עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית בב"ש ומשם לתפוס אוטובוס/ים לבסיס... מישו יודע איזה קו לוקחים משם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Don't shoot the puppy אחד החזקים ביותר. נשברתי בשלב 7, הכפתור SKIP הזה היה כ"כ מפתה... נ.ב אם הלינק פורסם אז קבלו את התנצלותי בתוספת לינק למשחק טאקי ישראלי למהדרין, אונליין http://www.takionline.com/ ואתר לינקים ויזואלי נחמד וחסר תועלת (לדעתי) http://www.kafe.co.il/

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by bay,

rapdshare ממשיכים להתעלל באנשים צילמתי את זה לפני 2 דקות ממש עצוב (לקח לי 8 ניסיונות עד שהצלחתי להוריד היום לקחתי את המשקפיים לתיקון וההיתי ללא המשקף . אני -2) http://siz.co.il/my.php?file=y2oimjtwjdor.jpg

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ohad,

מה שלומכם מה המצב טענו בכנות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by omer-d,

שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית. יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה. אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל. בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון. לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by imac,

הזמנתי DVD מאתר בחו"ל, האם אני יצתרך לשלם תשלום מסויים על DVD?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אמא שלי קיבל מתנה דיסק [בפלו ררוזלפנד ] אז אני יכל להחליף אותו... תנו המצלות לאלבומים חזקים! למה אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני 'קונה 'דיסק! חשבתי בנתיים על דיסק של רובי ווליאמס....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by doker,

מה לומדים במחשבים בכיתה י' ובכיתה יא' ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כן, זה קורה שוב - רוקסטאר מודיעה על דחייה נוספת של המשחק המצופה ביותר בעולם. אתם לא תאמינו כמה זמן עוד נצטרך לחכותלכתבה

12. Started by X-It,

תכנסו לזה... http://www.youtube.com/watch?v=mG3SANQZNwM

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז כמו ישראלי טוב, וכמו ירושלמי טוב, קצת שלג ועולה לי חיוך על הפנים. הפעם, השלג כבד ממה שציפיתי. כבד כמו זה שזכור לי משנת 2000 אתם מוזמנים לחלוק חוויות וכמובן תמונות של הבית והסביבה מושלגת תמונה מהחלון: לעת שעה זאת, השלג ממשיך לרדת בקצב מכובד

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Doctor Robert,

היי קיבלתי צו ראשון אתמול. האם מישהו כאן התנסה בצו ראשון ויוכל לומר לי מה הוא מהלך העניינים שם? הבנתי שיערכו לי בחינה פסיכוטכנית, על מנת להתאים אותי לתפקידים ע"פ היכולת שלי, השאלה היא - האם כל הנושאים בבחינה הפסיכומטרית לא מצריכים ידע מקודם או שהם בוחנים בנושאים כמו אנגלית ושאלות מסויימות אחרות שמצריכות ידע (אם כן, אשמח אם תפרטו אלו) . עד כמה תהיה חשיבות לציון של בפסיכוטכני לגבי קביעת השירות שלי? אם אני אקבל ציון גבוה, הסיכויים שישבצו אותי בקרבי יהיו גבוהים יותר? (ז"א, האם זה כמו פרופיל, ככל שהוא יותר גבוה כך הסיכוי ללכת לקרבי גבוה יותר*) באופן כללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת לגבי מה מצפה לי שם? תודה

15. Started by M.o.D,

אלן אני מחפש תמונות ברצולוציה ממש גבוהה , 5000 על 3500 פלוס מינוס , מי שהוא מכיר אתרים לגדלים כאלה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם וחופש שמח, הרשו לי לשתף אתכם בשיר חדש, שהרבה יוכלו להזדהות איתו, שיר האייסיקיו, בגירסת אבי ביטר+יוסי עדן. {הזמרים אומנם אנונימים אבל השיר מצויין}. תורידו תגידו לי מה אתם חושבים אני שומע את השיר וכל פעם צוחק מחדש. http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1DT2T1XO2FP9Y2SNL4X1WHXQKB

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by My_Name,

שמתי לב לאחרונה, שבחלק גדול ממבחני האישיות, ראיונות אישיים (ראה: צו ראשון), סקרים שונים שמתעסקים בהתנהגות, וכנראה בעוד הרבה מקומות . . . מעניין אותם לדעת אם אתה אוהב לאחר, לאחר, מה אתה מרגיש שאתה מאחר . . . אז בגלל שיש פה אוכלוסיה מכל גווני הקשת, אני בטוח שאני ימצא פה איזה פסיכולוג / סטודנט לפסיכולוגיה / סתם סקרן שבמקרה יודע כל מני דברים אז יש למישהו יש מושג מה כבר ניתן להגיד על אותו בנאדם, אחרי שאנחנו יודעים שהוא אוהב / לא אוהב לאחר ??? וכן, אני לא אוהב לאחר אין לי מושג למה, פשוט לא מתישב לי טוב . . . למרות שאני מנסה להלחם בזה, כי נמאס כבר . . .

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by TimoTy,

שלום אני רואה Naruto וראיתי DBZ ואני מחפש המלצות לסידרה נחמדה תוגה מראש

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לא ראיתי אותה כבר המון המון זמן (7 שנים) ואני מתלבט מה להביא לה מתנה (היא בת 28 ואני 29). אני יודע שאולי זה בעיקרו פורום שהגיליים שלו די קטנים בד"כ אבל מנסיון אני יודע שהרבה פעמים יש לכם רעיונות נהדרים. אגב,אין לה שום קשר לישראל (שפה,דת). תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?

23. Started by Tomerico,

למישהו יש אחים בקהילה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. תראו תבית ספר המעאפן הזה יצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליו אני בא ושואל אותו מה קרה המכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכת התחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכת קיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שלי היום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by k22,

זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.