כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי בטוח אם זה שייך לאמצעי אכסון או לפה (כי זה סך הכל נרתיק), אבל פה יש יותר אנשים אני מחפש איזה משהו לWD My Passport. מצאתי כמה חמודים בחו"ל שלא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על משהו שיש בארץ או שניתן להזמין לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונות הכי טובות של נשיונל ג'יוגרפיק... 100% הנאה http://fishki.net/comment.php?id=17159 + חלב פוגע בתוך ספל הכפה, פשוט תמונות מדהימות http://fishki.net/comment.php?id=17157
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש שיר אהבה ישן והוא מתנגן ככה: She la li la li la forget and all my pleasure זה בערך ככה
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז היום מתקשרים אלי הבייתה מאזור חיוג 04, ומספרים לי שהייתה תאונת דרכים עם שני נפגעים שהגיעו לסורוקה ומסרו את המספר שלי, לפרטים נוספים עליי לפנות לרופא במס' שמתחיל ב 72054*. כמובן שמדובר בהפניית שיחה על חשבוני, אז שלחתי אותם קיבינימט עוד לפני שאמרו לי את המספר במלואו. המספר ממנו התקשרו אליי הוא 04-8884200, אשר חסום לשיחות נכנסות. אשמח אם מישהו מכם ידע לזהות את המספר (שלא נראה סטנדרטי) ולשייך אותו למישהו. כמו כן, הזהרו מעוקצים טלפוניים בהם הנכם נדרשים לחייג למס' טלפון לא סטנדרטי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרט תדמית על סוחוי 35 שקיבלתי במייל: הנה הסרט: http://bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv שווה ביותר (12 מגה - 6דקות) איזה מטוס! פשוט מדהים!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
-
http://www.dealextreme.com/search.dx/search.3d%20glasses משהו מפה יתאים? :
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברה מסיימים יב' .... עוד עחודשיים מיתגייסים!!! לכן החלטנו שאנחנו טסים לחול לטיול קצר של 7 ימים!!!... בפנינו עומדות כמה אפשרויות מענינות... 1) רודוס 2) קוס 3) אנטליה מי שיהיה או מכיר שיגיד לאן יותר כדי.... ושלא היה משעמן לציעירים משועממים!!!....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לדעת באיזה פרק מציגים את הוולוו S60 R (אני זוכר שהיא בצבע כחול והוא מדבר על כל המחשוב שלה ועל המושבים המוזרים) אהה ועוד שבוע אני מעלה את ה VOL 4 שלי ... מן הסתם VOLVO S60 R 2.5 T תודה לכל מי שעונה
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בן 15 וחצי גובה 169.. אבא שלי 174 ואמא שלי 160.. בעקרון אני די לחוץ מהגובה שלי למרות שעשו לי בדיקת עצמות וכל הרופאים שראו את זה אמרו שיש לי גיל עצמות קטן באיזה שנה וחצי מהגיל האמיתי (לא זוכר בדיוק כמה אבל מעל שנה בטוח) ושאני בכיף יעבור את אבא שלי.. רציתי לשאול כמה דברים - ריצה על אספלט\מדרכה יכולה להזיק לגדילה? ישיבה ממושכת על המחשב יכולה להזיק לגדילה? (החשש שלי הוא שאני לא יושב בריא וגם יש לי לפעמים כאבי גב.. ובגלל זה אני רוצה למצוא ספורט חוץ מהגלישה שאני יוכל לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ולא לשבת הרבה מול המסך... עד כמה יכולה להשפיע הישיבה הממושכת מול המחשב על הגדילה זה יכול להיות משמעותי?) עכשיו ככה, אני יודע שאבא שלי בגילי היה יותר נמוך ממה שאני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל תשובה על שאלה מסויימת שחשבתי עלייה. נגיד אני רץ 2 ק"מ, מתי ההורדה מהמשקל תושפע פ-י-ז-י-ת כתוצאה מה-2 ק"מ הללו? נ.ב. אני יודע שאני לא ארגיש פיתאום רזה אבל מתי בתכלס הקלוריות נשרפות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הופכים מסמך DOC = WORD לתמונה = JPG?? סדר פעולות בבקשה. בברכה
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אין מילים בפי... פשוט אין מילים...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-