כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איפה אפשר להשיג בארץ סיגריות בשם פיליפ מוריץ סופר לייט..... אפילו חנות שמייבאת סתם סיגריות שאין בארץ תעזור.... תודה איתן
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול שודר הפרק האחרון לעונה. ראיתי אותו היום בVOD כי אתמול לא הספקתי. אחד הפרקים הטובים, איך חמשתם הגיעו ככה, כמו גדולים וסוף סוף מישהו דוקר את יגאל הנאצי, מחזיר אותו לגודל הטבעי שלו.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחרות היתה מדהימה..300 שחקנים מרחבי העולם. אחלה של תחרות! זכיתי מקום ראשון,הנה הפרס ואני: מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3517774,00.html מעניין מה גוגל תגיב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סדרת קירורים העונה לשם Snowman מקבלת אהדה ברחבי הרשת בשל מחיר נמוך במיוחד ביחס לתמורה - אז דאגנו להשיג אחד על מנת לספר לכם האם הבאזז הזה מוצדק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים מה קורה, אז בזמן האחרון הכול הלך לי טוב,היה שקט...ממש ככה תקופה לא רעה,פתאום משום מקום,כמו ברק ביום בהיר הגיע אליי דואר מהגוף הכי מכובד במדינה הלא הוא צה"ל,עכשיו מכיוון שאני פרופיל 97,ולמרות שהצהרתי בצו הראשון שאני לא רוצה קרבי, הצבא לא ממש שם קצוץ,ושלח לי אגרה מושקעת ונוצצת של חיל השיריון... עכשיו פה הדילמה הגדולה שלי, מצד אחד,אני חושב על זה שלהיות קרבי זה כבוד וזה מגבש וזה בונה דמות (וגוף) וכמעט בטוח שתשיג אחר כל עבודה שהיא בתור מאבטח בנתב"ג או איפה שלא יהיה... אבל מצד שני,אני מבלה 95% מהזמן שלי על המחשב,ובזה אני מתמחה,לוו דווקא בלשמן נגמשים ומרכבות... אז אני רוצה לשאול אותכם,אם יש פה שריונרים, זה קשה? זה שווה את זה? זה כדאי? זה נוח? בקיצור אני רו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוכר דירה בקומה השנייה. בקומה הראשונה ממש מתחתי גרה זקנה מוזרה. יחד איתה גר בנה שגם הוא כנראה סובל מפיגור. מהדירה שלהם עולה סירחון מזעזע. פשוט סירחון ששורף את האף. אני כמעט משוכנע שהסירחון מגיע מהם כי אני לא מריח שום דבר בחצר. מה אפשר לעשות חוץ מלעבור דירה? להתעמת איתם אין טעם כי אין עם מי לדבר.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה שניהם עולים לי 500ש"ח נוקיה 5140 או סמסונג 944 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יושבים ברכבת ליד החלון... נרגעים ועובדים עם הLAPTOP שלכם... אתם שמים לב שהבנאדם שיושב לידכם תמיד מציץ לכם במסך וזה מעצבן אותכם... אתם אומרים לו: סליחה, אתה יכול לזוז בבקשה אני צריך ללכת לשירותים בזמן שהוא זז אני לוחצים על הלינק הזה http://www.thecleverest.com/countdown.swf והולכים לשירותים ברוגע.... (חשוב להשאיר את המחשב פתוח )
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מרגישים את זה? בעיקר במרכז? בגלל המזג האוויר הזועם והרועם, חוויתי היום כ15 נפילות מתח [הפסקת חשמל] מוזר שזה קורה באזור תל-אביב - רמת גן היום הייתי אצל רופא ואחרי שכתב את כול הפרטים במחשב [כפעמיים] נפל המתח והכול נכבה היה ממש מבאס, הברקים היו כול כך חזקים.. ועכשיו ברגע שאני כותב אני רואה הבהוב כול 10 שניות מחוץ לחלון שומע את הסופה שבדרך כלל הייתי רואה רק בטורקיה בחופשה. נפל לי החשמל בבית כבר ככמה פעמים הייתי אומר 8 בניחוש גס אבל אני בטוח שמדובר ביותר, מישהו עוד חווה את הדברים האלה? [הספק כוח שלי נדפק לגמרי כמו שידוע, אמרתי בפורומים אלקטרוניקה ומודינג] ועדיין איכשהו מחזיק מעמד אני דווקא מופתע שיהיה לכולם חורף קריר וטוב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לפי מה שהבנתי מע"מ אני משלם אם מחיר החבילה + המשלוח עובר 50$. מה לגבי מכס? יש מכס על ספרים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי להוציא רישיון על אופנוע והדרגה הראשונה לא מספיק לי אז אני רוצה את השניה עכשיו הבנתי שאני צריך להוציא תאוריה מחדש? יש לי רישיון כבר 5 שנים מן הסתם שאני יודע את הדברים אני פשוט רוצה לרענן את התמרורים ושאר הדברים הפחות יומיומיים יש למישהו אתר מומלץ בשביל זה או רק ספרים? עוד שאלה, יש גם חלק מכני כמו שהיה פעם או שזה נטו תמרורים וסימני דרך? כמו שכן אני אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא, תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שנה שעברה יצא לי לעמוד בכביש ראשי בוויצמן כפ"ס, חייב להגיד שזה היה מדהים. למישהו יש צילום דומה? (הכוונה לא בטקס, במקום רנדומלי הומה אדם)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'אט חדש הבעיה היא שלא מצאתי משהו שימושי שכבר אין לי חשבתי אולי על שעון חכם אבל אין כל כך מה לעשות עם זה אני אשמח להצעות
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו תבית ספר המעאפן הזה יצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליו אני בא ושואל אותו מה קרה המכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכת התחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכת קיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שלי היום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתחתי שרת ftp לקהילת hwzone בשביל שתוכלו להעלות ולהוריד קבצים כתובתו של השרת היא :80.178.43.58 שם מישתמש: hwzone סיסמה: hwzone מומלץ להיתחבר דרך תוכנת ffxp קישור לתוכנה http://www.download.com/FlashFXP/3000-2160-10037696.html?part=dl-FlashFXP&subj=dl&tag=button אני רוצה להודות ל-qtec מהפורום שעזר לי להקים ולבדוק שהכל עובד תודה רבה על העזרה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-