כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בחודשים האחרונים קבלנים מתלבשים על שכונות מוזנחות ברעננה כמו וויצמן לדוגמה (אני גר ברחוב) בכל מיני הצעות של -"אני יחזק לכם את המבנה בחינם רק תיתנו לי לבנות עוד 200 קומות למעלה" "אני קבלן סוג זיין -בה לכם לעשות פינוי בינוי " עכשיו אני גר בבניין שבנוי טוב מאוד למרות שהוא ישן הבניין החזיק מעל 30 שנה בלי בעיות מיוחדות ואין לו אף סימן של בעיות גדולות או רגישות מיוחדת לרעידות אדמה ובכנות לאומת הרבה בנייני גבס שאני רואה שבונים אני גאה בבניה החזקה של הבניין שלי (אני לא מבין גדול בזה אבל בניין סבבה ) בכל מקרה אם זה היה חברות נורמליות -ניכה אבל תראו מה הגיעה היום בדף נייר רגיל -A4 בצבע אדום רגיל ובעיצוב הכי פשוט שאפשר לעשות באופיס \אופן אופיס ואני מצטט בכל מקרה אם לא…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברו יותר משנתיים מאז שהגיבו לאחרונה בדיון האחרון אז החלטתי לפתוח אחד חדש ! נסו לשמור על הדיון נקי מתגובות מיותרות על מנת שננצל את מטרת הדיון בצורה הטובה ביותר. אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי שבוע של עבודה (שכוללת גם מעבר למה שרואים בתמונה..) הפינה החדשה * עדיין יש כמה פינישים קטנים הזמנת זכוכית גדולה לכל אורך\רוחב השולחן השחלה חדשה של כבל של HOT (הנוכחי משום מה לא עובד ונאלצתי למשוך מהנקודה הישנה) סידור הכבלים בצורה מכובדת יותר!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תהיתי לי ..האם הגישה הכי בטוחה לחשבון בנק דרך האינטרנט תהיה באמצעות LIVE USB של הפצת לינוקס כלשהי(עדכנית) עם דפדפן עדכני? ככה אני בטוח נמנע מKEYLOGGERS\וירוסים וכו'? או שזה שטויות וחשוף באותה מידה כמו וינדוס עם דפדפן עדכני ואנטי וירוס?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הנה מפרט מחשב שמצאתי האחד המכרזים שיש ברשת: מחשב מבוסס מעבד אינטל 2.0 GHz (הם כמובן לא יציינו שזה סלרון) כולל מסך " LG/HYUNDAI דק מטובים בעולם, זיכרון ראשי 256מ"ב DDR בעל מהירות כפולה מזיכרונות SDRAM(וואלה זה מהירות כפולה , לא ידעתי , אולי אפשר את יצרנית הסטיק בבקשה) דיסק קשיח גדול 40 ג'יגהבייט, לוח אם יחודי (רשמו יחודי , לא חברה , לא מפרט , רק יחודי , אני חייב לציין שבאמת הלוחות של חברת UKUNUTA הקזחסטנית הם באמת יחודיים מאוד בכך שהם הלוחות היחידם עם סלוט אחד בלבד לזכרון) פנטיום 4 בעל טכנולוגית 533 FSB (אלק טכנולוגיה פחחחח... כולה FSB) הדור החדש, כרטיס מסך eXtreme 3D-Force 64MB integrated, היצרנית מהמובילים בעולם ( היה פעם ATI וNVIDIA , אבל היום EXTREME שולטת כולל ת…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי אפטר קארד של חיילים , ואני רוצה להעביר כסף למישהו מחו"ל. ואני צריך לשלם באתר paypal.com איך אני עושה את זה ? כשאני נרשם שם , יש אפשרות לבחור רק mastercard , visa ,discover ואמריקן אקספרס. וחשבתי שאני תחת מאסטר קארד. ושאני מקיש את המספר כרטיס שלי שם זה לא מאשר , וגם הם מבקשים ממני שם , Card Verification Number את ה 3 ספרות אחרונות שיש בגב הכרטיס..אני מצרף תמנונה של זה גם , של הדוגמא שהם נתנו. עכשיו בפס הזה בגב הכרטיס אצלי אין שום ספרות !! וצריך לתת את ה3 האחרונות.. אולי בכלל זה , זה לא מאשר את הכרטיס שלי ? ורושם שהמספר לא קיים ? מה עושים..? מישהו פה העביר פעם כסף למישהו בחו"ל דרך האתר הזה paypal ? ובכלל באופן כללי , נגיד שאני רוצה להכניס עכשיו 20 דול…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. למעשה אין לי שום ניסיון בתכנות (מלבד כמה ניסיונות אקראיים עם פייתון). הייתי רוצה ללכת לקורס טוב שאוכל ללמוד בו מהבסיס. בעיקרון הרצון שלי הוא להיות מסוגלת לבנות ולפתח אתר אינטרנט ברמה גבוהה (דמוי ממשק של אתר הכרויות). למעשה לי ולחבר שלי יש רעיון לגבי אתר שאנחנו רוצים לבנות, אבל לשנינו אפס ידע בתיכנות. כמובן שחשבנו להיעזר באנשי מקצוע, או ידידים עם רקע בתחום, אבל חשבתי שלא יזיק לי לרכוש רקע בעצמי (ידע טכני בבניית אתר, עיצוב). יש למישהו המלצות לגבי קורסים רלוונטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם אתר מסוים שמבקש להיות ברקע במחשב שלנו ובתמורה ישלם לנו דרך פיי פאל 45 סנט של דולר לשעה.... מישהו עבד עם האתר הזה?קיבל כסף? http://www.surfjunky.com/ האם שווה לנסות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ידע, נסיון או חברים שלומדים לוגיסטיקה? חבר ששוקל ללמוד שמע שזה די מקביל לתעשיה וניהול, אני מפקפק.. במה עובדים באזרחות? יש ביקוש? ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז הייתי אתמול בתל השומר הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה. יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ??? שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזג האויר היום היה מצויין לטיול, ואני ואחותי ניצלנו את ההזדמנות להסתובב ברחובות ירושלים. יצאנו מהבית ואני חשבתי שכדאי שנלך שמאלה, אבל אחותי התעקשה שנלך ימינה אז וותרתי לה. הלכנו ודרך דיברנו על השיחרור שצפוי לה וגם על מבחן הפסיכומטרי. אחרי 300 מטר של הליכה, תוך כדי דיבור אני מסתכל על ילדה בת 7 בערך. לא היה לי מושג למה בכלל אני מסתכל עליה, אבל היה בה משהו מוזר. היא עמדה על שפת המידרכה והיה לי שקית של חטיף ביד ימין, ובאופן פיתאומי היא מתחילה לרוץ לתוך הכביש ומנופפת ביד שמאל. ואז לא היה לי ספק מה עומד לקרות: באה מכונית כסופה ב-50 קמ"ש ופגעה עם הכנף הימני (ליד הפנס) ברגל השמאלית של הילדה. המכונית מסובבת את הילדה באויר, והילדה נכנסה עם הגב במראה הצדדית (ושברה אותה) ונפלה עם הפנ…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצור שלחה לי מכתבים ילדה בביצפר שהיא אוהבת אותי והיא רוצה שנתקרב ושהיא לא עובדת עליי... בקיצור התחלתי לשלוח לה SMSים ושאלתי אותה אם היא רוצה קשר יותר רציני... ואז הצעתי לה חברות... רציתי לראות אולי זה יזרום הקשר ויהיה לנו טוב. ואז יצאנו באותו ערב לסרט ועלינו קומה בקניון וצפתה לנו הפתעה... ילדה שהיתה איתי בבצפר הקודם רואה אותנו יחד ואני בטוח שהיא הדליפה... לא רק זה... כתבתי כינוי במסנגר שאני אוהב אותה ולא חשבתי שזה יגיע לכל השכבה שלי ומישהו כנראה הדליף... ואז היא כעסה עליי שסיפרתי ונפרדה ממני... עכשיו הצלחנו להשלים ולהיות ידידים והיא טענה שהיא בכלל לא אוהבת אותי שהיא היתה מבולבלת... היא אומרת שהיא רוצה שנהיה ידידים ונראה לאן זה מתפתח... אני רוצה להתחיל איתה שוב אז חשבתי…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש שירים בסיגנון של האלבום של מטאליקה s&m אני ממש אוהב את הכלים הקלאסים האלה בשילוב גיטרות אשמח להמלצות
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי היום בהלוויה ולא בכיתי ורק עכשיו אני מתחילה לבכות :-[
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מישהו היה אשמח לשמוע פרטים על המלון, איך איכות האוכל, האם הכל באמת "כלול"? אנחנו מתכוונים להיות במלון כל הזמן.(זוג) תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית) ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו... http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html Off topic - אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזמנת חבילות לארץ באמצעות שליחתן לכתובות בתוך ארה"ב/ בריטניה דרך חברות כמו "שיפיטו". קראתי שבחברה הנ"ל יכולות להיות הפתעות , עיכובים ותקלות והמחיר הסופי אינו תמיד ידוע, נוסף על כך, אם הבנתי נכון, אין שום מספר מעקב לחבילות שנשלחות בדואר רגיל, דבר שלא אידיאלי בעליל והחברה לא תמיד לוקחת אחריות על אבידות. לכן רציתי לקבל מכם המלצות על חברות באמת אמינות וזולות ללא תקלות, בארה"ב ובבריטניה. ההזמנות שלי הן תמיד קטנות עד 75$ , עם פריטים כמו מוצרי בית מרקחת או פריטי לבוש. המטרה שלי היא לא להגיע למצב שאצטרך להשתמש בחברות שילוח כגון UPS וכו' , שפשוט גזלו אותי בעבר עם עמלות שקר כשהחבילה הגיעה לארץ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-