כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהלים, פתחתי את הדיון פה, כי בסופו של דבר הדיון הזה מתאים לפורום ניידים, פורום אחסון, ופורום רשתות, אז בעייתי לבחור לאן כידוע לרוב האנשים שיש מחשב נייד, ומחליטים לשדרג את הכרטיס רשת, אין להם מה לעשות עם הכרטיס רשת לאחר מכן או מי שקונה מחשב עם SSD אשר מחובר לMINI PCI-E (כמו בNETBOOKים) ומחליט להחליף אותו, אז הוא נתקע עם הכונן הזה ללא שימוש או כל אדם אשר רוצה לרכוש במחירים זולים בחו"ל כרטיסי MINI PCI-E לעומת הכרטיסים הרגילים. (לדוגמא INTEL 5350 שהוא DRAFT-N + WIMAX או INTEL 5300 שהוא DRAFT N, או כל מיני שרידי SSD של אנשים שרוצים למכור וכו'). מצאתי סוף סוף חנות בחו"ל שמייצרת מתאמים מMINI PCI-E לPCI-E X1 (החריץ הנחמד שבדרך כלל לא בשימוש במחשב נייח) אז הייתי רוצה לדעת,…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. מחר אני צריך להיות בבקו"ם - בבסיס תל השומר למי שמכיר אותו בשם הזה בלבד. בכל אופן,אני בדר"כ לוקח רכבת עד ההגנה ואז לוקח 35 עד לבקום... חשבתי אולי לקחת את הרכבת עד לת"א מרכז ומשם מהמסוף לקחת 45 (בדקתי באתר של דן) http://www.dan.co.il/search/lines_details.asp?adsCatid=-10&LineNumber=45-_-1119# ואיתו להגיע לתל השומר. עכשיו רשום שהוא עוצר שם במסוף 2000 ומגיע גם לתל השומר..השאלה אם באמת מסוף 2000 זה שם ליד התחנה ויותר חשוב,האם מסוף תל השומר הוא המסוף של הבסיס או של הבית חולים? כי זה די רחוק להליכה ברגל..ואני שם אצל רופא,ככה שאני לא יכול לאחר... ועוד משהו,מישהו יודע כמה זמן לוקח (גם בערך זה טוב) מהמסוף 2000 הזה ליד הרכבת עד לבסיס תל השומר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
rapdshare ממשיכים להתעלל באנשים צילמתי את זה לפני 2 דקות ממש עצוב (לקח לי 8 ניסיונות עד שהצלחתי להוריד היום לקחתי את המשקפיים לתיקון וההיתי ללא המשקף . אני -2) http://siz.co.il/my.php?file=y2oimjtwjdor.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו, אני כמעט בן 15 ומאז שהייתי ממש קטן תמיד חסכתי את הכסף שהביאו לי (לחגים, יומולדת....) אז ככה שעכשיו זה הגיע כבר לסכום של יותר מ-20,000 ש"ח (לא טעיתי בהקלדה...) יש לכם רעיון מה לעשות עם הכסף??? ??? נ.ב. אני רוצה לעשות רישיון טייס (גיל 17) וזה עסק דיי יקר של 30-40 אלף ש"ח ככה שחשבתי לחסוך מעכשיו כסף...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אני וחברים שלי פתחנו קבוצת פוטבול וכל שבת אנחנו משחקים, כל שבת אנחנו משחקים עם קבוצה מאזור אחר. זה ממש כיף ספורט הכזרי והרבה פציעות וזאת הבעיה העיקרית שבגללה פתחתי את התר'ד האם מישהו מכיר מקום , חנות או כל דבר שאפשר להשיג בו מגנים לפוטבול המריקאי ? כבר חיפשתי בהרבה מקומות כמו חניות ספורט ולא מאצתי האם קיים דבר כזה בארץ? תודה מראש, דרך אגב עדיף חנות בדרום-מרכז הארץ. לאון.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישןןןן אבל ממש ישן, תראו את המפרט בצד. עכשיו כדאי לי להוציא את ה 256MB ולהוסיף עוד ג'גה ל 512MB או שעדיף להוציא את הארד דיסק הישן 40GB ולהשים משהו כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590765 והאם הוא בכלל יתאים? הבנתי שזה יעשה את המחשב מהיר יותר וגם יהיה יותר מקום (למרות שאני מסתפק ב 40 )
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מכונת גילוח, ויש יותר מידי דגמים, ואני כבר לא יודע במה לבחור. בטווח עד 700 שקל אפשר לקנות משהו טוב שהיה תחליף לסכינים?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם. מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים.. אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'... אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים. רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מאפו אני יכול להוריד כתוביות ברוסית לסרטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כן כן , נזכרתי להעלות עכשיו , אחרי כמעט חצי שנה תמונות .. חח תזכירו לי מי מבין חברי הפורום היה ? תלחצו על MAIN MENU משם על STUFF ושמה על HWZONE MEETING http://demlinclub.com/gallery
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתה שם התיחסות יפה מאוד למעבדי ATHLON במדריך הקנייה שלהם... הזכירו את מיתוס המגה הרץ ואפילו אמרו שאתלון XP 1700 מבצע כמו פנטיום 4 2GHZ. כמובן לא הכל היה מושלם... אבל בהחלט שיפור מבורך.
-
אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת חדשות מעולם החומרה בישראל... פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-