עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בחודשים האחרונים קבלנים מתלבשים על שכונות מוזנחות ברעננה כמו וויצמן לדוגמה (אני גר ברחוב) בכל מיני הצעות של -"אני יחזק לכם את המבנה בחינם רק תיתנו לי לבנות עוד 200 קומות למעלה" "אני קבלן סוג זיין -בה לכם לעשות פינוי בינוי " עכשיו אני גר בבניין שבנוי טוב מאוד למרות שהוא ישן הבניין החזיק מעל 30 שנה בלי בעיות מיוחדות ואין לו אף סימן של בעיות גדולות או רגישות מיוחדת לרעידות אדמה ובכנות לאומת הרבה בנייני גבס שאני רואה שבונים אני גאה בבניה החזקה של הבניין שלי (אני לא מבין גדול בזה אבל בניין סבבה ) בכל מקרה אם זה היה חברות נורמליות -ניכה אבל תראו מה הגיעה היום בדף נייר רגיל -A4 בצבע אדום רגיל ובעיצוב הכי פשוט שאפשר לעשות באופיס \אופן אופיס ואני מצטט בכל מקרה אם לא…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני ממש רוצה לפתוח בפורום אחר וסתם לספר אותם באנגלית (אני חולה עליהן) ואני לא יודע איך, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו זה: "Did this ever happened to you?" וזה לא ממש מדויק.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני שוכר דירה בקומה השנייה. בקומה הראשונה ממש מתחתי גרה זקנה מוזרה. יחד איתה גר בנה שגם הוא כנראה סובל מפיגור. מהדירה שלהם עולה סירחון מזעזע. פשוט סירחון ששורף את האף. אני כמעט משוכנע שהסירחון מגיע מהם כי אני לא מריח שום דבר בחצר. מה אפשר לעשות חוץ מלעבור דירה? להתעמת איתם אין טעם כי אין עם מי לדבר.

5. מדהים מה שכל אחד יכול לעשות, עם סמן לייזר (איכותי, יש לי כזה ירוק שמצביע לקילומטרים, משהו מטורף) מקרן טוב, לפטופ ומצלמה.. הוראות הכנה : http://muonics.net/blog/index.php?postid=15 @

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

תערוכת CES 2017, תערוכת האלקטרוניקה הבידורית השנתית בלאס וגאס, תמה לה וכך גם בא לקיצו הסיקור שלנו מהתערוכה. עשרות רבות של ידיעות הבאנו לכם מהחלק השני של הכדור, והגיע הזמן לסיכומים לכתבה

7. Started by StrikeEagle,

http://www.heretical.com/holofun/houswitz.html נתקלתי בזה ולא כל כך הצלחתי להבין את המסר שזה בא להעביר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shuy,

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מדהים מדהים מדהים!! (100x) למי שמכיר בחיפה, הלכתי מחורב לכיוון דניה.. וממול (מכוון דניה) מגיעה המכונית הכי יקרה אני חושב שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה.. בעיקר באיטליה) הקיצר מכיוון דניה יורדת בנטלי קונטיננטל גי.טי. שחורה מדהימה... פאאאאאקק.. תקראו טוב ==> זה מכונית ששווה שני מיליון שקללללללל... רק תגידו את זה... :'( קצת תמונות למי שלא מבין... [glow=red,3,400] 2 מיליון שקל[/glow].. 2,000,000 היא נראה בדיוק ככה: שני מיליון שקל..

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Culandur,

קרדיט ל ~~<@>~~

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by SuBeX,

אני יודע שרובנו חושבים שהם יודעים אנגלית מצויין ;D אבל כנראה שיש מונחים יומיומיים שלפחות אני לא מכיר. למישהו יש מושג איך אומרים "תעודת הצטיינות" באנגלית? אני לא צריך תרגום ישיר כמו Letter of Excellance כי זה, אני יכול לשער, יהיה אותו דבר כמו לתרגם סוף הדרך ל- End Of The Road , כאשר אנחנו מתכוונים לסלנג עברי בכל מקרה, אני מודה לכל מי שינסה לעזור וגם לכל מי שרק יביע עניין. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. http://www.speedcubing.com/chris/videos/wc1hand-44_98.wmv

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני צריך למצוא פתרון אחרי שהבנתי מהמפעילה הסלולרית שלי שזה לא הולך להיות זול דרכם.. מהי הדרך המומלצת להתקשר מחו"ל בעצם? בסקייפ הבנתי שהמחיר מאד משתלם לטלפון קווי,אבל לא יצא לי להשתמש בשירות אף פעם ואני לא יודע אם אפשר להסתמך רק על זה בלי לעשות תוכנית גיבוי עם חברה אחרת... סה"כ אני מעוניין בחבילה של דקות ולא למשך תקופה כמו שבד"כ מציעים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שרכשו בזמן האחרון חבילות בסגנון\או שאולי בכל זאת לדבוק בסקייפ (למרות שזה מכביד את השימוש כי אין לי סמרטפון להשתמש בו וצריך יהיה לפתוח את המחשב כל פעם..)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הגיע הזמן לחדש כמה דברים בארון הבגדים לקראת הקיץ. אני מחפש מקומות שאפשר לקנות מהם ג'ינס שלושת רבעי, אני בד"כ קונה מחו"ל (באינטרנט), אך אני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר מקומות בארץ או אתרים מחו"ל שמוכרים מכנסיים ממותגים טובים (לא דיזל) מסוג זה ? אני גם מחפש המלצה לנעליים קיציות לשימוש יומיומי, אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kfirlion,

שלום, קיבלתי לפני איזה כמה ימים צו ראשון (לצבא) ואמרו לי שבודקים שם את איבר המין שאיזה אישה (רופאה) בודקת את האשכים מקילה (איזו שהיא מחלה)?? זה נכון?? אמרו לי שהיא ממששת את האשכים (סליחה על המילים הגסות אבל ככה אמרו לי) lol....

18. Started by Os.Master,

לנעול , תודה!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by com,

תרביצו תגובות מפרגנות ותדרגו. בין המדרגים יוגרלו 20 גימלים! אגב, בימים אלו אני וחברים שלי עובדים על הרכב ששר רוק, ובלדות רוק.. (שמין הסתם לא ישיר את כל השירי כוכב נולד האלו..) קיצר פרגנו לי בצפיה.. 8) http://www.flix.co.il/myclip/showVideo.asp?m=1132853

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אנחנו רוצים לקנות לאמא שעון יוקרתי ליום הולדת. בערך ב-5 אלף שקלים. לצערי אני לא מכיר חברות שמתמחות בשעוני יוקרה לנשים. תוצרת סין לא תתקבל בשום פנים ואופן. 100% תוצרת אירופה/יפן. אני רוצה שעון כל כך אירופאי שהוא יקלל יהודים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by rbik,

שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה, ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש... אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס? תודה מראש ולילה טוב * הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לא מוצא בשום מקום תעזרו לי בבקשה (גירסה של 2 דיסקים...) אם יש לכם תשלחו לי בבקשה הודעה לפרטי... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by alex.turovsky,

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.