כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה ערוץ 26 YES בלבד
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע פייסבוק הוא סיפור הצלחה גדול מאוד . ממש ממגנט וממכר לפעיליו הרבים . האם יש פה מישהו שחוזה עתיד לא טוב לרשת החברתית הזאת ? או שאולי אתם חושבים שאין סיכוי לכך ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי היום טכנאי ולפני שהוא הלך הוא כיוון לי את השלט הכחול של הוט שישלוט גם על ה-TV. הוא עשה משהו מוזר והצמיד את שתי העייניות של השלטים אחד לשנים וכיוון הכל חוץ מדבר אחד ה-Mute. אני רוצה לדעת האם אוכל לכייל את זה לבד באותה דרך... איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני משדרג את המחשב, בערך כל 2 - 3 שנים או יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הרווח הממוצע של עבודה כזו? אני יודע שקורס הוא 3 חודשים.. האם יש ביקוש לזה עדיין? מה עדיף-שוק פרטי או שכיר? אני בעיקר פונה לכאלה שעובדים בזה כיום...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור. הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה. פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח). הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח! ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי. היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה. כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הולך השקלול של הציונים באוניברסיטה.... לדוגמה מה זה אומר 5 יחידות , כמה בונסים יש, איזה מקצעות מקבלים בונוסים.. האם מספיק מקצוע הרחבה אחד של 5 נקודות, ואיך זה משפיע אם יש שניים ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי משהו כזה כבר הרבה זמן, מנסיון- יעיל! ככה הCX300 שלי יחזיקו! :jump1:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מביו משהו !! הם נגדנו ?!?!?! מפת האוניות בלינק http://rotter.net/forum/scoops1/47769.shtml?utm_source=finance.sponser.co.il&utm_medium=ticker
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמונה 1 - הסמל של הבונקר של הניצולים תמונה 2 - הסמל של הבונקר של הקבוצה השניה של הניצולים תמונה 3 - הסמל של הבונקר בו החזיקו את קלייר (זאת שהיתה בהריון) תמונה 4 - הסמל על הכריש שניסה לטרוף את סויר ברפסודה תמונה 5 - הסמלים על המונה זמן של המכונה אחרי שג'ון לא הספיק להכניס את הקוד בזמן תמונה 6 - הכי מעניינת, התמונה שהופיעה על הדלת הדף באולטרה סגול. בתמונה 6 רואים למטה שכתוב I AM HERE שמצביע לבונקר עם סמל של ברבור. בצד שמאל למעלה יש עוד בונקר עם סמל כמו הסמל של הבונקר שבו החזיקו את קלייר. עכשיו השאלה האמתית היא מה יש באמצע [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מתלבט מה לקנות טלוויזיה סוני 29 אינטצ' 100HZ או טושיבה 100HZ מבקש עזרה ממי שמבין בבקשה זה חשוב מאוד צריך תשובה בהקדם תודה מראש למי שיעזור לי לא יודע דגמים רק באופן כללי ום תוסיפו דגמים אני מאוד יודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חוץ מהטכניון והבנתי שבאת"א זה חרא תודה לעונים
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתה מקבל מעטפה, 20 יום מילואים אומרים לך...(מזל שאתה סטודנט). בחברון. מגיע היום, אתה מתייצב. לא חשבת שהמצב כ"כ קשה ומסוכן. כבר היית בלבנון, אבל הפעם זה באמת מפחיד. יש שיגידו שאנחנו כמו ברווזים, לא הייתי אומר שהם טועים. כמעט כל ערב יריות מעל הראש. פעם אפילו ניצלת מצרור. אתה מקבל חופשה, 3 ימים בבית. אתה אומר ננקה ראש, נרגע, נהנה. אתה נוסע למכללה כדי לנצל את הזמן שקבלת ללימודים. יורד בתחנה מרכזית בעפולה. ב-ו-ם ! גל הדף חובט בך, זכוכיות מתנפצות, עשן, צעקות, אנשים אחוזי-עמוק, בכי וצרחות. עמדת 10 מטר מהאוטובוס, יצאת ללא פגע. שוב נצלת. כולם בורחים מהפיצוץ, משתוללים מפחד. רק אתה מתקרב לאוטובוס, מחפש פצועים (ולאחר שניות שוטרים הודפים אותך). מחר אתה חוזר להמשך המילו…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם אתר מסוים שמבקש להיות ברקע במחשב שלנו ובתמורה ישלם לנו דרך פיי פאל 45 סנט של דולר לשעה.... מישהו עבד עם האתר הזה?קיבל כסף? http://www.surfjunky.com/ האם שווה לנסות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני משוחרר כבר שנה ו 7 חודשים, כבר האמת שאני עובד שנה וסיימתי את הימים למענק המועדפת. רציתי לדעת עד מתי אני יכול לקחת את המענק? חלק אמרו לי שנתיים, חלק אמרו לי 5 ( הכוונה היא ללכת לביטוח לאומי ולהגיש את הטפסים כדי לקבל את המענק). תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שהמעבדה שם לא משהו...אבל מצד שני אים אני ארכיב לא תיהיה לי אחריות...מה יותר עדיף?תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-