עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי. דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד. עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop. אני גם מעוניין להב…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/ChomerMikud2009/MikudSum2010Int.htm חלק מהמיקודים נראים טוב, חלק ממש לא

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yossi_s1,

קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by J0n1,

היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חבר שלי קיבל מהעבודה נייד ומעונין למכור את השולחני שלו. כמה הוא יכול לקבל עבור המפרט הבא: מעבד AMD 4600X2 לוח ג'יגה בייט GAMA69VMS2 דיסק קשיח סיגייט 250GB 16MB זכרון CEON 2GB DDR 2 800MHZ כרטיס מסך GF8500GT 512MB צורב SATA LG DVD X20 ספק כח 12CMF 450W EZ COOL יש עדיין אחריות של כחצי שנה על הלוח והספק עוד כשנתיים וחצי על הדיסק קשיח זכרון ומעבד "לכל החיים" כמה אפשר לקבל על המערכת הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, אני זקוק להמלצה לשרת להעלאת קבצים ,כמו RapidShare אבל שניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ-250 מגה ושאין הגבלה למספר המורידים [או שהוא גדול מ-25]. והכי חשוב, שיהיה חינמי. דברים חשובים נוספים: שיהיה קל להוריד את הקבצים ושקצב ההורדה [וגם ההעלאה אם אפשר לבקש] יהיה כמה שיותר מהיר. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by smdsjd,

ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ssib,

היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by idofr,

שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני עולה מ יא' ל יב' ואני בתכנונים של הרשמה לפסיכו', זה התחיל מעתודה והמשיך בזה שהבנתי שזה תופס 7 שנים, מה שאומר שאני לא אצטרך להתעכב עד התואר שאני כבר אהיה משוחרר. גם אחרי שהבנתי שהסיכויים שלי להיתקבל לזה קטנו מאוד כי אני 4 יח"ל מתמ' לא וויתרתי. עכשיו אני ממש בימי הירשמות האחרונים ככה שלא נשאר לי הרבה להתלבט, באמת שעד לפני כמה ימים הייתי סגור על עצמי שאני חורש לפסיכו' ומנסה אשכרה לעשות תואר לפני הצבא, מה שקרה זה שכל מי ששמע ישר שאל "ועל איזה תואר חשבת ?" אז פתאום כל הדבר ניהיה פתאום ענק והבנתי שזהו, בוחרים עכשיו תואר, תמיד היה ניראה שהכי הולך לי בפיזיקה אבל הבנתי שאני לא מספיק אוהב את זה כדי להמשיך עם זה הלאה, עובדה יש לי מחרתיים מבחן מסכם ואני פה במקום ללמוד... אז התחל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lishay,

שלום יש ברשותי מספר דפים בפייסבוק בעלי מספר רב של אנשים (20,000+) עכשיו יש איזה דף אחד שפשוט הבעלים שלו פותח בלי סוף דפים, רק שהוא החליט כעת להעתיק 2 דפים שברשותי שכבר צברו תאוצה וכמו שאמרתי עם המון אנשים, לאחת הקבוצות לדוגמה של חרם על טורקיה שפתחתי יש יותר מ 70,000 אנשים בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/125935484094081?v=app_4949752878&ref=ts כל מה שאתם רואים שם התמונות והכל אני הכנתי, בעצמי. אבל בא אותו אפס אחד והחליט להעתיק אחד לאחד הכל בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417#!/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417?v=app_4949752878 בנוסף הוא העתיק לבנתיים עוד דף שלי שבעד…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BedB0y,

אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by raiman1,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

מייל שקיבלתי הפנה אותי ליוטוב.קצת הזוי לפי דעתי(למרות שלכו תדעו,המציאות עולה על כל דימיון) http://www.youtube.com/watch?v=ccfm4uhXtZo&feature=player_embedded#! כל מה שיש לי להגיד זה-well,welcome abord!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by alex.turovsky,

ידידה צריכה עזרה בתואר ה"קל" הזה שנקרא מדעי המחשב ומחפשת מורה פרטי מסביבת רמת-גן. הכפפה נזרקה. מי מרים ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום שלום, אז לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להחליף את משקפי השמש המצ'וקמקות שלי, שעברו איתי 4 שנים בנאמנה. והחלטתי שמכיוון ויש לי כסף, ואני יכול, אני רוצה לקנות משקפי ray ban [אם להיות יותר ספציפיים - אני מחפש משקפי טייסים שנראות טוב, מכל מה שחיפשתי בחודש-חודשיים האחרונים, רק דגמים של רייבן ישבו עליי יפה] והבעיה? וול...פשוט לכו לסניף מקומי של אירוקה ותבינו בעצמכם. זוג משקפי rayban עולה מחיר לא פרופורציואנאלי בן 4 ספרות. ואם נדבר ספציפית - הדגם שאני רוצה עולה 1065 ש"ח. מחיר שנראה בעיניי פשוט לא הגיוני בעליל. http://www.erroca.co.il/manage-pages/RAY-BAN.aspx תסתכלו על הדגם RB3025. [מופיע בלינק כ-09RB3020XXX כאשר הX מייצג מספרים שונים של צבעים שונים ועדשות שונות של הדגם הנ"ל] בכ…

• 13 תגובות
    • 7k צפיות
  20. Started by shalomelbe,

אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by RGod,

אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ? עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר ! עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ? עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ? תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
    • 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.