים. סכומם 210. האיבר הראשון 3 א. מהו סכום הסדרה ב. מהו האיבר התשיעי ויש כל מיני שאלות בסגנון הזה.. אז אם מישהו יכול בבקשה לפתור את זה ולהסביר מה הוא עשה (עדיף שזה יהיה גם די מהר כי העבודה למחר..) אני יודה לו מאוד!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם קיים כזה דבר בכלל, אני מחפש דברים שבארץ נמכרים ביותר זול מבחו"ל. כל דבר שהוא. תודה.
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אם קיימת נקודת איסוף כנ"ל (למשל כדי להיפטר מצג מחשב ששבק חיים), ומה קרבתה לר"ג?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבוע הבא ישוחרר שני פרקים חדשים (!) של בבילון 5. הפרקים יקראו Voices in the Dark ויצאו רק על DVD. אם הפרקים יצליחו אולי בבילון 5 האגדית תקום לתחייה. תחזיקו אצבעות! קישורים: http://www.youtube.com/watch?v=9hGAQMhRTwA אלוהים זה נראה כל כך טוב!!! בבילון 5 עם גרפיקה ואפקטים ראויים לשנת 2007.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל זה אחד הגדולים http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=45IXLsUSpKA
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פשוט אין בושה.. http://www.ritzcamera.com/product/EP5131797.htm אולי במצלמות הם מבינים אבל בדברים כאלה ממש לא..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313662,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה עולה iRiver h320 בדיוטי פרי? אפילו הערכה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-