כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקבלתי למסלול העתודה באוניברסיטת תל אביב, היום נשלחה לי הודעה שהתקבלתי גם לעתידים. רציתי לדעת האם כדאי לי להרשם למסלול מבחינת השיבוץ ליחידות צה"ל לאחר הלימודים, האם תוכנית עתידים תשפיע לחיוב/לרעה על אפשרויות השיבוץ שלי, דבר ההופך אותה ללא כדאית עבורי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הולך השקלול של הציונים באוניברסיטה.... לדוגמה מה זה אומר 5 יחידות , כמה בונסים יש, איזה מקצעות מקבלים בונוסים.. האם מספיק מקצוע הרחבה אחד של 5 נקודות, ואיך זה משפיע אם יש שניים ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יותר מוצלח תומקאר או ריינג'ר? מבחינת בטיחות אמינות אחריות יצרן מנוע והכל... פשוט קונים לחבר טוב שלי אחד כזה עוד חודש בערך זה הפתעה אז הוריו שאלו אותי (מכיוון שיש לי ניסיון )מה יותר עדיף אז אני לפי דעתי תומקאר אבל אני לא אובייקטיבי... אז אשמח אם תעזרו
-
- 74 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה משגע אותי!!!!!! למה אי אפשר להעלות לפה תמונות? >
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש ספר (אפילו לרכישה אם יש אותו למישהו כאן, אבל גם אסתפק בשמו בשביל למצוא בחנות..) של ע.הלל, זה היה ספר סיפורים, ואני חושב שהסיפור האחרון עסק בשני חתולים - שחור ולבן, שבסוף התחבקו עם הזנבות שלהם או משהו כזה יש למישהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו שאמור להיבחן השנה יודע אולי אם יש מבחן של מ. החינוך (ולא מה"ט) ששייך להנדסאים / טכנאים של אלקטרוניקה, אשר הוא רק על אנגלית ללא תוספות? (דרך קלה להעלות ממוצע ההנדסאי כלפי מעלה...)... כי הבנתי שהפרידו את האנגלית מתקבילית / מקצוע אחר שהיה דבוק באותה בחינה... האם קיים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
בילינו שבועיים עם שירות הסטרימינג שעשה עלייה וגילינו אימפריית תוכן לכל המשפחה שסובלת מחוויית שימוש מאכזבת ביותר: אפליקציה לא יציבה, ממשק חיפוש לוקה בחסר והיעדר תמיכה בפיצ'רים בסיסיים. ומה בכל זאת אהבנו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
-
-
-
-
-
Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\
-
-
PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי אצלם לפני כמה שנים והייתי מרוצה. האם חל שינוי כלשהו באמינותם בשנים האחרונות? אשמח לשמוע דעות של מי שקנה אצלם מחשב/חלקים בשנה שנתיים אחרונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מאיפה להוריד את הסדרה הזאת מה-MTV, אם זה לא חוקי אז תנעלו אבל אני ממש רוצה להוריד את התוכנית הזאת אבל אני לא מוצא מאיפה... תודה לעוזרים, דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב זח, אין לי מושג למה אני רושם את זה פה, אבל לשכנים שנמצאים קומה מתחתי, יש מזגן עילי מחוץ לחלונם, והם מאוד אוהבים להפעיל אותו 18:00-22:00 כל יום. המזגן עושה המווווווווווווווווווווווווווווון רעש ובא לי להניח עליו פצצה או דרמל או משהו.... הלילה הם החליטו לישון איתו (ובגלל זה אני לא(ישן)) ולסירוגין הוא פועל ועושה המוווווווווווווווון רעש. מה לעשות? האם אפשר לפנות למשטרה(או פיקוח רעשים או לצבא או משהו?)? מצד שני אני לא רוצה להפוך אותם לשכנים עוינים.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-