עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ori14,

בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/

2. Started by ariel-ro,

מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום. החופש כמעט נגמר ולא הצלחתי למצוא עבודה . עכשיו הציעו לי עבודה (זה עדיין לא בטוח) . עבודה קלה מאוד בערך 1.5K לחודש. אז תוך שלושה חודשים יהיה לי מספיק כסף לרישון (באוקטובר יהיה לי איזה 4.5 K ) . השאלה היא כמה יעלה לי בערך הרשיון וכמה זמן יקח לעשות אותו ? וכמה זמן זה המלווה שלושה חודשים? כי אמרו לי שעוד מאט זה יהיה חצי שנה . נכון שהשאלות שלי מפגרות אבל עדיין הקטע של הרשיון לרכב לא היה חשוב לי . אני אישית מעדיף קטנוע אבל אמא שלי מתנגדת לזה , וניסתה להביא דוגמאות מפגרות למה עדיף אוטו . היא שאלה אותי אם היא תצטרך טרמפ אז איך אני יביא לה טרמפ בקטנוע ( בהרכבה ). אחרי שיחה ארוכה החלטנו (מה זה אנחנו עושים את הרשיון ביחד ?) לעשות רשיון על אוטו. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gil28,

http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  9. אני שוקל בעתיד הקרוב ארכוש קטנוע/אופנוע לנסיעה בינעירונית רציתי לשאול כאן כמה דברים בתור אחד שלא מבין בנושא קודם כל מה ההבדל בין קטנוע לאופנוע לטוסטוס וכל השמות האלה? דבר שני, ראיתי שיש קטנועים עם כך וכך סמ"ק. מה בעצם אומר הסמ"ק הזה? מהו טווח המחירים? אם אני מוכר אחרי שנה-שנתיים, כמה מערך שלו הקטנוע יאבד בתקופה הזאת? ובקשר לביטוחים, איזה צריך וכמה פלוס מינוס עולים אשמח לתשובות בנושא ואם מישהו יודע על חלק מהשאלות בלבד, אז שירשום על מה שהוא יודע לענות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי חבר'ה, כפי שסיפרתי בעבר, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה (האמת היא שאני עדיין לא מבין מה ההבדל). כמובן שאני רוצה ללמוד את זה לצורך תעסוקה ופרנסה, ולא למטרת הרחבת אופקים בתחום המחשבים. אבל הבנתי גם שאני רוצה להיות עצמאי, לא רוצה בוס, לא רוצהלהיות שכיר שמסתכל על השעון וסופר את הדקות עד שיוכל ללכת הביתה. אז השאלה שלי היא, האם אפשר להיות עצמאי בתור בוגר הנדסת תוכנה/מדעי המחשב? אשמח לשמוע על אפשרויות שונות שאפשר לעשות בתור עצמאי.

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

15. Started by חן מ,

אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח** אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה? ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות? תודה

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Sango,

בזמן האחרון התחלתי לשתות נביעות במקום מי ברז בצירוף של פילטר. השאלה מה יותר בריא בין השניים? תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  17. האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by MS-D,

שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  20. מישהו שמע האם יש\אין פרסאידים ? תמיד אני מפספס .. מקווה שלא פיספסתי כבר

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  21. שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מה מצב החופים? ובעיקר מצב הילדודס?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by Maya1515,

שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!

24. Started by zezz,

אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…

• 10 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.