עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים. כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון. אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים. בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it. במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by ccc,

התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לפני מספר ימים קיבלתי מבחן במתמטיקה וקיבלתי ציון נכשל (רק 3 ילדים עברו בכיתה של 18 תלמידים). רציתי להתייעץ איתכם ובבקשה תאמרו לי האם אני באמת מתאים ל5 יחידות או שססתם המורה משאיר אותי (מה שקורה עם עוד תלמיד שנכשל קבוע מתחלת שנה),הציונים שלי הם: 79 98 35 79 88 24 (המבחן האחרון שקיבלתי וגם המון נכשלו) היו לי 2 נכשלים מתחלת שנה,זה לא שלא ידעתי את החומר טוב(פשוט הלחץ עשה את שלו). מתאים או שלא?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. גם לכם זה קרה? פרצו לאתר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  7. שלום, אני כרגע לומד עתודה ואני מתגייס בפחות משנה, אני מעוניין להוציא כרטיס עבודה כדי שאוכל לעבוד בזמן העבודה, אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי שאלה מן המניין. אני כרגע מחזיק בדומיין בינאלומי = com. האם אני יכול להכניס את הדומין שלי לכל אתר של איחסון אתרים חימני? כלומר, להשתמש באיחסון החימני כאיחסון והאתר יהיה על הדומיין הפרטי שלי. האם הדבר אפשרי? תודה

9. אם אני בא לחנות עם ת.ז שלה ושלי האם אני יכול להשתמש בו?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם ברשותי מצלמת רשת חדשה של חברת GPT. למצלמה יש חיבור למקרופון (שמתחבר לכרטיס הקול) וחיבור USB. חיברתי את המצלמה למחשב והיא עובדת מצויין. השאלה היא האם אני יכול לחבר את מצלמת הרשת לטלוויזיה CRT של טושיבה? אני רוצה שהמצלמה תצלם את הרכב שלי בחוץ ושהתמונה תוקרן בטלוויזיה בסלון. לטלוויזיה יש את חיבורי הבננות הרגילים (צהוב אדום ולבן) וגם חיבור S VIDEO. האם אני יכול לקנות מתאם כלשהו כדי לארגן את החיבור הזה? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אני רוצה לדעת אם אני יכול לראות נתונים על כניסה לצ'אט (תפוז)+ זמן, באיזה כינוי, כמו מן לוג שרושם הכל בעניין הצ'אט? אם כן תוכלו להסביר לי איך? ועוד בקשה, האם יש תוכנה שאני יכול להתקין במחשב אחר, שכל פעם שהוא ייכנס לצ'אט במחשב אני אוכל לראות הודעה או משהו אצלי במחשב?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. לפני כמה שנים טובות (1-2) קניתי HDD של מקסטור כרגע הוא מראה סימנים של מצוקה ואני לא מוצא את הקבלה שלי על הקניה מה אני יכול לעשות? האם יכבדו את האחריות גם ללא הקבלה? (אולי להם יש קבלות משלהם?)

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אני טס ביום שני הקרוב לארה"ב (אני אזרח אמריקאי עם דרכון, עליתי בגיל 7) אמרו לי שאולי אצטרך את הדרכון הישראלי בנוסף לאמריקאי... מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by RamiHa,

האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום אני פותח את הדיון הזה כדי לשמוע אתכם מדברים על אנשים שלא מבינים ומעמידים פנים שכן. לי אישית יש חבר שקנו לא מחשב חדש עם פנטיום 3.0 נראה לי 2b קאש. עם מסך זול lcd וגם כרטיס מסך מובנה אינטל ועוד שואל אותי למ גיטיאיי 5 מקרטע לו :lol:

• 140 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

סבתא אמרה לי שלא בריא בכלל לעשות את זה,האם זה נכון? תודה

• 55 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…

20. Started by SHOOTER8,

מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זאת הליכה סבירה?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  23. רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.