כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני בעל פרופיל 72 וקב"א 55,אני אמור להתגייס ב-6.8 . היום אני הולך לוודעה רפואית ויש לי מסמכים שמאשרים שהבעיות (מיגרנות)שהיו לי כבר לא קיימות במידה ומעלים לי ל-97 ואז חבר שלי שמשרת שולח לי זימון ליום סיירות הגיוס נדחה אוטומטית??
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. ב13.4 היה לי גיבוש דובדבן\צנחנים אבל נפסלתי על בריאות (היה לי חום גבוהה) אמרו לי לקבוע גיבוש נוסף.. למחרת שחזרתי הביתה התקשרתי ואמרו לי להתקשר אחרי החג, סבבה התקשרתי חכיתי רבע שעה על הקוו ולא ענו לי אז ניתקתי למחרת שוב התקשרתי ולא ענו.. היום התקשרתי וענתה לי בחורה ואמרה שהיום זה הגיבוש האחרון, שאלתי אותה מה אני יכול לעשות? היא אמרה שאני יכול לדחות את הגיוס שלי למרץ ולנסות לעבור את הגיבוש.. עכשיו אני בן19 כמעט (ביוני) כדאי לי לדחות את הגיוס שלי? אני פשוט לא רוצה לדחות כל כך... אני מעדיף להכנס מוקדם ולצאת מוקדם. דרך אגב יש לי מנילה קרבית. עצה תעזור.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ. שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח. עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה. זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך. אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס.. חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזה למי לפנות? טלפון? פקס? משהו? הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר.. כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר . אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור .. ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשבי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני זוכר שהיתה פה עצומה למען הזזת תאריך הבחינה, שהיתה אמורה להתקיים יומיים אחרי הבחינה במתמטיקה. לפי מארגני העצומה, המאבק הצליח! http://bagrut2007.brinkster.net/ באתר של משרד החינוך לעומת זאת, הבחינה בפיזיקה עדיין מופיעה ב -31/5 .. מישהו יכול לאשר את הדחייה?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתגייס ב23 לחודש הזה. מצאתי עבודה בשחור...הפסקתי עם השיעורי נהיגה למשך תקופה מסויימת בגלל שהגיוס שלי היה קרב ולא היה בא לי לעשות הכל מלחץ,ככה שבמידה וידחו לי את הגיוס אני גם יוכל לעבוד וגם לעשות שיעורים.. מה אני צריך בידיוק לרשום להם בפקס?,קיבלתי הת'ש 3 והם יודעים שיש לי בעיות כלכליות בבית למרות שלא קיבלתי תש'מש. מה הסיכוי שהם ידחו לי בכלל את הגיוס בהתראה כזאת קצרה?,אני מעוניין לדחו תאותו בחודש אבל אם אפשר חודשיים מה טוב..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…
-
-
כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!
-
די, נמאס לי. כל יום מבחן, אין לי כסף או עבודה, לא רישיון, מי שהייתה אמורה להיות איתי בולנטיינס דיי אולי אוהבת מישהו אחר, חורף לעזאזל, אין חופש בקרוב, הכל אפור, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להשתפר, 11 שנים מהחיים שלי לקחו לי בלי לשאול אותי בכלל, אבל אומרים לי - חכה, אתה רוצה להמשיך לחיות? רוצה אוכל? רוצה מים, בית, חשמל? תמשיך ללמוד! עוד לא גמרת להחזיר את החוב שלך לחברה על זה שנתנו לך להיות בכוכב הזה. ואחרי זה לך להרוג אוייבים שרוצים להשמיד אותך כי אתה חי פה (בלי רצון בכלל), 3 שנים למען הארץ שאתה כל כך רוצה לעזוב. גמרת או חי או מת - בכל מקרה, רבע חיים הלכו על "לחנך אותך" כמו שהחברה רוצה. ואז אתה עולה על האוטו שקנית אחרי שנים של חיסכון, לוקח ת'חברה שלך ונוסע לטבריה לכמה ימ…
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מתבלבל מידי פעם בזכר ונקבה, בעיקר בקטע של המספרים. אני מודע למה נכון ומה לא אבל רק בדיעבד, כאשר אני מדבר בצורה רציפה וזורמת אני לפעמים מתבלבל. אני יודע שאלה טעויות דיי נפוצות אצל המון אנשים אבל האם יש דרך טובה לזכור זאת?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
[h=1]כרגע אני בסלקום אם אני עובר לחברה אחרת, ה-SPIRIT (דיבורית לאוטו)עדיין תפעל? על ה-spirit כתוב סלקום תודה[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4002/1621297 אני אישית לא אתגעגע לפאנבואיזם שלו ולכתבות הלא קשורות לעולם. מקווה שיביאו לו מחליף נורמלי.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-