עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ohad,

מה שלומכם מה המצב טענו בכנות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לאחרונה העליתי את האפשרות לפיה השם "אינוורטר", המשתמש לתיאור מזגנים ומקררים בעלי מדחס בעל תפוקה משתנה, או מכונות הכביסה שיש להן תוף עם מנוע שקט מאוד ובעל הנעה ישירה, הוא למעשה שם מסחרי ששייך לחברה כלשהי, אשר הפך לשם גנרי ל-Variable Frequency Drive ובקיצור: VFD. העליתי טענה זו, מכיוון שהתברר לי שהיו בארץ הרבה מאוד מכשירים שמופעלים ע"י מנועי VFD, עוד לפני שהמונח "אינוורטר" נכנס לשימוש בשפה העברית, כאשר אלקטרה השיקה את המזגן שלה "אלקטרה אינוורטר", שהיה המוצר החשמלי הראשון בארץ שעשה שימוש במינוח "אינוורטר", אולם מכשירים מהתקופה שלפני כן, כל לא השתמשו במינוח הזה. דוגמאות: יש לי ראיות לקיומן של מכונות כביסה עם פיקוד מכני משנות ה-90, אשר המנוע של התוף שלהן מופעל באמצעות מנוע מסו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות באזרחות מחר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. http://bagrut2007.brinkster.net עצומה בנוגע לכך שהבגרות השנה בפיזיקה באה יומיים לאחר הבגרות במתימטיקה, שאר התוכן בעצומה עצמה. כל מי שתומך ברעיון של העצומה מוזמן לחתום ולעזור לשנות משהו. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כבר יומיים אני לא מצליח לתפוש את העירייה בטלפון. מישהו יודע כמה עולה ארנונה במוצקין ברחוב ורד? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר? בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600 יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר. אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

יש אולי מישהו מבת ים שנוסע מחר למפגש באוטו ובא לו להקפיץ שני ילדים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Salwaby,

העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by com,

ושמעתי גם על עוד איזה הגרלה או שמהו, שאמור "לפצות" אותנו התלמידי עם הורדת המיקוד.. אני לא זוכר על מה בדיוק הם דיברו, יכול להיות הגרלה של מקצועות שלא נעשה כמו פעם והמגן יהיה הסופי.. אם משהו יודע מה נסגר עם זה... צחי

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by GWeizman,

תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1441376 פשוט לראות ולא להאמין, לאיזו רמה התדרדרנו שיש אנשים ששילמו כסף כדי להפיק את זה, ויש אנשים שישלמו כסף כדי לקנות את זה. גועל נפש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by mrraz,

אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אורח Si-Nom

כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

http://www.freaknfunny.com/files/upload/draw-a-pig.swf ואימרו מה לחזיר יש לומר עליכם:

• 44 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by בוני70,

?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. תראו תבית ספר המעאפן הזה יצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליו אני בא ושואל אותו מה קרה המכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכת התחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכת קיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שלי היום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by fuck off,

יש כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by X_Dror,

http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc מקווה שזה לא פורסם כבר, לא הייתי בארץ שבוע.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by marlboro,

יש שם את ידיעות אחרונות, נראה לי מישהו פרץ לעיתון ומעלה את זה לאינטרנט בחינם!! www.ynet.co.il נעבור לאתר האמיתי, אתר של ביקורות סרטים משחקים... לגבי הסרטים זה לא עלוב כמו IMDB שיש "חשדות" שמעלים ציונים לסרטים ע"י כל מניי בעלי אינטרסים פה ממש לוקחים ביקורות מעיתונים ולא רק אינטרנט.... הרבה יותר אמין מ IMDB לגבי משחקים יש שם רשימות ממש מסודרות לכל הקונסולות עם ציונים, ממש מסודר ונוח להבנה הנה : http://www.metacritic.com/film/titles/310toyuma מי שלא מכיר את האתר שיהנה. עריכה : ברגע שרובוטריקים קיבל שם 6.1 ולא ציון שמתקרב ל 8 כמו ב IMDB (כאילו זה איזה סרט קלאסי כמו קן הקוקיה וכאלו) הבנתי שזה לא אתר זבל, בגלל שזה לא מסתמך רק על משתמשים אלה גם על ביקורות של מבקרים ומהרבה מקורות…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. http://rock.listen2myradio.com כנסו תקשיבו תגיבו

• 42 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים