כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
http://www.ifilm.com/video/2864248 טרילר שני: http://rapidshare.com/files/56616384/2ndteaserMP.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X... האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה חברים, לפני 10 חודשים קיבלתי את המכתב "המיוחל" שהודיע לי כי אחרי 3 שנות רישיון אני צריך לבצע השתלמות נהיגה מונעת בתוך 10 חודשים. כמובן שאני ברוב עצלנותי לא טרחתי לעשות את הקורס ופתאום לפני חודש ככה זה קפץ לי אבל אז חשבתי לעצמי שגם ככה כבר אין לי אוטו לנהוג עליו אז שאני לא ממש צריך לעשות את זה... השבוע קיבלתי מכתב נוסף שמודיע לי שלא ביצעתי את ההשתלמות ויש לי עוד חודשיים לבצע את זה וכו'. מכיוון שמצבי לא ממש התשנה וגם כנראה לא ישתנה, אני עדין לא בטוח אם לעשות את זה או לא. בטופס כתוב שאי-ביצוע ההשתלמות יגרור עיכוב רישיון הנהיגה שלי. אבל קיבינימט, יש לי רישיון לעוד שנתיים! השאלה היא אולי אם מישהו מכם שמע על בעיות נוספות שזה גורם להן? אם לא, האם אני לא יכול פשוט בעוד שנה…
-
- 13 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה אבל אני מתלבט מאיפה להתחיל הבנתי שעכשיו רצה עונה מספר 8 בארה"ב כמו כן, ראיתי שיש בעצם 3 שמות שונים לסדרה: CSI, CSI: NY, CSI: Miami מה ההבדלים בינהם ואיזה עונות שייכות למה? האם זה הגיוני לראות את מיאמי או שעל מנת להבין את העלילה צריך לראות את כל העונות? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מוזיקה אלקטרונית עם שילוב של גיטרות, אני חולה על גיטרות ולכן אני שומע בעיקר מטאל לכל סוגיו, עכשיו לא מזמן שמעתי להקה שמנסה לשלב מטאל עם אלקטרוני יוצא להם לא רע אבל זה רחוק מלהיות מטאל אלקטרוני, לכן אני שואל האם מישהוא מכם מכיר להקות של מוזיקה אלקטרונית (חובה עם דגש על גיטרות חשמליות, אין לי עניין במוזיקה ש 100% נעשתה במחשב) או להקות בסגנון של מטאל אלקטרוני? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, נניח וברצוני לקבלת את תעודת הבגרות שלי (את התעודה עצמה לא רק ציונים, אלה את הדף עצמו) לפי מה שהבנתי אני יכול לבקש מבית הספר אותו סיימתי העתק ואז לצלם אותו, אני צודק? כמו כן מתי אוכל לקבל תעודת בגרות? אני מתכוון לתאריכים (לפחות חודש), כאלו אחרי איזה חודש כבר 100% אפשר לבוא לבית הספר ולקלבל את התעודה עצמה? מקווה שהבנתם אותי
-
- 13 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום הייתי ביום השני של COMPUTEX 2004 תערוכת מחשבים שנערכה בגני התערוכה תל אביב בתערוכה היו הרבה דוכנים של אל-פסק ומסכים מה שמראה שהרבה חברות מבינות שהחשמל בארץ חרא(אל-פסק) המוצגים היו מדהימים (לפחות חלקם) בתחום המסכים. פגשתי בתחילת התערוכה אחד מחברי הפורום שבא עם מצלמה אני לא זוכר את הניק וזמנמנו ביחד מזימות ל"השאיל" את חלק מהמוצגים{שום רעיון לא בא למעשה} אני די בטוח שבעוד כמה ימים יעלו תמונות לאתר (אני חושב כי היה אחד מהפורום עם מצלמה) וגם כתבה אז הצעה אישית פעם הבאה תיהיו שם!
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג. חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר. אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
סרט תדמית על סוחוי 35 שקיבלתי במייל: הנה הסרט: http://bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv שווה ביותר (12 מגה - 6דקות) איזה מטוס! פשוט מדהים!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אתר שיכול לומר לי מי נמצא מאוחרי מספר סלולרי מסוים? אני יודע שהאופציה ההפוכה (איתור מספר על פי שם וכתובת) לא אפשרית דרך האינטרנט, אך האם אפשרות מתן פרטים כמו שם וכתובת לפי מספר קיימת?
-
- 13 תגובות
- 90.5k צפיות
-
-
היי אני שמעתי שיר שהוא די ישן ברדיו אבל אני חייב לדעת את השם שלו לצערי השיר לא ניתן לכתיבה בגוגל כי אני מקבל תוצאות שלו עוזרות לי השיר הולך ככה Here we go again cowa cowa cowa cowa banga משהו כזה. (זה הפיזמון) זה כל מה שאני זוכר מהשיר. מקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את השם שלו
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי אם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר. ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו. \אז מה אני יכול לעשות??? :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.geocities.com/farkash7/ATT00142.jpg
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index.shtm
-
- 13 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי נמצא עכשיו בניו-יורק, וחשבתי לבקש ממנו להביא לי מכשיר חשמלי משם. הבעייה היא, שאני לא יודע איזה. לכן, אני צריך את עצתכם בנוגע למכשיר אשר אבקש ממנו, בתקציב של עד 400 דולר, עדיפות לכמה שיותר זול. ברשותי כבר מצלמה דיגיטלית ונגן MP3 של 128 מ"ב, לכן אלה לא באים בחשבון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-