עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין ספק שהפינלדנדיה נשפכה כמו מים בבחירת השיר הפיני לאירווזיון. שר אותו קלינגון (!?!) ועוד כמה מפלצות. מילות השיר (הקליטות דווקא): "הרד רוק, הללויה".

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Gilo2005,

שלום לכולם,אתמול קיבלתי את המנילה ( שאלון העדפות) של צה"ל,מנילה קרבית פרופיל 72. יש לי בעיה ואני לא יודע מה לבחור,אז אני פונה אליכם לעזרה. יש לי כמה וכמה אפשרויות בניהם שיריון,תותחנים,מודיעין שדה(לוחם איסוף) נ"מ,חילוץ והצלה סטילים\דבורים קורס קדץ נהיגה אני לא יודע במה לבחור,את קדץ הנהיגה אני מוריד מהפרק ושיריון אני מוריד מהפרק. מה תיעצו לי,מה לסמן ומה להתרחק.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by desert,

אמרו לי שעלי ג'י הוא ישראלי מבאר שבע , יהודי , שהיה גר שם פעם , היכול להיות?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by avi2705,

שלום רב, האם יש יבואן רשמי ללוחות Asus בישראל? ואם לא, תוכלו לתת לי שמות שונים של ספקים שמייבאים ישירות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האם אי פעם הזדמן לכם לראות מעבדי Xeon וליבת Quadro גראפית נדחסים בתוך מארז שאינו רחוק ממימדיו של מחשב NUC? כדאי שתכירו את ה-Z2 Mini G3 החדש לכתבה

7. Started by Yossi1981,

הנה מפרט מחשב שמצאתי האחד המכרזים שיש ברשת: מחשב מבוסס מעבד אינטל 2.0 GHz (הם כמובן לא יציינו שזה סלרון) כולל מסך " LG/HYUNDAI דק מטובים בעולם, זיכרון ראשי 256מ"ב DDR בעל מהירות כפולה מזיכרונות SDRAM(וואלה זה מהירות כפולה , לא ידעתי , אולי אפשר את יצרנית הסטיק בבקשה) דיסק קשיח גדול 40 ג'יגהבייט, לוח אם יחודי (רשמו יחודי , לא חברה , לא מפרט , רק יחודי , אני חייב לציין שבאמת הלוחות של חברת UKUNUTA הקזחסטנית הם באמת יחודיים מאוד בכך שהם הלוחות היחידם עם סלוט אחד בלבד לזכרון) פנטיום 4 בעל טכנולוגית 533 FSB (אלק טכנולוגיה פחחחח... כולה FSB) הדור החדש, כרטיס מסך eXtreme 3D-Force 64MB integrated, היצרנית מהמובילים בעולם ( היה פעם ATI וNVIDIA , אבל היום EXTREME שולטת כולל ת…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש לראות סרטים שכל אחד חייב לראות ושעדיין לא יצא לי.. לדוגמא Star wars lord of the rings matrix וכו'.. מה דעתכם? נ.ב. גם ישנים וגם חדשים.. כל סרט בתנאי שהוא טוב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שמעתי שזאת סדרה טובה, מישהו יכול להגיד לי איפה משדרים וכו'....?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by J0n1,

שלום. סבא שלי בן 80+ והוא ממש משתעמם בבית, אז הוא הולך פעמיים בשבוע למין בית קשיש כזה שיש שם מחשבים והוא משחק בכל מיני משחקים של צורות וכדומה. אז אבא שלי השיג לו מחשב ואמר לי לחפש לו משחקים, אז דיברנו עם המקום והם אמרו שהוא משחק בגרודי (חחח כן כן, גורדי) התקנתי אצלי 2 גירסאות של גורדי ושום דבר לא מתאים.. יש לכם מושג מאיפה אני אוכל למצוא תוכנות לאנשים זקנים? אולי משהו שקשור בצורות או משהו עם קורדינציה ואינטלגנציה תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by R0ck,

תרגישו חופשיים לשתף אותנו בחומר ההאזנה שלכם. החלטתי לצרף מקבצון מאחד הכוננים הקשיחים שכרגע מותקן במחשב (עדיין לא צרפתי את כולם מהמעבר למפרט החדש), יגיעו עוד בהמשך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by tazok,

או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious" בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת! איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב... יש!!!!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Mad Season,

יש לי כרטיס אשראי אפטר קארד של חיילים , ואני רוצה להעביר כסף למישהו מחו"ל. ואני צריך לשלם באתר paypal.com איך אני עושה את זה ? כשאני נרשם שם , יש אפשרות לבחור רק mastercard , visa ,discover ואמריקן אקספרס. וחשבתי שאני תחת מאסטר קארד. ושאני מקיש את המספר כרטיס שלי שם זה לא מאשר , וגם הם מבקשים ממני שם , Card Verification Number את ה 3 ספרות אחרונות שיש בגב הכרטיס..אני מצרף תמנונה של זה גם , של הדוגמא שהם נתנו. עכשיו בפס הזה בגב הכרטיס אצלי אין שום ספרות !! וצריך לתת את ה3 האחרונות.. אולי בכלל זה , זה לא מאשר את הכרטיס שלי ? ורושם שהמספר לא קיים ? מה עושים..? מישהו פה העביר פעם כסף למישהו בחו"ל דרך האתר הזה paypal ? ובכלל באופן כללי , נגיד שאני רוצה להכניס עכשיו 20 דול…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.

20. Started by Mesatla,

הרגע גיליתי שיש לי שעורה (היא בתוך העפעף ולא נראית לעין ) אבל אני מרגיש אותה מה עושים???? ??? :s05: ??? :s05: היה לכם פעם בבקשה שתפו אותי בעצותייכם\נסיונותייכם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ירמיהו3,

יהודים יקרים,ימי הגאולה קרבים,חזרו בתשובה!!! יהודים ,מלחמת גוג ומגוג בפתח,מי שלא יחזור בתשובה וילחם בצבאות השם,ימצא את עצמו מת! יתברך שמו,חיזרו בתשובה ויאללה טרנסים בלאגן!!! https://www.youtube.com/watch?v=rYnqhKp28d8 טיפים לחוזרים בתשובה,כדי להימנע ממחשבות לא טהורות!: בברכות משיח ישראל .

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DWD,

אהלן, אני לומד עכשיו ביד' במגמת הנדסת תוכנה. בעוד כחצי שנה אני מתגייס. השאלה שלי היא לאילו מקומות אני יכול להתגייס ? (תאריך גיוס 12/6/14). תודה לעוזרים ! חג שמח אני התמיינתי לבסמ"ח ובסופו של דבר לא התקבלתי (ביג'). לאחר מכן התקבלתי למסלול פרויקטנטים בחיל המודיעין (+סיווג), וברגע האחרון לא היה תקן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות את החליפה הראשונה שלי (?!) ורציתי לדעת איך אני אמור לבדוק את האיכות של החליפה לפני שאני קונה. מה הדברים שצריך להסתכל עליהם ומה הסטנדרטים לאיכות גבוהה. [לא מבחינת התאמה לגוף - את זה, לפחות, אני כבר יודע] מבחינת תקציב אני לא יודע מה דרוש בשביל לקבל משהו איכות, אבל לא נראה לי שזה צריך לעבור את ה-2K, נכון? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים