כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, כולם. סקר זה מדבר על כל עונות הישרדות ארה"ב וישראל. שאלת הסקר היא מי הם לדעתכם 5 האסטרטגים הגדולים ביותר בתולדות הישרדות ישראל וארה"ב גם יחד. מי הם החמישה ששיחקו את המשחק בצורה המבריקה והגאונית ביותר בהישרדות אי פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
זה בפוטו שופ 7 העברתי את הבחור טיפול פנים, עכשיו הוא מאושר לפני: אחרי: מה דעתכם? אני לא משתמש מקצועי, לא למדתי פוטו שופ ואני משתמש בתוכנה בערך שנה. כל הזכויות שמורות לי ולאיש הזקן שמצאתי בגוגל ©
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אי שם לפנות בוקר נפרץ צינור במטבח של המשרד. כעבור כמה שעות ב-4 לפנות בוקר נופל החשמל. ומתגלה הזוועה: http://pwnmypic.com/images/05534600813515252908.jpg 11 מחשבים לא עמנו יותר. שרת אקסצ'נג' בסרטים קשים. ידעתי שהייתי צריך לבקש יום חופש..
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.speedcubing.com/chris/videos/wc1hand-44_98.wmv
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול עם יש לי 3 יחידות במתמטיקה אני יכול להתקבל לטייס קרבי?( חייל האויר) ומה זה קב"א? ומה זה דפ"ר?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.heretical.com/holofun/houswitz.html נתקלתי בזה ולא כל כך הצלחתי להבין את המסר שזה בא להעביר.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו את לוח שידורי כל הסדרות שמשודרות בחו"ל ומעודכן. יש אתר כזה??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מוכר את האייפוד הישן שלי ב eBay, וכמובן שרוב הקונים יהיו מחו"ל. מכיוון שאני אף פעם לא שלחתי חבילות לחו"ל - האם אני צריך להדפיס הצהרת מכס מהאתר של הדואר ולהדביק על החבילה, או שכבר בדואר ישימו את זה? ולדעתי זה ייחשב כצרור ולא חבילה, גם אז צריך הצהרת מכס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי זימון להתייצב בבית הספר הצבאי לרפואה בצריפין ביום ראשון הקרוב , אין לי מושג איך להגיע לשם ואיפה זה אני מחיפה כל הדרכה תתקבל בברכה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://web01.postil.com/PostMessages.nsf/dispsearch/5981?OpenDocument שלום לחברי הפורום , אני משתתף בצערם של אוהדי ברצלונה מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? איך זה הולך ? הכרטיס חד פעמי ? או כל פעם אני מביא אותו לדואר וטוען אותו ? מישהו הזמין איתו מחו"ל ? תודה חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
rapdshare ממשיכים להתעלל באנשים צילמתי את זה לפני 2 דקות ממש עצוב (לקח לי 8 ניסיונות עד שהצלחתי להוריד היום לקחתי את המשקפיים לתיקון וההיתי ללא המשקף . אני -2) http://siz.co.il/my.php?file=y2oimjtwjdor.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לחברי הפורום שלום, חברה שלי עובדת באחד מחנויות "הנוחות" של תחנות הדלק והמנהל שם פשוט מתייחס אליה זוועה (לדעתי). דבר ראשון הוא מוריד לה מהמשכורת חוסרים אשר מתגלים בקופה בזמן המשמרת שלה (לא קורה הרבה אבל קורה) סתם לדוגמא היום מישהו תדלק ונסע מבלי לשלם המנהל אמר לה שזה אשמתה ושזה יתקזז לה במשכורת. (האפס שברח לא שילם 300 ש"ח, שזה פי שתיים יותר ממה שהיא מרוויחה ביום,פשוט 2 ימי עבודה הלכו לפח). עוד דבר שאני שמתי לב שבתלוש המשכורת שלה מצויין 0 ימי חופש למרות שהיא עובדת שם כבר יותר מחצי שנה כשהיא שאלה את המנהל איפה הימי חופש שלה הוא פשוט ענה לה שהנהלת החשבונות שלו לא עושה טעויות ושכנראה פשוט לא מגיע לה ימי חופש, כמו כן בתלוש עצמו לא מצוין כלל ימי חופשת מחלה השאלה שלי היא האם זה ח…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם מכירים את זה כבר , אבל למי שלא: www.thelizardman.com
-
מישהו מכם מכיר חנויות און-ליין שמוכרות חלקי מחשב עם משלוח עד ישראל? אודה לכם אם תפרסמו לינקים של אתרים כאלה (משהו כמו NEWEGG רק עם משלוח לישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, אח שלי טס בחודש הקרוב לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי משם אייפון 4. (לא 4S) בגלל שזה פעם ראשונה שאני קונה מכשיר חשמל מחול אני רוצה לברר כמה דברים טכנים. א. קודם כל לגבי המכס, איך אפשר להעביר אותו בלי לשלם עליו במכס? ואם צריך לשלם אז כמה זה?? ב. לגבי פתיחת המכשיר (SIM FREE)הבנתי נכון שחברת הסלולר מחוייבת לעשות לי את זה..?? ג. הכי חשוב!! לגבי האחריות על המכשיר, מה האחריות מכסה לי ואיך אני יכל לתקן אותו (אם אפשר בחנות של אפל בארץ או שאני חייב לשלוח בחזרה לחו"ל) ומה ההבדל בין האחריות למכשיר של אפל שקונים בארץ לבין מכשיר שקונים בחו"ל?? ד. לגבי השפה, אם הגרסא באנגלית אפשרי להוריד קשוחה בעברית? ואם כן אז האם זה דופק את האחריות?? ה. וסתאם לידע כללי באיזה מדינה הכי …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-