עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...

3. Started by pergola,

ספרים בנושאי צבא, מוסד בסגנון - כצל ציפור, המתנדב. או ספרים שעוסקים בזוגיות בסגנון - חוכמת הבייגלה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בבקשה אני צריך תשובה חד משמעית לגביי הנושא הזה. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר שנראה לי אמין והגיוני. 1.האם אני יכול להעביר כסף לפייפל דרך חשבון הבנק שלי?זאת אומרת שאני פשוט אלך לבנק,לבנקאי ואבקש העברת כסף לחשבון פייפל? 2.ויזה נטענת,ראיתי תגובות של אנשים שאמרו שלא ניתן להעביר כסף מהויזה לפייפל,וראיתי חלק שאמרו בדיוק את ההפך..מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה מראש על העזרה.

5. Started by amitaihasnes7,

אתם יודעים מה קרה לי היום בבית ספר. חילקו תפוחים בדבש לכולם באמצע שיעור מדעים, ואז פיתאום התחילה מלחמה וילד אחד זרק תפוך על המורה שלי למדעים בפרצוץ, וזה התפוצץ לה על הראש.ואז כל הפנים שלה נהיו אדומים. ושלחו אותה לאחות. איזה פתיחת שנה הא-מעולה!!!!!!!!!!(לפחות לנו, המבחן שלנו לרבעון יתבטל). הביעו דעתכם.

6. אז כמו ישראלי טוב, וכמו ירושלמי טוב, קצת שלג ועולה לי חיוך על הפנים. הפעם, השלג כבד ממה שציפיתי. כבד כמו זה שזכור לי משנת 2000 אתם מוזמנים לחלוק חוויות וכמובן תמונות של הבית והסביבה מושלגת תמונה מהחלון: לעת שעה זאת, השלג ממשיך לרדת בקצב מכובד

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by R0ck,

תתפרעו.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Armageddon,

http://home.pacbell.net/bettychu/2003allbreedbisris/BIS.html Look how fluffy they are!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ExploiT,

http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html ROFL MOOOO LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כשאראגון וכוחותיו מגיעים לשער של מורדור (כדי ליצור הטעיה) הם רכובים על סוסים. אך שחוזרים לסיצנת הקרב עצמה - הסוסים נעלמים באורח מסתורי וכל הכוח שהיה רכוב על סוסים נלחם על רגליו. כל הסוסים נעלמו! כאילו הם צילמו את הסיצנה עם הסוסים ואח"כ ויתרו עליהם בקרב עצמו... ואמרו "אה... מה זה משנה... אף אחד לא ישים לב"

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by se7en,

א-חתימות מדהימות אחת אחת. ב-עם איזו תוכנה עשית אותם?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני צפוי לעבור ראיון קב"ט לעבודה של משרד הבטחון במעבר עם הרשות הפלסטינית. אני תוהה מה הם מנסים או מחפשים בכל מועמד ותהיתי אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כאן ניתן את השמות הגדולים של המוזיקה האלקטרונית, תנו המלצות חמות... אני נותן את Infected Mushroom - Becoming Insane אחד הטראקים החזקים, הבכורה הייתה באומן17 מסיבת הסגירה בירושלים. מוזמנים.. Aviko

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by evman007,

משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לא ראיתי אותה כבר המון המון זמן (7 שנים) ואני מתלבט מה להביא לה מתנה (היא בת 28 ואני 29). אני יודע שאולי זה בעיקרו פורום שהגיליים שלו די קטנים בד"כ אבל מנסיון אני יודע שהרבה פעמים יש לכם רעיונות נהדרים. אגב,אין לה שום קשר לישראל (שפה,דת). תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by R0ck,

תרגישו חופשיים לשתף אותנו בחומר ההאזנה שלכם. החלטתי לצרף מקבצון מאחד הכוננים הקשיחים שכרגע מותקן במחשב (עדיין לא צרפתי את כולם מהמעבר למפרט החדש), יגיעו עוד בהמשך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 42 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by avivlevy,

סוף סוף http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=218514&sid=10

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by masterb,

מדהים~ http://www.its-the-end-of-the-world.com/movie.php

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לא מוצא בשום מקום תעזרו לי בבקשה (גירסה של 2 דיסקים...) אם יש לכם תשלחו לי בבקשה הודעה לפרטי... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים