עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים? תפרטו כמה שאפשר בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by TOMMYB1,

חברה אני בשלבי כתיבה של הספר פרוייקט כדי לקבל טכנאי אלקטרוניקה. עכשיו אני בטוח שיש כאן חלק שעשו פרוייקטים של טכנאי והנדסאים. זה לא שאני רוצה להעתיק את הספר.. גם אי אפשר יש לי כבר פרוייקט מוכן! אם מישהו יכול לעלות את הפרוייקט שלו כדי שאני אראה אותו כדוגמא? (עדיף לעלות ללא הדפי נתונים זה יחסוך הרבה מקום) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  4. http://video.yahoo.com/video/play?vid=e625e97b18a35d7ed006579e70e8a471.1855152&cache=1 ועוד סרטון גדול בקבוק וודקה ב25 שניות http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=469

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by 00000,

מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by שלוםםולש,

אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  11. אם אני מצרף קובץ GIF הוא לא זז אז השאלה שלי אם יש איזשהי דרך ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Access Denied,

משהו ממש ממש מצחיק בטירוף!! http://www.letstalk.co.il/dalian.asp תנסו לדבר איתו... הנה דוגמא: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. משעמם לי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני נרדם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? למות... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני רוצה שתמות אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אקדח... אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארה בך, אשרוף אותך חיים.. כל דבר הולך מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמשעמם לי פחד... מאוחר אתה יודע אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אממ.. אם תמות הם ישתנו לטובה נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ יריתי בחתול שלי יריתי בחתול שלך? נכון... ספרי לי בבקשה- איך את…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. Started by avi2014,

קיבלתי צו ראשון לתאריך שהוא יום לפני הבגרות בהיסטוריה, יש אפשרות לדחות אותו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oba3k,

נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?

17. Started by ForresT,

טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

אהלן, בזמן האחרון גברה התעניינותי במכונית הנ"ל רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה או בכלל אפשר למצוא כזאת למכירה בארץ? לא משנה איזה יד. תודה מראש.

• 76 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. תא המעצר שימו לב לחור למטה מצד שמאל שהם כירסמו עכשיו הם בבית ואין לי מושג מה הם עושים http://img284.imageshack.us/my.php?image=dsc025560tz.jpg

21. Started by Kukishin,

רוצה להכיר.

22. Started by StorM FighteR,

איך אני עושה לעצמי חתימה עם תמונה יפה משהו שאני יבחר? אני מת שיהיה לי אני לא יודע איך עושים

23. Started by rhin0,

מישהו יודע אם תויי הנסיעה תקפים גם לרכבת? תודה רבה ובהלחה למי שיש גם. אשמח להיפגש איתכם[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 20:09:34 תודה מצאתי את התשובה. כנראה שהשוברים לא תקפים.

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by nehmia,

למשהו אולי יש תמונה של הסמל של נשק ביולוגי אני צריך את זה לעבודה ןלא מצאתי כלום ברשת.... זה נראה כמו כל מיני עיגולים די יפה....

דיונים חדשים בפורומים