עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846598,00.html בחיים, לא הייתי חושב על דבר כזה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Internal,

חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by the red dragon,

קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות באזרחות מחר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shloosh,

לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הסרט יוצא בחו"ל ב19 למאי (אצלנו אותו יום או שבוע אחרי מקסימום)... http://movies.channel.aol.com/feature/starwars/trailer.adp הטריילר בהחלט נראה מדהים... הכל כמעט אפקטים, אבל אלו אפקטים, יותר טוב מ MATRIX 3 נקווה רק שהוא לא יעשה עלילה מחורבנת כמו הסרט הראשון, וסרט יותר טוב מהשני... וגם שלא יהיה ארוך מדי כמו LOTR 3.. --- נ.ב. להימנע מלתת ספולרים למי שכבר יודע פרטים מהעלילה הרשמית (ולא סתם ניחושים)...

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות מכונת גילוח, ויש יותר מידי דגמים, ואני כבר לא יודע במה לבחור. בטווח עד 700 שקל אפשר לקנות משהו טוב שהיה תחליף לסכינים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איזה תפקיד זה גארד בכדורסל? יעני הגבוה שמשחק בעמדה 4-5? או רכז?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

שלום, בראשון באוקטובר התחלתי ללמוד במכללה ושילמתי 2500 ש"ח לחודשים הראשונים. אחרי חודש לימודים החלטתי לעזוב את הפקולטה הנ"ל ופניתי לייעוץ ההכוונה של המכללה. ועכשיו כשאני מתקשר בבקשה להחליף פקולטה הוסבר לי שתחילה צריך להסדיר את החוב שלי בסך 3200 ש"ח!!! הסברתי שהפסקתי להגיע ללימודים כבר בחודש הראשון אך בגלל שלא הודעתי על כך, זה לא משנה וצריך לשלם. בטלפון אמרו לי שצריך לפנות לוועדת חריגים במכתב, לשלוח בדואר ולקבל תשובה כחודש אחרי הפנייה (כשבוועדה במפורש כתוב שללא אישורים כמו מילואים\מחלה קשה וכד' לא מכנסים ועדה סביב הבקשה כלל) מהו הפתרון למקרה כזה? האם מישהו נתקל בעבר? מה אם פשוט לא אשלם? אמנם אצטרך לוותר על לימודים במכללה הזו אך אם זהו המצב אז שיהייה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שבב ראשון שתומך בתקן ה-802.11ax העתידני זמין להטמעה בציוד רשת מסוגים שונים לכתבה

14. מדוע מותר למכור ז'יטונים וכלי משחק אבל אסור לארגן תחרות פוקר הולדם למשל? אם זה אסור-למה מותר למכור? כי אסור למכור חשיש או באנגים וזה נראה לי אותו סוג של איסור

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by exXxTreAm,

ביום שני יש לי שיעור דרמה, ואני צריך להציג מונולוג, עד עכשיו לא כתבתי שום דבר ואין לי רעיונות, אז אני צריך עזרה......תנו לי רעיונות למונולוג מי שנותן רעיון שיפרט מאוד בקצרה על מה אמור להיות מסופר. תודה ומחכה לתגובות מהירות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ראיתי כמה תוכנות שיש באתר אבל ברגע שאני לוחץ לעשות סימולציה היא לא מאפשרת.. מישהו מכיר אחת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 1immortal,

אנשים חולי נפש , לפחות שישימו מיגון .

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

אתם צריכים ללחוץ על כפתור ה-start ואז ישר כשמגיע הצבע תלחצו על-stop זה בודק את זמן התגובה שלכם , השיא שלי זה: 0.141 (אני איטי...) הנה האתר : http://www.revelate-rock.com/reflex.htm ד.א תיכנסו לעמוד הראשי יש שם עוד דברים נחמדים....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. צהריים טובים. אני לפני פירמוט המחשב ורוצה לקבל מכם חוות דעת איפה יש לחפש לפני הפירמוט (כונן C) חיפשתי בתיקיה "המסמכים שלי","הורדות".. אבל תמיד יש את המקומות שיש לנו בהם קבצים ואנו שוכחים לגבות. אז אשמח לראות ציון מיקומי הקבצים שלפי דעתכם כדאי לחפש בהם. כאקסטרה, ארצה לראות רשימה של תוכנות מומלצות למחשב אחרי פירמוט - רשימה עדכנית נכון להיום. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Chevy,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394543&sid=127 :lol:

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Avi Levin,

השכנים מלמטה עושים שיפוצים אז הם חייבים להעיר אותי בכל יום ב-8!!! בעוד שבעקבות הנסיבות אני הולך לישון בד"כ מאוד מאוחר, ואני צריך את השינה שלי אחרת אני עייף במהלך היום. אני יכול לגרום להם להפסיק ע"י כך שאני פשוט מכוון את הרמקולים כלפי מטה ומפעיל את הפלייליסט שלי על full volume (הם כבר מבינים את הרמז), נראה לי שאני עוזר להם קצת עם שבירת הקירות ;D בכל אופן הבגרות שלי מחר בשעה 14:00 ואני רוצה לישון כמו שצריך, מה לאזעזל אני יכול לעשות בכדי שיפסיקו??!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by אבו נאחלה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לאחרונה העליתי את האפשרות לפיה השם "אינוורטר", המשתמש לתיאור מזגנים ומקררים בעלי מדחס בעל תפוקה משתנה, או מכונות הכביסה שיש להן תוף עם מנוע שקט מאוד ובעל הנעה ישירה, הוא למעשה שם מסחרי ששייך לחברה כלשהי, אשר הפך לשם גנרי ל-Variable Frequency Drive ובקיצור: VFD. העליתי טענה זו, מכיוון שהתברר לי שהיו בארץ הרבה מאוד מכשירים שמופעלים ע"י מנועי VFD, עוד לפני שהמונח "אינוורטר" נכנס לשימוש בשפה העברית, כאשר אלקטרה השיקה את המזגן שלה "אלקטרה אינוורטר", שהיה המוצר החשמלי הראשון בארץ שעשה שימוש במינוח "אינוורטר", אולם מכשירים מהתקופה שלפני כן, כל לא השתמשו במינוח הזה. דוגמאות: יש לי ראיות לקיומן של מכונות כביסה עם פיקוד מכני משנות ה-90, אשר המנוע של התוף שלהן מופעל באמצעות מנוע מסו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by MATTAN,

פתחתי שרת ftp לקהילת hwzone בשביל שתוכלו להעלות ולהוריד קבצים כתובתו של השרת היא :80.178.43.58 שם מישתמש: hwzone סיסמה: hwzone מומלץ להיתחבר דרך תוכנת ffxp קישור לתוכנה http://www.download.com/FlashFXP/3000-2160-10037696.html?part=dl-FlashFXP&subj=dl&tag=button אני רוצה להודות ל-qtec מהפורום שעזר לי להקים ולבדוק שהכל עובד תודה רבה על העזרה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by eliranl,

אני כבר שנה וחצי בצבא רק בבלאגנים איתם ולא מסתדר בקיצור הציעו לי לצאת אני בן 22 ואני אמור להשתחרר בגיל 23.5 עשיתי הנדסאי אלקטרוניקה לפני הצבא ואני חייב להיות קרוב לבית ולא נותנים לי עכשיו הייתה לי וועדה עם המפקד בסיס והוא אמר לי או שאני נשאר בבסיס בתור עובד רס"ר או משהו כזה או שאני יוצא מהצבא הבסיס בבאר שבע ואני ירושלמי! לא יודע מה לעשות:\ מה ההשלכות של פרופיל 21 מבחינת עבודות מסתכלים על זה היום?נניח אינטל מסתכלת על זה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.