עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד ב 1000 שקל לא משנה איזה טלפון אני מוצא בחוות דעת כולם על הפנים גם שיואמי גם סמסונג חוות דעת גרועות אפילו חשבתי להגדיל את התקציב ל 1500 שקל אבל גם A55 יש עליו חוות דעת לא הכי טובות מבחינת סוללה שהיא נגמרת מהר איטיות , עם סמסונג מלא טענות על סוללה חלשה אצל שיואמי מלא בעיות עם סוללה חלשה / מצלמה גרועה / מסך בסדר טוב לא מעבר , מה לעשות ? לא מצאתי טלפוןו אחד שיש עליו המלצות שזה משהו וודאי , מעולם לא היה לי אייפון אבל גם בדגם של 11 שוהא נחשב ישן עם מפרט חלש יש עליו הרבה יותר המלצות מאשר האנדרואיד

3. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אסור לחוקרי מ"ס לעשות בזמן חקירה? איזה מוניפולציות אסור להם לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. http://rock.listen2myradio.com כנסו תקשיבו תגיבו

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו? והאם אפשר לחבר אותו למחשב?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב, ואשמח להמלצות לחנות באזור הצפון (אזור חיפה ועמק יזרעאל). אשמח לשמוע על נסיון לקוחות עם RSM עפולה. כרגע זו החנות שיש לי על הכוונת. תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tazok,

או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious" בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת! איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב... יש!!!!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני צפוי להיות מוזמן לחקירת מצ"ח בקרוב. רבתי עם אחותי (גם היא בצבא) לפני כשבוע, הרבצתי לה, נהיו לה סימנים על הפנים והיא הלכה להתלונן עלי במשטרה לפני כמה ימים. במשטרה אמרו שיעבירו את החקירה למצ"ח וגם יפנו לשירותי הרווחה. חשוב לי לציין שאני ממש לא בנאדם אלים - לא פיזית ולא מילולית. ברור לי שהייתי טיפש. יש לי מערכת יחסים מאוד גרועה עם אחותי וזה הגיע הפעם למצב חריג. אין לי שום רקע פלילי, וגם בצבא אני מתנהג למופת ומאוד מרוצים ממני. אז מי שאולי יודע/מכיר.. - מה צפוי לקרות עכשיו? איך ותוך כמה זמן אני צפוי לקבל זימון לחקירת מצ"ח? האם כדאי לי להעזר בעו"ד פרטי או לקחת עו"ד מהצבא? מה הסיכויים לצאת בלי כתב אישום או בלי הרשאה? מה ההשלכות של כתב אישום או הרשאה? אני אודה מאוד לכל …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

http://mars.nana.co.il/taki/taki.aspx טאקי מול מחשב או מול אנשים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אז אני מזמין פריט מחו"ל שעולה 35$ והמשלוח עוד 17$, האם הפריט חייב במכס? לכאורה זה יוצא יותר מ50$ אבל האם המשלוח כלול במחיר הפריט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by taimor,

חחחחחחחחחחחחח תראו את זה : http://www.aish.com/movies/israelboycott.asp ואחרי זה : http://www.aish.com/movies/jphone.asp ובסוף : http://www.aish.com/jewlariousMultiMedia/jewlariousMultiMediaDefault/World_Dreidel_Tour.asp חחח

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Thadar,

בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html סעו בזהירות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by eliil1,

מישהו יודע מה האנשים (לפחות 10 אנשים) הכי עשירים בעולם? ובמה הם עוסקים, איפה,האם יש להם תואר באיזה מקצוע או משהו ... תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by R0ck,

טום גרין.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by alianyn,

וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by MORIDIN,

מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים