עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yossi1981,

מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כל יום הפורום נתקע לאיזה שעה... או שהוא לא מגיב בכלל ואם הוא מראה סימני חיים אי אפשר לכתוב הודעות... כל פעם נותן את ה: The following error or errors occurred while posting this message: Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

תערוכת CES 2017, תערוכת האלקטרוניקה הבידורית השנתית בלאס וגאס, תמה לה וכך גם בא לקיצו הסיקור שלנו מהתערוכה. עשרות רבות של ידיעות הבאנו לכם מהחלק השני של הכדור, והגיע הזמן לסיכומים לכתבה

4. שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אנחנו רוצים לקנות לאמא שעון יוקרתי ליום הולדת. בערך ב-5 אלף שקלים. לצערי אני לא מכיר חברות שמתמחות בשעוני יוקרה לנשים. תוצרת סין לא תתקבל בשום פנים ואופן. 100% תוצרת אירופה/יפן. אני רוצה שעון כל כך אירופאי שהוא יקלל יהודים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by talel18,

אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by R0ck,

:lol:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SuBeX,

אני יודע שרובנו חושבים שהם יודעים אנגלית מצויין ;D אבל כנראה שיש מונחים יומיומיים שלפחות אני לא מכיר. למישהו יש מושג איך אומרים "תעודת הצטיינות" באנגלית? אני לא צריך תרגום ישיר כמו Letter of Excellance כי זה, אני יכול לשער, יהיה אותו דבר כמו לתרגם סוף הדרך ל- End Of The Road , כאשר אנחנו מתכוונים לסלנג עברי בכל מקרה, אני מודה לכל מי שינסה לעזור וגם לכל מי שרק יביע עניין. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ALE-XtaZi,

היי אני מחפש שירים ברוסית יפים כאלה שמתנגנים במועדונים וסתם שירים יפים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Rinkadink,

טוב אני וחברים שלי פתחנו קבוצת פוטבול וכל שבת אנחנו משחקים, כל שבת אנחנו משחקים עם קבוצה מאזור אחר. זה ממש כיף ספורט הכזרי והרבה פציעות וזאת הבעיה העיקרית שבגללה פתחתי את התר'ד האם מישהו מכיר מקום , חנות או כל דבר שאפשר להשיג בו מגנים לפוטבול המריקאי ? כבר חיפשתי בהרבה מקומות כמו חניות ספורט ולא מאצתי האם קיים דבר כזה בארץ? תודה מראש, דרך אגב עדיף חנות בדרום-מרכז הארץ. לאון.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זה בפוטו שופ 7 העברתי את הבחור טיפול פנים, עכשיו הוא מאושר לפני: אחרי: מה דעתכם? אני לא משתמש מקצועי, לא למדתי פוטו שופ ואני משתמש בתוכנה בערך שנה. כל הזכויות שמורות לי ולאיש הזקן שמצאתי בגוגל ©

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

אז ככה שניהם עולים לי 500ש"ח נוקיה 5140 או סמסונג 944 תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by raiman1,

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!

17. אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Yossarian22,

שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by kfirlion,

שלום, קיבלתי לפני איזה כמה ימים צו ראשון (לצבא) ואמרו לי שבודקים שם את איבר המין שאיזה אישה (רופאה) בודקת את האשכים מקילה (איזו שהיא מחלה)?? זה נכון?? אמרו לי שהיא ממששת את האשכים (סליחה על המילים הגסות אבל ככה אמרו לי) lol....

20. Started by gggilad13,

שמעו, אני כמעט בן 15 ומאז שהייתי ממש קטן תמיד חסכתי את הכסף שהביאו לי (לחגים, יומולדת....) אז ככה שעכשיו זה הגיע כבר לסכום של יותר מ-20,000 ש"ח (לא טעיתי בהקלדה...) יש לכם רעיון מה לעשות עם הכסף??? ??? נ.ב. אני רוצה לעשות רישיון טייס (גיל 17) וזה עסק דיי יקר של 30-40 אלף ש"ח ככה שחשבתי לחסוך מעכשיו כסף...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by rogbi,

מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ssib,

שבועטוב לכל המכובדים חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה. 1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה. ראשית, אני תוהה על התהליך, -מה העלויות הכרוכות בכך? האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור? האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות? -עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת? האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב? האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)? נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by super-MC,

יש חברת אינטרנת חדשה יחסית אקס פון לפנישעה אני מחובר אליהם ומזה מבסות :xyxthumbs: כול החרא הזה שבזק האכילו אותי אם TL וכול מיני קישקושים של שעות לחץ ותמות זה המצב לא טוב לך אז תילך וכול זה אד שהאיש מחירות גילה שאני לא מחויב התונים קצט השתנו ותהמשך אתם בטוח מקירים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by darkman,

אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים