עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה, ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש... אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס? תודה מראש ולילה טוב * הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני צריך למצוא פתרון אחרי שהבנתי מהמפעילה הסלולרית שלי שזה לא הולך להיות זול דרכם.. מהי הדרך המומלצת להתקשר מחו"ל בעצם? בסקייפ הבנתי שהמחיר מאד משתלם לטלפון קווי,אבל לא יצא לי להשתמש בשירות אף פעם ואני לא יודע אם אפשר להסתמך רק על זה בלי לעשות תוכנית גיבוי עם חברה אחרת... סה"כ אני מעוניין בחבילה של דקות ולא למשך תקופה כמו שבד"כ מציעים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שרכשו בזמן האחרון חבילות בסגנון\או שאולי בכל זאת לדבוק בסקייפ (למרות שזה מכביד את השימוש כי אין לי סמרטפון להשתמש בו וצריך יהיה לפתוח את המחשב כל פעם..)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by oneq,

שלום אני קונה את המשחק פיפא 15 מ CJS ואחרי שאני מזין את פרטי התשלום הם מבקשים שאני ארשם לשירות ביטוח של קל ואני לא רוצה, ואי אפשר להמשיך בלי להירשם. יש לכם מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. כבר יומיים אני לא מצליח לתפוש את העירייה בטלפון. מישהו יודע כמה עולה ארנונה במוצקין ברחוב ורד? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. SAMSUNG PAY ועם עדכוני אבטחה של אנדרואיד ה S7 EDGE עדין על אוגוסט 2017

6. אז ככה החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'אט חדש הבעיה היא שלא מצאתי משהו שימושי שכבר אין לי חשבתי אולי על שעון חכם אבל אין כל כך מה לעשות עם זה אני אשמח להצעות

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יוזמה שאפתנית וראשונה מסוגה מציעה לעשות שימוש חוזר בכורים גרעיניים שיצאו משירות מנושאות מטוסים וצוללות כדי לספק חשמל נקי וזול למרכזי נתונים ענקיים, כחלק ממירוץ החימוש הטכנולוגי והאנרגטי של ארצות הבריתלכתבה

8. שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by benor,

תגידו, מישהו ממכם אוכל פטריות? יש להם טעם כזה Best או שרק אני אוכל פה?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Pc_Ghost,

אחרי חודש שאני נמצאת פה...ורק קוראת הודעות...החלטתי שהגיע הזמן גם להשתתף... אז...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...

12. אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by supercars,

אפשר לנעול, תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חתיכת טירוף כמעט מגה לGIF הקטן הזה הנה זה אחרי איחסון בimageshack

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by GAL_FX,

נישארו לי 10 אחרונים ואין לי מה לעשות איתם אז ה10 הראשונים ששולחים הודעות יקבלו מי זוכה ליפנות אילי בפרטי ....

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם! אחי, אבי בלייר, משיק ביום שישי הקרוב (13 באוגוסט) את הקומיקס עליו עבד יותר מ- 10 שנים יחד עם הכותב אסא זיידמן. ההשקה תהיה בחנות "קומיקס וירקות" ברחוק קינג ג'ורג' בת"א. בקצרה, הקומיקס מגולל את סיפורם של שני קיבוצניקים מקיבוץ עין שעורה הנקלעים לשוד מזוין במוזיאון תל-אביב. ההשקה המתוכננת הינה לחוברת הראשונה מתוך סדרה של 5 חוברות סה"כ. למרות שאינני אובייקטיבי, זהו ככל הנראה הקומיקס היפה והמושקע ביותר שנעשה בישראל. פורסמו מספר כתבות לקראת ההשקה: MyNET (ידיעות בקיבוץ, למי שמכיר): http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3929784,00.html ישראל היום (גם בעמוד 35 היום בעיתון): http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=7668 את החוברות ניתן יה…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הגיע הזמן לחדש כמה דברים בארון הבגדים לקראת הקיץ. אני מחפש מקומות שאפשר לקנות מהם ג'ינס שלושת רבעי, אני בד"כ קונה מחו"ל (באינטרנט), אך אני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר מקומות בארץ או אתרים מחו"ל שמוכרים מכנסיים ממותגים טובים (לא דיזל) מסוג זה ? אני גם מחפש המלצה לנעליים קיציות לשימוש יומיומי, אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קבלו תמונות [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by urich,

שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by My_Name,

שמתי לב לאחרונה, שבחלק גדול ממבחני האישיות, ראיונות אישיים (ראה: צו ראשון), סקרים שונים שמתעסקים בהתנהגות, וכנראה בעוד הרבה מקומות . . . מעניין אותם לדעת אם אתה אוהב לאחר, לאחר, מה אתה מרגיש שאתה מאחר . . . אז בגלל שיש פה אוכלוסיה מכל גווני הקשת, אני בטוח שאני ימצא פה איזה פסיכולוג / סטודנט לפסיכולוגיה / סתם סקרן שבמקרה יודע כל מני דברים אז יש למישהו יש מושג מה כבר ניתן להגיד על אותו בנאדם, אחרי שאנחנו יודעים שהוא אוהב / לא אוהב לאחר ??? וכן, אני לא אוהב לאחר אין לי מושג למה, פשוט לא מתישב לי טוב . . . למרות שאני מנסה להלחם בזה, כי נמאס כבר . . .

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by NoamS,

שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by KoM,

מזל טוב לך, דיברנו קצת באי סי קיו ואת באמת אחלה, אז נכון שזה יוצא מחר או משהו כזה, אבל עדיין מזל טוב ! 8)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by desert,

כי כשאני נכנס לשם הוא אומר לי שאני חייב להירשם ויש דמי מנוי.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים